טיול בקיץ למשפחה מורכבת
-
הי יונית
מחפשים יעד מעניין לטיול בקיץ
הרכב משפחתי מאוד מורכב
: שתי מתבגרות 13/15 (לחוצות שופינג
)ותינוק בן שנתיים!!חשבנו על אזור אלזס כיעד לטיול כוכב,עם לינה בשטרסבורג כמוצא (מצאתי את מלון נובוטל המרכזי),קצת יין בשבילנו, גיחה לעיירות היין אולי גיחה (או לינה ) בפארק אירופה...
ומעט היער השחור (היינו כבר....) בדגש על עיירות כגון פרייבורג ...אשמח לעוד הצעות מעניינות לעיירות לא מתויירות כי כבר היינו בכל עיירות היער השחור הכתובות "במדריך"
מתלבטת בכלל אם הקונספט לא יומרני מידי בשביל תינוק בן שנתיים
ומתלבטת על יעד לטיסה שיהיה הכי נוח גם מבחינת השכרת רכב
(פרנקפורט זולה והיצע גדול וזול של רכבים)
או אולי ציריך?
אשמח לתובנות ....
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתאשמח אם למשהו יש תובנות בנושא
לפחות בעניין הטיסות
מ
ק
פ
י
צ
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתראשית אלזאס היא יעד טוב.
אבל לא הייתי בוחרת את שטרסבורג בתור יעד ללינת כוכב- אלא יותר "דרומה" לכוון עיירות היין.
כמובן שזה עניין של טעם אישי והעדפה, אבל לישון במלון רשת (נובהוטל) כשיש כל כך הרבה לינות "צרפתיות" קסומות...קצת פספוס (לדעתי בלבד) של החוויה.
אבל אני מתחילה מהסוף
יש שתי נערות לחוצות שופינג
ויש תינוק.
כמה זמן עומד לרשותכם?
האם יש מגבלות תקציב משמעותיות?
(ציינת פרנקפורט בשיקולי התקציב נחיתה וכו)
בדקי גם טיסות (והיו) לשטרסבורג- אבל הם מוגבלות לוח זמנים (קיץ שעבר פעם בשבוע טיסה ישירה).
בדקי טיסות לקרלהוסה-באדן באדן (היו של חברת גרמניה ,אם אני זוכרת נכון לפני שנה).
ו.....
אולי בכלל המיקוד שלכם בטיול לא נכון? אולי צריך לטייל בעיר גדולה בלבד?
כמה תאוות הקניות של הבנות קריטית? האם התינוק נוח בנסיעות?
אלו שאלות שאת צריכה לענות לעצמך לפני קביעת יעד טיול.
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתהייתי מעדיף את קולמר על שטרסבורג
גם מבחינת מיקום וגם מבחינת זו שלדעתי זו עיר יפה יותר
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתהי
תודה
הנסיעה היא ל 8/9 ימים
עם התינוק זו חוויה די ראשונית. שנה שעברה היינו בדנמרק ללנדיה עם קצת עיירות וקופנהגן לקינוח והוא די זרם עם הכול
המתבגרות די לחוצות שופינג אבל ניתן לישון בלינה באופציה אחרת, בתנאי מבחינתי שיהיה שירות שינקה את אזור המגורים בכל יום.
פארק אירופה די פוספס בפעם הקודמת אז הבנות נשארו עם רצון לדגום אותו שוב
התקציב הוא לא מאוד מוגבל
העניין אצלנו הוא השכרת הרכבים... אנחנו בדרך כלל נוסעים עם מטען לא מועט
מה שמקשה על בחירת רכב טוב עם גיפיאס ותא מטען גדול
מהנסיון שלי בדנמרק השכרות רכב בשדות תעופה קטנים בהן היצע הרכבים מאוד דל וקטן ובסופו של דבר אנחנו מוצאים את עצמנו עם רכב צפוף בחלקים מסויימים של הנסיעה
זה השיקול בגרמניה
הרכב הכי טוב והכי מפנק שזכור לי שלקחנו בעבר היה במינכן בדרכנו לאוסטריה בשנים קודמות
אשמח לעוד המלצות ממך
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתלא יודעת לענות בעניין אלזס, אבל יכולה לומר שהשדה של פרנקפורט ענק ובהתאם יש מגוון רחב מאוד של רכבים להשכרה כך שבנושא זה לדעתי לא תהיה לכם בעיה. רק כדאי למהר ולהזמין הן בגלל המחיר והן בגלל הצורך הספציפי ברכב גדול
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתהאם ידוע לכם טיסות הלוך לפרנקפורט וחזרה דרך ציריך מייקר טיסה?
חושבת אולי לשלב את קולמאר כנקודת מוצא שנייה ואז לחזור מציריך
זאת עמ לא להמר על מלון אחד ...
כמו כן האם יש נק עניין בדרך מפרנקפורט לשטרסבורג?
האם ישנן עיירות בגרמניה נוספות כגון פרייבורג?
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתשני היבטים
הטיסה- אם את מוצאת טיסה של אותה חברה בפיצול יעדים לא בהכרח היא תהיה יותר יקרה.
אם את נאלצת לפצל את חברות הטיסה ולא בקודשייר- אז הטיסה עלולה להיות יותר יקרה.
היבט שני רכב-
השכרת רכב במדינה אחת והחזרתו במדינה אחרת כמעט תמיד יש קנס על החזרתו ביעד אחר, יכול לעלות לא מעט יורו (גם מאות).
היבט שלישי רכב-
מידע אישי- השכרת רכב גדול (או אוטומטי או שניהם) בשוויץ לרוב לא מאשרים החזרתו במקום אחר אלא אך ורק בשדה התעופה ממנו נלקח.
כדאי תמיד לבדוק את כל הפרמטרים - מעבר למחיר הטיסה עצמה.
-
טיול בקיץ למשפחה מורכבתרק לגבי הטיסה - היות שסויס ולופטהאנזה הן חברות אותה ברית (סטאר) ואפילו נמצאות בבעלות משותפת, סביר להניח שאפשר למצוא טיסה שמשלבת את פרנקפורט וציריך במחיר שלא עולה על בחירה של יעד אחד מהם.