אזיג'ט מלפנסה
-
אנחנו טסים ביוני למילנו באיזיג'ט. אני מבין שהמטוס נוחת במלפנסה. האם זה בשדה הראשי? איך מגיעים משם לחברות השכרת הרכב? תודה למשיבים
-
אזיג'ט מלפנסהתהננוווווווווו
הטיסות של איזיג'ט במילאנו מלפנסה נוחתות בטרמינל 2 ולא בטרמינל 1
רוב חברות ההשכרה נמצאות בטרמינל 1 אך תבררו טוב היכן בדיוק אתם מקבלים את הרכב .
יש שאטל שמחבר בין טרמינל 1 ל2 .
נופש מהנה ...... .
-
אזיג'ט מלפנסהבאיזה חברה השכרת את הרכב?
להלן מפה של חברות ההשכרה ב milano airport car rental
איור של טרמינל 2 Malpensa T2 / Ground level
לפי המפה יש דלפקים של החברות:
AVISBUDGET
EUROPCAR
שים לב רק שהוואוצ'ר שלך "מכוון" לטרמינל הנכון .... -
אזיג'ט מלפנסהאיזיג'ט נוחתת בטרמינל 2
שכירות רכב גם בטרמינל 2 וגם בטרמינל 1.
עדיף ,למען הנוחות ,לשכור רכב בטרמינל 2
במידה ושוכרים רכב מטרמינל 1, יש אוטובוס חינם בין הטרמינלים
-
אזיג'ט מלפנסהיורופקאר ובאדג'ט נמצאים ממש ביציאה מהשדה (פונים משער היציאה ימינה וצועדים דקה או שתיים).
-
אזיג'ט מלפנסהצחצח המטייל - העלית נקודה חשובה, שהלוואי והייתי יודעת עליה קודם.
אכן איזיגט נוחתים בטרמינל 2
אני הזמנתי רכב לפני 4 חודשים (דרך אורן. מצטרפת להמלצות מהשירשור המקביל) ולא הייתי מודעת לזה שהנחיתה היא בטרמינל 2
ועכשיו, כשרציתי לשנות, (רק את מיקום האיסוף וההחזרה בתוך מלפנסה, עם אותה חברת השכרה שיש לה דלפק בטרמינל 2), זה כרוך בהוצאת וואצ'ר חדש לפי המחירים של היום (שזה בערך פי 2 מהמחיר ששילמתי לפני 4 חודשים).
אז ניאלץ להיעזר בשאטל הפנימי, מה שמסרבל מאוד כי אנחנו עם ילדים, סבא עם קביים ומזוודות...
באסה.
לקח לעתיד עבורי והמלצה למי שעוד לא הזמין לשים לב...
בכל מקרה, תודה על המידע, לפחות נדע מראש.
-
אזיג'ט מלפנסהאל תתבאסי. זה לא כזה נורא. אוטובוס יוצא מטרמינל 2 ומביא לטרמינל 1. חוץ מזה תמיד אפשר לשלח נהג בשאטל להביא את הרכב ובזמן ההמתנה לשתות קפה עם סנדוויצים טעימים

-
אזיג'ט מלפנסהממליץ לקחת מחברת השכרה עם דלפק בטרמינל 2, ההתנהלות עם השאטל לטרמינל 1 היא לא נוחה
-
אזיג'ט מלפנסהרק שלא לכל החברות יש נציגות בטרמינל 2
וגם בחלק מהם דורשים (משום מה, סיבה שאני לא מבינה אותה!) מחיר אחר עבור הזמנת רכב מטרמינל 1 או טרמינל 2.
ומצטרפת לטענות על השאטל הפנימי שגם בלי ילדים סבא ומזוודות הוא מאד מעצבן,עמוס, לא תמיד מגיע בזמן ,מתעכב ---בקיצור קריזה