ירח דבש באיטליה
-
היי, שלום לכולם
אשתי ואני רוצים לעשות ירח דבש וממש רוצים איטליה..
זוהי הפעם הראשונה שאנחנו מתכננים טיול ורציתי לשתף אתכם ולהתייעץ איתכם לגבי זה, אז ככה:
הטיול מתוכנן להיות מראשון עד שישי (אנחנו שומרי שבת) ובתאריכים 22-27 למאי.
מה שתכננתי הוא לנחות בונציה ביום ראשון, שני ושלישי להיות באגם גארדה, ביום רביעי מוקדם בבוקר לקחת רכבת לטוסקנה, להיות שם עד יום חמישי בערב ואז לנסוע לרומא ומשם לטוס חזרה הבייתה ביום שישי..
אני יודע שזה טיול מאוד דחוס ל 6 ימים, והשיקול היה הטיסות.. שמתי לב שטיסה מרומא/מילאנו/ונציה היא הרבה יותר זולה מאשר טיסה מטוסקנה או מקום נידח כזה..
רציתי לשאול כמה שאלות:
1. איך אפשר לדעת לאן הכי זול לטוס באיטליה? הטיול שלנו גמיש אבל אני לא יודע איך למצוא מקומות שאליהם הטיסה יותר זולה חוץ מלעבור עיר עיר..
2. איך אפשר לתכנן נסיעות ברכבת והאם ההחלפות שיש מרכבת אחת לאחרת הן ממש מסובכות או שזה פשוט? אני יודע אנגלית טוב אבל איטלקית ממש לא חחח
3. האם יש חברת השכרת רכב טובה באזור ונציה/אגם גארדה שאפשר לסמוך עליה? התכנון הוא להשכיר רכב ליומיים באגם גארדה כדי שנוכל להספיק יותר..
4. כל טיפ שיש לכם יתקבל בברכה
תודה רבה!
ליאור
-
ירח דבש באיטליהשלום רב,
- מחירי טיסות לאיטליה.
- אין לי תשובה כרגע
- ישנן הרבה חברות השכרה טובות. אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי לגבי המלצה אישית על סוכן.
- אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי על צפון איטליה.
בהצלחה.
-
ירח דבש באיטליהחיפוש טיסות כללי לפי מדינה ואפילו אזור גדול יותר אפשר לעשות דרך https://www.google.com/flights/
אם תטוסו טיסות לא ישירות תמצאו טיסות זולות במיוחד.
קל להסתדר באיטליה עם רכבות גם בלי ידיעת איטלקית. השילוט בתחנות ברור ואיטליה מלאה תיירים.
יש המון חברות השכרת רכב אמינות באיטליה אבל במקרה שלכם ליומים אני לא בטוח שזה משתלם כי זה מאוד יקר פר יום. אולי ליומים משתלם יותר לנסוע במוניות או הסעה מאורגנת. רכב שכור משתלם יותר כששוכרים לכמה ימים ולמשפחה, או כשרוצים להגיע ליעדים נידחים ולטיולי טבע.
טיפ כללי: חבל לבצע כל כך הרבה מעברים בטיול קצרצר. לא תתקשו למלא חמישה ימים באזור ונציה וגרדה וחבל לדעתי להתרוצץ לטוסקנה ולרומא בשביל הפרשי עלויות.
אל תשכחו להוסיף לחישוב את עלות הרכבות ואת אובדן זמן הטיול על נסיעות מרובות.
זה טיול מתיש.
אני במקומכם הייתי מטייל את כל 5 הימים שיש לכם ברומא ומשאיר את האזורים האחרים לטיול אחר שבו יהיה לכם קצת יותר זמן.
-
ירח דבש באיטליההיי
אנחנו גם טסים בתאריכים האלה....הטיסה הכי זולה היא לונציה עולה 300$ לאדם בטיסה ישיר של אל על...
ביום שני בצהריים שוכרים רכב ויוצאים לטייל באגם גארדה ומילאנו..
טוסקנה נראה לי רחוק...
-
ירח דבש באיטליהשאלה פשוטה
אם נחתתם בונציה
מדוע לא לעשות את הטיול ההגיוני :
2- ונציה
1 - ורונה
3 - אגם גארדה (עיירות, טבע, נוף)
שימו לב שגם בונציה וגם ליד אגם גארדה יש מלונות/מסעדות כשרות - שיקלו עליכם את הטיול.
לנסוע לטוסקנה זה לתפוס מרובה... טיול ממצה בטוסקנה הוא לפחות שבוע.. לא יומיים (שמתוכם לפחות חצי יום או יותר ילכו לכם על נסיעות) . שמרו את זה לטיול אחר.
-
ירח דבש באיטליהגם לי זה נראה ריצות בין יעדים רחוקים בזמן קצר. קח בחשבון גם שהרכבות באיטליה מאוד יקרות.
ובכלל לא השארת זמן לונציה עצמה, יום 1 שהוא יום הנחיתה ממש לא מספיק. תן לה יומיים מלאים בנחת.
עצתי- תבחרו- או אזור רומא או הצפון.