ויזה לארה"ב - בקשת עזרה
-
ממלאה את הטפסים ההזויים עבור הילדים, ותוהה מה עוד ירצו ממני, באיזה שלב אתקע (עדין בטראומה מהטפסים שמילאתי לבעלי ולי לפני שלוש שנים).
הבקשה שלהם צנועה: כתובת בארה"ב. אבל אין לי כתובת, אנחנו מתכננים טיול נודד, בו נזמין לינות מראש, אבל רציתי להתחיל בקבלת ויזה. האם קודם להזמין את אחד ממקומות הלינה ורק אז למלא את הטפסים??? זה רק מקום אחד מני רבים.
ויש לי עוד שתי תהיות. אני ממלא בשם הילד, שואלים מי מממן את כל הכיף הזה ואני עונה "SELF". הם לא ישאלו איך זה שלילד יש כל כך הרבה כסף?
וגם: נכנסתי לארה"ב עם ויזת תייר לכינוס. סיפרתי שזו מטרת הנסיעה. הפקידה/שוטרת כתבה "ביזנס". מה הם יעשו לי?
בעיות...בעלי אזרחויות זרות לא יבינו.
תודה
עידית
-
ויזה לארה"ב - בקשת עזרהרק השבוע חידשתי ויזה לילדה, אז מה שאני עשיתי:
לא מסרתי איש קשר
כתובת בארה"ב נתתי סתם כתובת של מלון בניו יורק (המלון האחרון שהייתי בו
)לגבי המימון כתבתי שאני (אבא) משלם על הילדה
וגם כתבתי שכל בני המשפחה נוסעים איתה
אין בעיה לטוס לארה"ב לביזנס. זה לא נחשב לעבוד שם. לא יודע מה החוקים, אבל נסיעה קצרה של כמה ימים שבמהלכה לא קיבל תשלום בארה"ב היא לא הפרה של החוקים.
-
קודם כל לשתות מים ואחרי כן למלא את האמתיש לכם תוכנית? רעיון? אז תמלאו כתובת של מלון שיכול להיות שתרצו ללון בו.
מי מממן? באמת למה שהילד יכתוב שבעצמו? הרי ההורים מממנים, לכתוב ההורים.
לא רואה שום סיבה ששהיה שלך לארה"ב בצורה תקינה תפריע, אם כבר להיפך
-
ויזה לארה"ב - בקשת עזרהאין שום בעיה לכתוב "ביזנס" כמטרת הנסיעה. נסיעה שעיקרה כינוס מקצועי בהחלט נחשבת ביזנס וזה לגמרי בסדר. לא יעשו לך כלום חוץ מאשר להגיד ברוכה הבאה. תיירות מקצועית של כנסים זו הכנסה מצויינת לכלכלת המדינה.
-
ויזה לארה"ב - בקשת עזרהאנחנו גם עשינו לא מזמן ויזה לילדים ומכיוון שבני בן 14+ נאלצנו להגיע איתו לשגרירות לראיון, הבאנו איתנו מכתב מבית הספר שהוא לומד (כנל הקטנה) והיינו ממש בלחץ, כשהגענו הופתענו לגלות נציגה חמודה במיוחד שהיה ברור שהיא בעצמה לא מבינה למה לראיין אותו בכלל, שאלה אותו מה הוא אוהב ללמוד בבית הספר, האם הוא תלמיד טוב, חייכה ושלחה אותנו לדרכינו.....תהיי רגועה אם לכם יש ויזה לא תהיה כל בעיה עם הילדים.