אינטרנט ביפן - עצות
-
נוסעים ל 24 יום ליפן באפריל.
נסע ברכב שכור שאמור להיות בו GPS . רוצים שיהיה איתנו כרטיס סים או אופציה אחרת שתאפשר גלישה רצופה (גוגל maps, ווטסאפ וכו').
מה האופציות המומלצות ?
תודה מראש,
צוף
-
אינטרנט ביפן - עצותביפן לא קל לרכוש כרטיס סים מקומי. הכי פשוט לרכוש חבילת גלישה סלולרית בינ״ל מהמפעיל הישראלי. אורנג׳ מציעה חבילה אטרקטיבית של 1G או 3G בתוקף לחודש.
-
אינטרנט ביפן - עצותאנו שכרנו ויפי נייד, מחברה יפנית. הוא חיכה לנו במלון בטוקיו והחזרנו אותו ביום האחרון באמצעות המלון. ניתן לחבר דרכו מספר מכשירים. היה נוח והמחיר סביר.
-
אינטרנט ביפן - עצותאני קניתי שתי חבילות גלישה מפרטנר ב 150 ש"ח כל אחת וזה כיסה לי את כל השהות. לא ככ יקר. אבל קראתי שיש עכשיו אפשרויות פרי פייד סים בשדה התעופה.
-
אינטרנט ביפן - עצותקראתי טיפ מלפני שנה, כאן בלמטייל, שאפשר לקנות סים מקומי ב- Telecom, מאד זול. מישהו יכול לאשר?
-
אינטרנט ביפן - עצותשלום, יש סיכוי שתוכל לעזור בשליחת לינק למפעיל ממנו השכרתם את הויפי הנייד?
תודה מראש !
צוף
-
קישור -
קישורהווי פיי הנייד האיטי ביותר ולכן הזול ביותר, עולה כ 200 ש"ח לשבועיים. יותר מאשר חבילת חו"ל של אורנג', יותר מסורבל ויותר איטי.
אבל מה שלא תחליטי זו הוצאה קטנה ביחס לסך הכל.
אני הסתדרתי טוב מאד כולל ניווט בנהיגה, ולמרות שהייה לי ג'פס מובנה ברכבים (כסטנדרט) גוגל מאפס עבד נהדר.
-
תודה. אם תהיינה תובנות אעלה טיפ כשנחזור (-: