הגעה לקופיפי
-
היי לכולם:) אם אני נוחתחת בבנקוק ב31.10 בשעה15:00, האם יש לי סיכוי להספיק להגיע לקופיפי עוד באותו יום? (מישהו יודע באיזה שעות הטיסות והמעבורת?) פשוט חבל לי לטוס לפוקט ולהישאר שם לילה אחד ואז למחרת רק לקופיפי.. מה דעתכם?
-
הגעה לקופיפילא תצליחי.
-
הגעה לקופיפימה ההיסטרייה להגיע לקו פי פי ולמה לוותר על פוקט בכלל ??? פוקט הרבה יותר מעניינת מקו פי פי מכל הבחינות בקו פי פי חוץ מצלילות ובטן גב הרבה אין מה לעשות.
-
הגעה לקופיפיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
המעבורת האחרונה מפוקט לקופיפי יוצאת בשעה 14:30 לכן לא תספיקי. הדרך היעילה והנוחה ביותר היא ללון לילה אחד בפוקט ולצאת במעבורת הראשונה המפליגה בשעה 08:30.
-
הגעה לקופיפילא מה פתאום לוותר על פוקט!!! אנחנו נהיה בפוקט 5 לילות אחרי קופיפי, פשוט בפוקט נהיה חייבות לעשות את השבת בגלל הבית חבד. אז לקופיפי הקצנו רק יומיים
-
הגעה לקופיפיזה מה שנעשה. תודה רבה לך וגם לאיתן:)
-
הגעה לקופיפיטעות.ככה תעשו 3 פעמים צק אין צק אאוט.חבל.תישארו בפוקט 5 ימים.לאחר מכן תעברו לקופיפי ומשם חזרה לפוקט לשדה תעופה.ככה תחסכו זמן.
-
הגעה לקופיפילא לוותר על קופיפי המהממת במיוחד לצעירים..
-
הגעה לקופיפיהבנתי.. אסתכל על היומן ואבדוק אם באמת אפשר לסדר את זה ככה. תודה רבה:) שאלה נוספת לא קשורה, זה נכון שבתקופת הפולמון בקופנגן צריך להזמין מלון ל5 ימים? תיכננו להיות 3 ימים וביניהם ללכת לפולמון.. לא אפשרי?
-
הגעה לקופיפיזה נכון מה ששמעת.אבל זה לא בכל המלונות באופן גורף.יש כאלו שכן ויש כאלו שלא.בדרך כלל המלונות הנמצאים בחוף "האדרין" ידרשו 5 לילות מינימום. אפשרות נוספת,ללון בקוסמוי ובערב של המסיבה לקחת סירה מקוסמוי לקופנגן ולחזור למחרת לקוסמוי במעבורת
-
הגעה לקופיפיאתה מכיר אולי מלונות מומלצים בקופנגן שלא ידרשו 5 לילות?
-
הגעה לקופיפיבתקופה הזאת כמעט שאין והכל גם מאוד יקר עדיף ללון בקו סאמוי ולקפוץ בספיד בואט לקו פאנגאן.
-
הגעה לקופיפילא מכיר.האמת שלא התעמקתי בזה אף פעם.אהל אני יכול להמליץ על מלו שדאני הייתי בו.תנסי להזמין לפחות מ5 לילות.אם תצליחי סבבה.אם לא אז תפתחי את המפה שלו ותזמינימשהו בקרבתו. http://www.booking.com/hotel/th/sunrise-resort-koh-phangan.h e.html
-
הגעה לקופיפיהיי..
לגביי המלונות בקופנגן..
תנסי להזמין בצד המערבי של האד רין "SUNSET"-אוליי תצליחי לסגור על
פחות לילות-לא מבטיח..
מקווה שעזרתי..

-
הגעה לקופיפיהשאלה מה את מחפשת? באה לבד? חבר?בעל?חברים?חברות?...
מחוויה אישית של זוג נשואי צעיר , קופיפי וקופנהגן היו האיים שהכי נהנו בהם. אנחנו היינו בפול מון בחוף המקביל לחוף הסנראייז בו מתקיימת המסיבה (15 דק הליכה מהמסיבה) וחויבנו לקחת מינימום 5 לילות ולא התחרטנו היה מדהים. מלבד גשם מפתיע שקצת שיבש את התוכניות....
-
הגעה לקופיפיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
תוכלי לבדוק את מלון צ'נטרמאס בקישור הנ"ל http://chantaramas.com/ הדורש מינימום של 3 לילות בתקופת מסיבת הפול מון וממוקם כ15 דקות נסיעה מהמסיבה.
-
הגעה לקופיפישלא תעיזי לקחת את הסירות מקסמוי לקופנגן רק בשביל מסיבת הפול מון!
עשיתי את זה למסיבת ההאף מון וזה היה מזעזע! עמוס ברמות וכולם שיכורים ולא יכולה להיות על "ספייד בווט" בלי להקיא!!!
תישארי שם 5 לילות.. קופנגן לא משעממת! יש מלא אטרקציות ומקומות יפים לראות!
ותיקחי מלון באזור של חוף הים על מסיבת הפול מון כי זה סיוט להגיע לשם במונית או משהו אחר! זה לא כיף. מנסיון של חברים שלי

תהני המוןןןן