דיסני אורלנדו
-
שלום , אני מנסה לרכוש כרטיס רק למג'יק קינדום באורלנדו ליום אחד . לא מוצאת אתר שנותן לי לרכוש ליום אחד או ליום אחד פתוח, ללא תאריך מדוייק. אם מישהו מכיר אתר אשמח.
תודה רבה
-
-
3 המוסקיטריםלהלן הקישור לארוחה הנ"ל שהוצעה בפוסט הקודם
בהצעות קומבינציה כאלה רצוי לבדוק אם מתאים לכם סוג המופע וזמני המופעים וגם כמובן המחיר הכולל.
-
דיסני אורלנדולמה לרכוש כרטיסים מראש? ההבדל במחיר אם קיים הוא זניח
-
כי ברכישה מראש יש לך אופציות להזמנת פאסטפאסוזאת אחלה אופצייה!!!
רלוונטי רק לדיסני אורלנדו, אבל לנו זה מאוד עזר.
מאחר שמדובר ביום אחד, ונראה לי שלא תשיגי הנחה משמעותית,
כדאי להרשם לאתר של דיסני ולקנות מהם.
ואז (במידה ויש 30 יום עד הטיול שלכם) להתחיל להזמין פאסטפאסים.
אם לנים במלון של דיסני כדאי 60 יום מראש כי האופצייה לפאסטפאסים נפתחת קודם ללנים במלונות של דיסני.
יום אחד בלבד דורש המון תכנון אם רוצים למצות כמה שיותר מהפארק בביקור.
בתור התחלה להחליט איזה מהפארקים
(אם זה רק יום אחד אני ממליצה על המג'יק קינגדום)
נסיעה טובה
יעל
-
באתר של דיסניhttps://disneyworld.disney.go.com/tickets/
שימי לב שמדיניות התמחור השתנתה ויש ימים זולים יותר ויקרים יתר
-
כי ברכישה מראש יש לך אופציות להזמנת פאסטפאסיעל
תודה על המידע
דברים השתנו מאז שאנחנו היינו
-
בשמחהכל הזמן מתעדכן.
דברים השתנו גם מאז שאנחנו היינו והיינו לפני שנה וצ'ופצ'יק
אבל דווקא נושא הפאסטפאסים משתכלל בצורה טובה....
-
דיסני אורלנדועופר
לא הצלחתי למצוא את הקופון באתר
אשמח אם תכוון אותי
קרן
-
דיסני אורלנדו -
פאסט פאסקראתי נכון? שניתן להזמין מראש פאסטפאסים?
איפה?
מנסיוננו בעבר זה היה אפשרי רק ביום הביקור וגם אז מוגבל
-
פאסט פאסדיסני אורלדנו עבר כמה שינויים בשנים האחרונות. אחד מהם בעניין ההזמנה מראש של פאסט פס

שינויים אחרים הם בנושא התמחיר כמו שהוזכר פה החודש
-
פאסט פאס דיסני אורלנדו - תקצירכיום ניתן להזמין פאסט פאסים כבר 30 יום מרגע רכישת הכרטיסים (אם לנים במלון שאינו של דיסני) או 60 יום מראש ללנים במלונות דיסני.
מדובר על 3 פאסטפאסים לכל מבקר בעל כרטיס.
אפשר להזמין לכל יום שבו אתם מתכננים להיות (גם אם בסופו של דבר תשנו פארק), לא ניתן להזמין לפארקים שונים באותו יום....
(ייתכן שזה אפשרי אם יש לכם HOPPER לנו לא היה).
זה מקל מאוד על תכנון היום בפארק.
מרגע שהסתיימו 3 הפאסטפאסים שלכם ניתן לגשת לקיוסק ולהזמין פאסטפאס נוסף מתוך המבחר הקיים. ברגע שהשתמשתם בו ניתן לגשת שוב לקיוסק ולחפש פאסטפאס נוסף מתוך ההיצע הקיים.
כל נושא ההזמנה נעשה דרך האפליקצייה של דיסני.
(שכמו שכבר כתבתי, דורשת הרשמה).
ניתן לשנות את בחירת הפאסטפאסים לכל אורך הביקור, כל עוד לא הגיעה השעה של הפאסטפאס
(למשל, הזמנתם לIT"S A SMALL WORLD ואין תור? אתם מבקשים לעשות שינוי, בודקים איזה פאסטפאסים אחרים יש ויכולים להמיר אותו באחד אחר)
כדאי מאוד להכיר את מפת הפארק ואת העדפות בני המשפחה.
תכנון לא מוצלח יגרום לכם לרוץ מקצה לקצה (והפארקים גדולים מאוד) זה משתלם רק אם מדובר במתקנים שמאוד חשוב לכם לבקר בהם.
בעיקר כי גם הדרך בדיסני היא מעניינת.
אנחנו נהנינו לעצור בריקודי רחוב, הופעות אחקראיות וכד'
אז בימים שבהם התכנון שלי היה לקוי ורצנו מצד לצד זה היה קצת מבאס.
בעיקרון אם תנהלו נכון את הזמנת הפאסטםאסים שלכם אין ספק שתהנו יותר מהביקור וזה אפשרי רק אם תעשו עבודת הכנה לגבי הפארק (במג'יק קינגדום למשל יש עשרות מתקנים....)
טיפ קטן:
ספלאש מאונטיין נוטה להתרוקן לקראת הערב בימים קרים, ימי גשם. אז ייתכן שתצליחו לעלות אליו כמעט בלי תור אם תדחו אותו לסוף היום במג'יק קינגדום.
אותו כנ"ל לגבי הקאלי ריבר באנימל קינגדום.
עוד טיפים לגבי דיסני אורלנדו ניתן למצוא בבלוג שלי.
http://family.lametayel.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9 E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%94%D7% 91+%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%A6%D7%9E%D 7%91%D7%A8+2014
נסיעה טובה!
יעל
-
דיסני אורלנדוחזרנו לפני כמה ימים ממג'יק קינדום באורלנדו וכגודל הציפייה, גודל האכזבה, המתקנים כמעט שלא הוחלפו בשנים האחרונות, ומבלי להגזים חלקם אולי כבר לא הוחלפו יותר מ-20 שנה, הפארק בקליפורניה, שבו היינו בעבר, הרבה יותר יפה.
התורים בלתי נסבלים, הנסיכות שבעבר היו מטיילות בפארק, נמצאות כיום בתוך אולמות כאשר התור להצטלם יכול להגיע בקלות לשעה.
הערה כללית לכל הפארקים באורלנדו (כולל יוניברסל) - חשוב להגיע כמה שיותר מוקדם, היות ויש לעבור בדיקה ביטחונית של התיקים, ביוניברסל התור היה יותר מחצי שעה ובדיסני אמנם כמה דקות, אך המעבר מהחנייה לתוך הפארק לוקח גם לא מעט זמן, לקח לנו בערך שעה וחצי מההגעה לפארק ועד שהגענו למתקן הראשון