ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה מחוץ לאמסטרדם

פורום טיולי משפחות
    2
    3
    2260
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mitzmitz1
      mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם: לאחר ששמעתי השבוע ביקורת איומה על המלון (מרי אנד פול) בו היינו אמורים לשהות בליידן חזרתי בי מהשהייה בו ואני שוב מתלבטת...
      האם הבחירה בליידן היא הנכונה לילדיי ולי? אולי אוטרכט או הארלם עדיפות ואולי דווקא זנפורט?
      חשוב לי שהמלון יהיה קרוב לתחנה המרכזית מכיוון שעלייה יבנה הטיול. מצד שני אני רוצה שיהיה גם בקירבה למקומות בילוי/תיירות כך שאם נרצה אחרי התרעננות לצאת לטייל בעיר גם נהיה קרובים וגם נהנה מטיול הערב...
      רציתי לשאול מה דעתכם על השכרת רכב על בסיס יומי? אולי כדאי לי לשקול זאת ליומיים למשל? במיוחד אם לא אצטרך לצאת איתו מאמסטרדם...
      שבת נפלאה: רוית.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל א
        מיכל א נערך לאחרונה על ידי

לינה מחוץ לאמסטרדם
        ליידן היא מקום נוח להתמקמות. יש לאן לצאת בערב להסתובב.
        יש עוד מלונות בליידן. כדאי לעשות חיפוש נוסף.
        גם אוטרכט וההארלם הן בחירות טובות.
        תקחי מפה, תמקמי עליה את המקומות בהם אתם רוצים להיות, ולפי זה תבחרי עיר שמתאימה כבסיס לטיול שלכם.

השכרת רכב ליום אחד יוצאת יחסית יקרה. בכל מקרה, באמסטרדאם אין לך מה לעשות עם רכב. יש טעם לשכור רכב רק אם אתם רוצים להגיע למקומות שיותר קשה להגיע אליהם ברכבת - למשל לחיטהורן.

• mitzmitz1
          mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

לינה מחוץ לאמסטרדם
          האמת היא שהסיבה היחידה למחשבה אודות השכרת רכב היא הרצון להגיע לחיטהורן... לאור כל התמונות המדהימות וחוויות השבים משם הגעתי למסקנה שזה עוול אם נחמיץ.
          בנוסף כבר חשבתי שאם כבר אז כבר... ואולי כדאי גם להשתמש ברכב כדי להגיע לדולפינריום, למרות שהדיעות חלוקות לגבי המקום, לאור הנסיעה הארוכה, המחיר והעונה בשנה. אך הבת מאוד מתלהבת מהמקום ומהרעיון.
          לאמסטרדם התכוונתי שאין סיכוי שאכנס עם הרכב.
          סופ"ש נפלא: רוית.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון