טיסה
-
היי
אני מתכנן לטוס לארה״ב ביולי.
לפני כמה ימים חיפשתי ומצאתי מחיר טוב לטיסה של iberia עם עצירה במדריד. התמהמהתי יומיים כדי לבדוק האם אני יכול בתאריכים האלה ובסוף אחרי יומיים החלטתי שאני קונה, והמחיר קפץ ברמה מטורפת במחיר...
אז אחרי חיפוש מצאתי טיסה לנו יורק ואז משם ליעד שאני צריך (שיקגו).
המחיר הוא דווקא די טוב (לא אותו דבר כמו עם של iberia אבל עדיין...)
הקאץ בטיסה הזאת שהיא עוברת דרך ירדן, ואז שם יש עצירה ואז טיסה ישירה לנו יורק.
השאלה היא האם כדי לסגור אם בחברת תעופה הזאת Royal Jordanian, האם היא טובה...
גם זה שהטיסה היא עוצרת קודם בירדן ושם יש קונקשיין, קצת מדאיג אותי.
מה אומרים? כדי לסגור או לחכות עוד איזה חודש ולהסתכל כל יום?
תודה -
טיסהאין לי איתם ניסיון אישי.
גולשים בפורום דיווחו על חברה סבירה ויחס טוב גם לנוסעים ישראלים.
מבחינת הסיכון הבטחוני, או הקשרים פוליטיים וכו - זה תצטרך לעשות עם עצמך לפי הבנתך.
שים לב שאפשר למצוא טיסות לשיקאגו שלא מצריכות 2 עצירות (אין חובה לטוס דרך ניו יורק).
-
טיסהאת המאזן בין המחיר הזול של הטיסה למחיר היקר של בטחונך רק אתה יכול להחליט עבורך.
לי חיי חשובים יותר מכמה מאות דולרים ולכן אני לא טס בחברות תעופה של מדינות מוסלמיות (כולל טורקיש), בחברות תעופה של מדינות מזרח אירופה ובטיסות שהמסלול שלהן עובר מעל מדינות כאלה.
-
טיסהטסנו עם רויאל ג'ורדניין לנפאל לפני 5 שנים. היחס של אנשי הצוות היה טוב מאד. הקונקשן בעמאן היה קצת מייבש (הטרמינל שם מיושן מאד). בפועל לא הרגשתי שונה מכל חברה אחרת.
לגבי הרגשת הביטחון - הסטטיסטיקה לא שונה מכל חברה אחרת (אני מניח, לא שבדקתי), אז רציונלית לא אמורה להיות בעיה.
-
טיסהעוד נקודה לטובת רויאל ג'ורדניאן - למיטב זכרוני אפשר לקחת 2 מזוודות, וזה יכול להיות משמעותי אם יש תכנון להרבה שופינג (כדאי לוודא את זה כי אני לא בטוחה לחלוטין).
וחוץ מזה, אני לא טסתי איתם אבל שמעתי חוויות וביקורות חיוביות ביותר על החברה.
-
טיסהטסנו איתם לפני שנתיים, אין תלונות על הטיסה, השירות והטרמינל בעמאן. עם זאת צריך לקחת בחשבון שאם יצוץ פתאום מצב בטחוני כפי שקרה לנו (צוק איתן) עלולה להיות בעיה. הטיסות מירדן לארץ בוטלו, רק חלק מהנוסעים הועלו על טיסות ארקיע והשאר ואנחנו ביניהם הוחזרו לארץ באוטובוסים מעמאן. המזוודות שלנו הגיעו בערך חודש אחרינו. אני משערת שלא אטוס איתם יותר למרות שאין לי תלונות בכלל על היחס כלפינו, מכיון שמבצעים צבאיים שונים יכולים להתחיל במפתיע ולא הייתי רוצה לחזור על החוויה.