Funivie Skyway Monte Bianco
-
אנו נהיה בשאמוני במחצית השניה של אפריל.
אנו נעלה על הרכבל לAiguille du Midi.
מה ההבדל בין הרכבל ל-Aiguille du Midi לרכבל Funivie Skyway Monte Bianco. והאם כדאי לעלות על שניהם באותו הטיול?
תודה,
שי
-
Funivie Skyway Monte Biancoהרכבל האיטלקי יותר חדיש ועולה לפסגת הPunta Helbronner שהיא קצת יותר נמוכה מהאגי דו מידי. בסך הכל אני מתרשמת (לא עליחווויה דומה, אבל אם אתם אוהבים רכבלים ופסגות ולא יקר לכם מדי ובעיקר אם יש לכם זמן-אפשר.
חלק מהרכבלים מפסיקים לפעול במחצית השנייה של אפריל וגם לא ניתן לעשות מסלולים רבים ברגל, כך שאם יש לכם עוד רכבל עם נוף מרהיב ואתם מטיילים בעמק אאוסטה או קורמאיור, אז יש לכם אופציה נוספת.
-
Funivie Skyway Monte Biancoלכם זה לא אקטואלי, אבל לידיעת אחרים שקוראים את השרשור: יש גם רכבל נוסף Télécabine Panoramique Mont-Blanc המקשר את שני הרכבלים שהוזכרו אבל הוא פועל רק בקיץ מסוף מאי עד סוף ספטמבר.
-
Funivie Skyway Monte Biancoבאפריל אין צורך לעלות על אף אחד מהם בשביל לראות שלג. הקור בגובה של מעל 3000 מטר יהיה בלתי נסבל ויהיו כמויות של שלג וקרח במקומות הרבה יותר נמוכים.
למי שנוסע בקיץ: עלינו על שני הרכבלים והנופים שבצד האיטלקי הרבה פחות מרשימים.
-
Funivie Skyway Monte Biancoלא יודעת להשוות
בדצמבר עלינו על הרכבל של מונטה ביאנקטו
היה המון שלג
הרכבל חדש ומסתובב תוך כדי העליה
מהפסגה פואנט הלברונר יש אפשרות לעשות הליכה על ההר , הליכה בתוספת שלג הפך את הביקור לחוויה קסומה לחלוטין.
-
Funivie Skyway Monte Biancoתודה, אני אהיה 4 לילות בשאמוני
אז אעלה על Aiguille du Midi כמו בתכנית המקורית (ביום הכי בהיר שצפוי להיות...).
ואחר כך ב22/4/2016 אני עובד בכל מקרה דרך Funivie Skyway Monte Bianco ממש על הדרך בדרך לעמק אאוסטה ולאגם לוגאנו.
ובתקווה שצפוי להיות יום בהיר ביום המעבר לעמק אאוסטה ולאגם לוגאנו אז אעלה גם על הSkyway
.תודה
שי