מספר לילות בבלד סלובניה
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה עם 3 ילדים (6-10) שמתכננת לטייל באוגוסט לסלובניה (יש כבר כרטיסי טיסה לוינה).
יש לנו 8 לילות והתכנון לטייל באזור בלד, במערות ותרמה צ'טאז'.
קראנו המון בפורום אך עדיין מתלבטים האם לשהות את כל הלילות באזור בלד או לפצל למשל ל-6 בבלד ועוד שניים במקום אחר.
נראה לא כדאי לפצל בשביל ללון באזור המערות.
האם יותר מדי לילות לאזור ?
חשבנו על 2 לילות באזור שמורת פליטביצה אבל אנחנו המרחק מ/ל-וינה גדול מדי.
נשמח לעזרתכם.
תודה!
-
מספר לילות בבלד סלובניההי, אנחנו בשנה שעברה פיצלנו את סלובניה ל 3 לילות באזור פוסטוינה (לינה בחוות הודיצביץ' שהומלצה על ידי חברי הפורום וגם אני ומשפחתי מצטרפים להמלצות) ו 5 לילות באזור בלד. אני חושב שכדאי לכם לפצל וזאת משני טעמים: 1. גיוון. אזור פוסטוינה מקסים לטיולים "באזור", זאת אומרת יום שבו לא נכנסים לאוטו בכלל ורק מטיילים סביב מקום הלינה טיול רגלי. 2. חלוקת סיכונים. אם מקום לינה אחד פחות מוצלח, הרי שיש גם את המקום הטוב יותר בשביל הזכרונות שאחרי.
תהנו.
-
מספר לילות בבלד סלובניהשלום. אנחנו היינו בבלד 5 לילות וממש לא מיצינו. חושבים לחזור לשם להשלמות. יש לכם נסיעה ארוכה מאוד מוינה לכן א.יום ההגעה ויום העזיבה יוקדשו לנסיעה והתארגנויות, לא תספיקו שום דבר אחר. ככה שבאיזור בלד עצמו לא יהיה לכם יותר מדי ימים. ב. לא הייתי מתרחקת עוד יותר אלא להפך הייתי בודקת אופציה ליום טיול בדרך לוינה וישנה לילה אחד באוסטריה. בטוחה שיש שם הרבה אפשרויות לא פחות אטרקטיביות מסלובניה. תהנו!
-
מספר לילות בבלד סלובניהאנחנו בחרנו להישאר בבלד וממש לא הצטערתי.
היה כיף בכל ערב לחזור לבלד ולהסתובב בה.
יש מספיק מה לעשות.
שלחו לי הודעה ואשלח לכם את החוברת שכתבתי.
קובי
-
מספר לילות בבלד סלובניהתודה רבה על התשובות.
הנסיעות מ/ל וינה נלקחו בחשבון ולכן כ-8 ימים נטו באזור.