טיול קצר בהודו
-
שלום,
אני כרגע עובד במערב אפריקה ותכננתי מפה לטוס לטייל בדרום אמריקה בחופשה בת 24 ימים שאני מקבל מהעבודה.
לא מסתדר לי הטיסה לדרום אמריקה ולכן אני רוצה לשנות את היעד להודו להפגש עם כמה חברים.
אני מחוסן למערב אפריקה ודרום אמריקה, השאלה שלי האם אני צריך להתחסן בחיסון נוסף לתקופה קצרה בהודו, (מיקום בהודו אין לי) ובמידה וכן האם אפשר להתחסן בדרך (אני עוצר באירופה).
תודה!

-
טיול קצר בהודוסביר להניח שאתה מחוסן מספיק אם כי היה עדיף לפרט איזה חיסונים קיבלת מתי וכמה מנות
לטול קצר בהודו מומלץ שחיסונים שיגרתיים יהיו תקפים להיות מחוסן נגד צהבת A וטיפוס הבטן
במידה ואתה מתכנן טיול בתנאי שדה עם להיות חשוף לעקיצות יתושים בשעות הלילה רצוי להיות מחוסן נגד דלקת מוח ינית
אין סיכון במקומות גבוהים
החיסון ניתן בשתי זריקות בהפרש מומלץ של 28 יום ניתן לקצר
אין סיכון ב Dadra, Daman, Diu, Gujarat, Himachal Pradesh, Jammu and Kashmir, Lakshadweep, Meghalaya, Nagar Haveli, Punjab, Rajasthan, and Sikkim
הסיכון קיים בעיקר בין מאי לאוקטובר
Andhra Pradesh, Assam, Bihar, Goa, Haryana, Karnataka, Kerala, Tamil Nadu, Uttar Pradesh, and West Benga
-
טיול קצר בהודותודה דוקטור אנט,
אני מחוסן כרגע בHepatitis A+B, Hepatyrix, MMR Priorix, Polio ו meningococca
אני כותב את זה באנגלית כי אני לא ממש מבין בזה ואני פשוט מעתיק ממה שרשום לי בפנקס חיסונים.
לפני הטיול לא תהיה לי הזדמנות להתחסן אלא רק באירופה אבל זו עצירה קצרה של יום יומיים לכן לא אוכל לחכות זמן בין חיסון לחיסון.
האם לאחר פירוט החיסונים ולאור המצב שזה טיול קצר יש עדין חיסונים שעליי לעשות? ואם כן האם אוכל להשלים אותם באירופה? תודה!
-
טיול קצר בהודובמידה ואינך מתכנן טיול בתנאי שדה באזורים חקלאיים והטיול יהיה קצר לא חייבים חיסון נגד דלקת מוח יפנית
במיקרה חשיפה לכלבת חשוב לקבל זריקת נוגדנים נגד כלבת הנותנים הגנה עד שהחיסון פועל בהודו יש מרפאות מצוידות בנוגדנים
תמיד חשוב להקפיד על כללי הגנה נגד עקיצות יתושים בכל שעות היום והלילה