ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת ממינכן לפריז וחזרה

פורום אירופה
    2
    3
    2537
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • inbalpesoa
      inbalpesoa נערך לאחרונה על ידי

נכנסתי לאתר http://www.raileurope.com ונורא התבלבלתי.
      אני מתכננת טיול שבמהלכו אני רוצה לקחת רכבת לפריז, לאחר שבוע בפריז אני מתכוונת לחזור למינכן...משום מה כל פעם שאני כותבת את התאריכים של הנסיעה באתר, זה נותן לי רק את המחיר של נסיעה אחת, ולא של הלוך וחזור..
      האם עדיף האתר http://www.eurail.com? ומה ההבדל בינהם? זה שתי חברות רכבות שונות?
      עוד שאלה קטנה: האם זה אפשרי להזמין כרטיסים מראש עוד מהארץ? כי כשכתבתי תאריך באתר של הרכבת כתבו שאזלו הכרטיסים (לא כתבתי את התאריך שאני אסע בו, כי זה עוד הרבה זמן ועוד אין להם לוח שעות לתאריך הזה)
      איך כל עניין הרכבות עובד? זה ממש מבלבל, אם מישהו יוכל לבוא לעזרתי אני אודה לכם מאוד!
      תודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • y y y
        y y y נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממינכן לפריז וחזרה
        לא צריך כ"כ להסתבך עם האתרים האלו, באתר של חברת הרכבות הגרמנית יש את כל הפרטים על רכבות ממינכן לפאריז, כולל לוחות זמנים (גם לרכבות ה-ICE הגרמניות, גם ל-TGV ול-CNL הצרפתיות) וגם אפשר לקנות כרטיס ואפילו להזמין מושב ברכבת מראש (מומלץ). כרטיסים לרכבות האלו נמכרים רק החל מ-89 יום לפני הנסיעה. המלצתי- אם את יודעת בדיוק את תאריכי הנסיעות, תכנסי לאתר בדיוק ביום ה-89 לפני הנסיעה ותנסי להזמין כרטיס, יש המון כרטיסי הנחות (לפעמים עד עלות של 29 יורו בלבד לנסיעה) אבל הם נחטפים מהר , בטח בקו פופולארי כזה.
        בכל מקרה, היתי בודק אם גם THALYS נוסעים בקו הזה, לעיתים יש להם הצעות זולות.
        • רכבות
        • inbalpesoa
          inbalpesoa נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממינכן לפריז וחזרה
          אוקיי תודה רבה על העזרה! Very Happy
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון