מלון בבודפשט
-
אשתי ואחותה נוסעים בשבועות לבודפשט
אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא אבל אשמח לקבל המלצות למלון 5 כוכבים במרכז העיר
-
מלון בבודפשטArcadia Hotel Budapest - זה אינו מלון חמישה כוכבים אבל אני הייתי מאוד מרוצה ממנו.
Mercure Budapest City Center - במלון הזה לא הייתי אבל מספר אנשים שהיו במלון הזה אמרו לי שהיו מאוד מרוצים ממנו.
-
מלון בבודפשטהמרקיור סיטי סנטר הוא לא חמישה כוכבים אבל הוא מעולה ונמצא על המדרחוב וצה אוצה למי שצריך חדר לשינה ולא יותר מזה
-
מלון בבודפשטלמרות שבודפשט אינה עיר גדולה מאוד,כדאי להיות לא רחוקים מידי מתחבורה ציבורית.
מלונות 5* קמפינסקי, סופיטל..
השאלה מה בנות /נשים רוצות..על רחוב וואצי,ללכת לא מעט למטרו/חשמלית
-
מלון בבודפשטאם אתה רוצה חמישה כוכבים במובן הנכון והיוקרתי אז תבחר בין הריץ׳-קרלטון לבין הפור-סיזנס. הראשון הוא למעשה הגלגול החדש והמשופץ של לה-מרידיאן, שהיה לו מוניטין מצוין גם בגלגול הקודם, והשני נחשב למלון הכי טוב בעיר ומתומחר בהתאם.
מבין מלונות ארבעה כוכבים האינטרקון לדעתי הוא טוב - אבל מומלץ לבחור בחדר עם נוף לנהר או בחדר בקומת הקלאב. אהבתי גם את ההילטון ליד הארמון, אבל הוא לא במיקום מרכזי ונוח לתייר הממוצע.
-
מלון בבודפשטבבודפשט 5 בתי מלון בעלי 5 כוכבים ממוקמים במרכז העיר: ריץ-קרלטון (לה מרידיאן), אינטרקונטיננטל,סופיטל,מריוט וקמפינסקי. כולם מצויינים וההבדלים לא גדולים ביניהם.
-
מלון בבודפשטהיינו לפני מספר שנים במלון קמפינסקי.
מיקום מצויין והמלון מפואר במיוחד.
חדרים יפים ומרווחים וארוחת הבוקר מדהימה.
נסיעה טובה
-
מלון בבודפשטתודה רבה לכולם
-
מלון בבודפשטלרשימת מלונות 5 הכוכבים הממוקמים במרכז העיר הייתי מוסיף 2 מלונות נוספים :
1- ARIA HOTEL BUDAPEST ,שממוקם בערך ממול מלון ריץ קרלטון ,בצדו
השני של ככר ארזבט.
2-Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace- מיקומו במרכז מדרחוב VACI
נסיעה טובה !
-
מלון בבודפשט