החופשה הכי זולה שיצאה לי
-
לגמרי במקרה, לא ניסינו לחסוך במיוחד, אבל ככה יצא. היינו שני חבר'ה, ונסענו ל-4 ימי סקי בצ'רוויניה (בחירה שלנו, מעדיפים חופשות קצרות טיפה).
טיסות עם איזיג'ט: 412
5 לילות במירמונטי - מלון מעולה (לטעמי) בוואלטורנצ'ה: 388
רכב ל-5 ימים: 265 (סיטרואן קקטוס).
סקי-פס 4 ימים (צ'רביניה ווואלטורנצ'ה, ללא זרמאט): 306
דלק: 30
אגרת כביש: 28
ציוד פרימיום ל-4 ימים: 200 (ציוד טיפה פחות טוב יעלה קצת פחות ולא בטוח נרגיש בהבדל)
סה"כ: 814 יורו לבנאדם, או 3470 שקל בערך.
כזה זול עוד לא יצא לי, בטח לא באזור צ'רוויניה, בטח כשלא ניסינו לחסוך.
-
החופשה הכי זולה שיצאה ליגם אני חזרתי משם לא מזמן .היינו זוג אני ואישתי מ 10.3 עד 17.3.הטיסה של איזיגט- 163 יורו לבן אדם(הזמנתי בנובמבר).מלון בסנט וינסנט שבעמק אוסטה כולל ארוחת בוקר-233 יורו לאדם.רכב-פג"ו 2008 כולל כל הביטוחים-84 יורו לאדם.דלק ואגרת כבישים כי 50 יורו לאדם.סקי פס לעמק אוסטה 218 יורו לאדם ל 5 ימים מתוחם שלושה ימים גלשנו בצרביניה,יום בפילה,ויום בלה טוויל.ציוד הזמנתי דרך סקי סט 80 יורו לאדם ל 5 ימים.גם אנחנו לא ניסינו לחסוך.הייתה חופשה נחמדה ו גלישה מצוינת.כמובן זה לא אוסטריה אבל כדי לשנות אווירה --שווה.בקיצור--היה נחמד מאוד.
-
טיסה זולה= חופשה זולהתמיד מרכיב מרכזי בעלות חופשת סקי הוא כרטיס הטיסה. השנה, בזכות איזי גט נרשמו מחירים מאד אטרקטיבים למילאנו ומשם לעמק אאוסטה המרחק קצר.
החישוב פשוט: אם כרטיס הטיסה עולה 100 יורו פחות משנה שעברה (זה פחות או יותר ההבדל), אז מחיר החופשה יורד ב-100 יורו.
זה הפך את אתרי איטליה לאטרקטיבים השנה.
אוסטריה מקסימה, אבל המחירים האלה באיטליה עושים להם תחרות רצינית לגולש הישראלי. אני אוהב מאד את אוסטריה, אבל המטבח האיטלקי חיסל אותי השנה. אין עליהם...