מסלול טיול באוסטריה
-
שלום,
אנחנו זוג צעיר, נוסעים לאוסטריה ל-15 יום, בין התאריכים 1.9.16 עד 15.9.16
הכנו מסלול טיול, והיינו רוצים בבקשה לשמוע את חוות דעתכם

היום הראשון:
נחיתה בוינה בשעה 9 וחצי בבוקר, חשבנו לקחת שייט בדנובה, האם כדאי?
בנוסף הליכה לעיר העתיקה לכיכר סטפן, ושיטוט ברחבי האזור. (המלון קרוב מאוד לרחוב בקניות מריה הילפר אז כמובן גם שם נסתובב)
היום השני:
ביקור במוזיאון הטבע בבוקר+ ארמון שנבורן+ ביקור בגן החיות אם יהיה זמן
היום השלישי:
ביקור בנאשמרקט (יום שבת, יש שוק פשפשים) עוזבים את וינה ונוסעים ליעד הבא- אזור זלצבורג, לצימר בפאלכאו.
היום הרביעי:
ביקור בנקיק ליכטינשטיין+לרכבל גרפנבר וגארני ובערב מרחצאות תרמה אמאדה (לינה בפאלכאו)
היום החמישי:
מערת הקרח ורפן+מגלשה באבטנאו (אם יש זמן אולי ניקח טיול אופניים קצר באזור) + אחר הצהריים לנסוע לאגם גוסאו (מתכננים לאכול שם קרייזרשמרן) (לינה בפלאכאו)
היום השישי:
תצפית 5 האצבעות ולאחר מכן נסיעה לעיירה הלשטאט (נשכור סירה) (לינה בפלאכאו)
היום השביעי:
נסיעה בכביש גרוסגלוקנר ולאחר מכן נסגור את היום במרחצאות באד הופגשטיין (אנחנו חובבי מרחצאות) (לינה בפלאכאו)
היום השמיני:
העיירה סנקט וולפגנג St. Wolfgang
ולאחר מכן נעביר את המשך היום בעיר זלצבורג (לינה בפלאכאו)
היום התשיעי:
מפלי קרימל ומשם נסיעה לאזור טירול, אנחנו ישנים בעיירה אלפבאך, ולא יודעים אם כדאי לעשות עוד משהו באותו היום, וגם לא מצאנו שום דבר להוסיף ליום הזה.. נשמח לקבל הצעות (חשבנו שמקסימום ניסע לעיירה קופשטיין)
היום העשירי:
אגם אכנזה בבוקר - טיול אופניים של כמה שעות ולאחר מכן מוזיאון בסרובסקי (לינה באלפבאך)
היום ה-11:
נסיעה למגלשות באימסט, לאחר מכן ראפטינג wiggi ונסגור את היום באקווה דום (לינה באותו אזור ללילה אחד כי לא רצינו לנסוע רחוק אחרי המרחצאות)
היום ה-12:
נסיעה לערוץ לאוטש משם נוסעים למיטנוולד (ישנים בעיירה סיפלד)
היום ה-13:
טיול באינסברוק (ביום הזה לא מצאנו עוד משהו שאפשר לשלב, נשמח לעזרה)(לינה בסיפלד)
היום ה-14:
נסיעה לטירת נוישוונשטיין ומשם בחזרה לאוסטריה לעייר ביברוויר (biberwier) שם נעשה ירידה מההר על קורקינטים, חזרה ללינה בסיפלד
היום ה-15:
היום האחרון, נוסעים בחזרה לכיוון זלצבורג, הטיסה שלנו בשעה 6 וחצי בערב, חשבנו לנצל את היום האחרון ב"מוזיאון הפתוח של זלצבורג" שנמצא בקרבת שדה התעופה.. וזהו

כמובן שנשמח לשמוע כל הערה או הצעה, אנחנו נוסעים פעם ראשונה לאוסטריה, מצפים ומתרגשים ובעיקר מוצפים בהמון מידע שמקשה על הכנת המסלול..
תודה רבה
דנה ונמרוד

-
מסלול טיול באוסטריההי דנה ונמרוד,
כיף לכם! אוסטריה מהממת ותכננתם טיול שנשמע מצויין (מתוף אינסוף תוכניות מצויינות אפשריות...)
השנקל שלי:
לגבי היום הראשון - לדעתי ותרו על שיט בדנובה. אנחנו עשינו את זה והצטערנו - זה פשוט משעמם ובזבוז זמן. הדנובה לא עוברת בתוך העיר אלא מסביבה, והנופים לא מרשימים כמו בשיט בדנובה בבודפשט.
בסטפן פלאץ מומלץ לטפס למעלה, יש תצפית יפה על העיר.
בית הונטדרווסר מומלץ.
ארמון שונברון - אם אתם עושים את הסיור בתוך הארמון, בגלורייט, בגנים, במבוך ובמופע הכנת השטרודל (חמוד!) זה סיפור של כ- 3 שעות.
בנאשמארקט - יש מסעדה אסייתית בסגנון "מחניודה" כיפית ביותר (אבל מקבלים רק מזומן...) - מומלצת ממש, גם בגלל האוכל הטרי והמרענן אבל בעיקר בגלל האוירה התוססת והייחודית.
-
מסלול טיול באוסטריהדנה ונמרוד - אני חייב לציין שיש לכם יופי של מסלול - אבל זהו מסלול שמתאים מאוד למשפחות עם ילדים. אתם זוג צעיר, ואני לא רואה פה בתוכנית דברים שמתאימים לזוג וקצת פחות למשפחה - למשל, טיול קצת יותר אתגרי בטבע, סדנת יצירה כלשהי, נהיגה במכונית ספורט וכו וכו.
-
מסלול טיול באוסטריהיונה, תודה רבה על התגובה המושקעת.
אנחנו נשמע לעצתך ואכן נוותר על השייט בדנובה.
כל שאר ההמלצות נשמעות טוב מאוד, כמובן שנעשה אותם, תודה רבה

-
מסלול טיול באוסטריהעמיחי תודה רבה,
אתה צודק, חיפשנו כל מיני אטרקציות ספורט באוסטריה ופשוט לא מצאנו,
אפילו שלחנו מייל לכל מיני לשכות תיירות באזורים הידועים ולא הצלחנו למצוא ספורט אתגרי או משהו דומה כמו שהצעת..
אם ידוע לך על משהו מומלץ נשמח לשמוע (אולי איזה טיול טרקטורונים או משהו בסגנון)

-
מסלול טיול באוסטריהאת הטיול שלי באוסטריה אני עשיתי עם הילדים, כך שלא חיפשתי אטרקציות שמתאימות לזוג צעיר. תצטרכו לחפש קצת...
וכן הלאה...
-
מסלול טיול באוסטריהמסלול יפה מאד
אם את מחפשת משהו קצת אתגרי - Skyglider Air-rofan באיזור טירול
בנוסף ביום השישי כדאי שתשלבו את המערות בעליה לתצפית חמש האצבעות.
טיול נעים
-
מסלול טיול באוסטריהומה עם ללכת בהרים? זה אלפים. נראה לי מאסט. יש גם מסלולים קלים וקצרים אם אתם לא אנשי טרקים. באינסברוק אפשר לבלות יום מלא אם גם עולים ברכבל היוצא מתוך העיר אל ההרים ומטיילים שם למעלה. יש גם מסלול מחוץ לאינסברוק על ההר עם תצפית יפה לעמק האין שנקרא Zirbenweg ושני הרכבלים שלו (עולים באחד, יורדים בשני וחוזרים באוטובוס) כלולים בכרטיס אינסברוק. הייתי בביקור קצר באינסברוק ולא הספקנו לנצל את האפשרויות האלה, אבל בשבילכם זו דוגמה אחת קטנטונת מאינסוף האפשרויות להרגיש באמת את האלפים ואת הטבע. ברוב המסלולים באוסטריה ניתן לשלב גם הפסקה למנוחה, כוס בירה וארוחה קלה באחת הבקתות שבדרך או בקצה המסלול.
באגם אכנזה יש מסלול שמתאים בעיני לאנשים צעירים, אבל גם בהרים מעל לאגם יש מסלולים עם תצפיות ובקתות מטיילים בדרך. ברכבל של הרי רופן, מדרום לאגם, תוכלו לשלב בין הליכה לבין האטרקציה של אייר-רופן שהציעו לכם. רפטינג זו אטרקציה של טבע מקובלת באלפים. אני לא מומחית לרפטינג אבל רבים כאן מכירים. אם תמקדו שאלה יכוונו אתכם לאפשרויות. בעיני טרקטורונים זה אנטי טבע, ובכלל - למה צריך דיסנילנד בהרים? צעירים באלפים נועלים נעליים ויוצאים לטבע.
-
מסלול טיול באוסטריהתוכנית המסלול בסדר ההמלצות שלי הם כאלה הייתי ממליץ כמו זיוה לשלב יותר מסלולי הליכה במיוחד בזמן שהותכם בטירול שיוצאים מרכסי ההרים . יום 5 עם מערת הקרח בוורפן הייתי ממליץ לקפוץ למגלשות ההרים בבאד דורנברג (קרובים יותר ועדיפים על אבטנאו) ואם הזמן מאפשר לשקול שייט מומלץ באגם המלכים.
את הרכבל בגוסאו הייתי משלב ביום 6 עם תצפית 5 האצבעות והאלשטאט.
האייר רופן זה אטרקציה מתבקשת בשבילכם בזמן ביקורכם באכנזה אבל הכל תלוי במזג האוויר.
ביום 11 תוכלו גם לחבר עם לינה בסיפלד.
יום 14 למה חוזרים לסיפלד? המרחק מסיפלד לטירה די ארוך ואם למחרת חוזרים לזלצבורג אין סיבה ביום זה לחזור לסיפלד. הייתי ממליץ להתחיל את היום בביקור בנקיק פארטנקלאם שבגרמיש שהוא בסגנון נקיק ליכטנשטיין רק יותר יפה וממנו להמשיך לטירה וללון בעיירה פוסן הסמוכה לטירה או בהתאם לזמן מהטירה להמשיך ללינה בעיירה אחרת בדרך לזלצבורג בשביל לצמצם מרחקים של יום 15.
מה שלא תחליטו באם מזג האוויר יאיר לכם פנים בתקופת שהותכם באוסטריה מובטחת לכם הנאה מנופים מדהימים וארץ שמסבירה פנים לתיירים.
-
מסלול טיול באוסטריה -
תודה רבה לכולםחברים , תודה רבה על התגובות שלכם והפידבקים.
קראנו את כל התגובות, כל תגובה עזרה לנו ואנחנו לוקחים את העצות ומשנים בהתאם את המסלול

מעריכים מאוד
דנה ונמרוד
-
מסלול טיול באוסטריההי
לא הינו , אבל זה שמור אצלי ברשימה
קוראים לזה ZORBING
http://www.zorbing.at/en/prices.html
יש גם ספא ב KAPRUN
http://www.tauernspakaprun.com/en
הינו בשניהם בקפרון יותר חדיש מ bad hofgastein