ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התחלה בברזיל

פורום דרום אמריקה
    4
    4
    1280
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rozii
      Rozii נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אנחנו נוחתים בסאו פאולו בברזיל בסוף אפריל (אחרי יומיים של טיסות) משם אנחנו רוצים לקחת עוד טיסה פנימית למקום שממנו נוכל להגיע גם לחופים וגם לטרק או שניים (תלוי באורך שלהם). המטרה זה להקדיש לברזיל בסביבות השלושה שבועות פלוס מינוס עד שנגיע לאיגואסו ומשם לעבור לארגנטינה. בהתחלה חשבנו לקחת טיסה לריו (כן אני יודעת שמדובר בנסיעה קצרה יחסית אבל אנחנו מגיעים אחרי טיסות ארוכות ויש הגבלת זמן) ומשם להתקדם מערבה, אבל קיבלתי שלל המלצות לגבי הצפון. לכן חשבתי להתחיל בנקודה מעט צפונית יותר לריו, לבקר בריו, לתת גיחה לאיים בינה לבין סאו פאולו ולהמשיך מערבה. אני מוכנה גם להישאר מעט זמן בכל מקום על מנת להספיק.

איפה כדאי להתחיל? אשמח גם לקבל המלצה למקומות לינה באזור המומלץ לפחות בימים הראשונים. מקומות שכדי לוותר עליהם או שאסור לפספס אותם? בנוסף, רציתי לקבל המלצות לגבי ענייני בטיחות, מקומות שכדאי להיזהר בהם במיוחד או אפילו להמנע מהם.

תודה רבה לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenchen1234
        chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

התחלה בברזיל

אתם יכולים לקחת טיסה מסאו פאולו לסלבדור.

סלבדור קרובה לאי מורו דה סאו פאולו, לצורך החופים והבטן גב, ונמצאת גם 7 שעות נסיעה מלנסויש, בשביל קצת טרקים יומיים...
        גם בסלבדור עצמה כדאי להסתובב, המרכז ההיסטורי מאוד נחמד וצבעוני.
        משם אתם יכולים לטוס לריו ולהמשיך לפי התכנית המקורית.
        האיים מערבית לריו אכן מומלצים.
        בערים הגדולות בברזיל תמיד מומלץ לשמור על עירנות, לא מומלץ להסתובב בהן עם מצלמה גדולה, בטח שלא תלויה על הצוואר.

• noga30
          noga30 נערך לאחרונה על ידי

התחלה בברזיל

כמו שכבר הומלץ כדאי להגיע לסלוואדור ולא לפספס אותה, את המרכז ההיסטורי ואת האיים בסביבה. הדרך עד ריו אורכת 20 שעות וברור שיהיה צורך לחלק את הנסיעה.

ממליצה לבקר לכמה ימים באורו פרטו oro preto - עיירה שהיתה ביקרתה של ברזיל בתקופה מסויימת ובניה בסימטאות, משובצת בכנסיות קולוניאליות ובמכרות שאפשר לבקר בהם (מקום שאפשר להסתובב בו בביטחה). קרוב לריו יש מקום מאוד יפה עם חופים שנקרא parati (מאפשר לנוח מההמולה,  בטוח).

אם תרצו להיות כמה ימים במקום עם חופים יפים ליד סאו פאולו- ממליצה על ilia bella

• נטע1
            נטע1 נערך לאחרונה על ידי

התחלה בברזיל

אם אתם מעוניינים בטרק אני מצטרפת להמלצה על Chapada Diamntina (מקווה שאני לא טועה באיות) שנמצאת לייד לנסויש. אנחנו מלנסויש לקחנו טיול אחד יומי (עם קבוצה) ועוד אחד של שלושה ימים עם מדריך. נדמה לי שאפשר להאריך או לקצר. הטרקים שם לא זולים (יחסית לשאר המדינות ביבשת) כיוון שמצד אחד צריך מדריך ומצד שני מדובר במדינה מפותחת והמדריכים יקרים (יחסית לפרו למשל). עדיין ממליצה כי מאוד יפה שם.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון