טירת קרלשטיין--פראג??
-
אני צריכה פרטים על אפשרויות תחבורה(רכבת או אוטובוס)לטירה.וכמו כן האים הטירה פתוחה למבקרים בעונה זו של השנה.תודה. -
טירת קרלשטיין--פראג??ניתן להגיע ברכבת מתחנת הרכבת המרכזית בפראג לתחנת קרלשטיין. אם אני זוכר נכון מדובר על בערך 40 דקות נסיעה, וחשוב לשים לב לא לפספס את התחנה - יש שלט די קטן עם שם התחנה כשמגיעים.
החל מ 1 במרץ הטירה פתוחה בכל יום, חוץ מימי שני -
טירת קרלשטיין--פראג??המקום מרהיב,גם בעמק נהר הברוןמעליו יושבת הטירה יש מקומות יפיפיים.אני ממש ממליץ לנסות לשכור רכב ליום ולבלות שם בלי תלות בתחבורות ציבוריות.מצ'ב לינק שתקבלו תיאבון.---אורי
-
רכבת:(העתקה מהערות בתחתית הבלוג)Karlstein is a short train ride out of Prague, about 20 km. There are commuter trains from Prague to Karlstein hourly. Morning trains leave at 26 after the hour: 9:26, 10:26, 11:26 and take about forty minutes. Opening hours: February ,March 9 - 12 a.m., 1 - 3 p.m. April, October 9 - 12 a.m., 1 - 4 p.m. May, June, September 9 - 12 a.m., 12,30 - 5 p.m., July, August 9 - 12 a.m., 12,30 - 6 p.m. Closed: Monday. If a state holiday is on a Monday, the castle is closed on Tuesday then. I hope you get to visit. Thanks for your e-mail. As always, Bill