ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאן במקום תאילנד???

פורום מרכז אמריקה
    5
    5
    836
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kami_b
      kami_b נערך לאחרונה על ידי

היי אני כמו רבים אחרים חושבת לבטל את הנסיעה לתאילנד ומחפשת משהו אחר במקום. חשבתי על קובה או מקסיקו או גמייקה מה לעשות אנא עיזרו לי לקבל החלטה אני מחפשת את החופים היפים והשקט בן זוגי מחפש יותר את הקניות -בגדים נעליים וכו אבל בזול איזה איזור משלב בין 2
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אייל ה.
        אייל ה. נערך לאחרונה על ידי

לאן במקום תאילנד???:Re
        שלום ראשית- אין ספק כי אם המטרה היא לעשות קניות בזול, ברמת המחירים שמציע המזרח- זה לא יהיה היעד שייענה על משאלתכם. שנית- במקסיקו, קובה וג`מייקה רצועות חוף מדהימות ביופין. עם זאת עליי לציין כי ג`מייקה נפגעה בקיץ האחרון מסדרת סופות הוריקן. אמנם הנזק לא מ
        • i_pelleg
          i_pelleg נערך לאחרונה על ידי

החופים במקסיקו מדהימים ביותר וקניות עושים בעיקר במקסיקו סיטי.על קניות בקובה אין מה לדבר וגם לא בפנמה.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

היי אייל. גם אנחנו שינינו יעד מתאילנד למרכז אמריקה כאשר התכנון נכון לעכשיו הוא קובה,ואז מקסיקו או קולומביה אנחנו עדיין מתלבטים.סה''כ יש לנו חודש ואחנו רוצים חצי טיול וחצי נופש ולכן חשבנו על קנקון. השאלה היא לדעתך מה עדיף?קולומביה או מקסיקו(למטרת נופש ב
            • z1x2
              z1x2 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל יש לך אחלה שם וגם לי קוראים קמי . דבר שני , אני ובן זוגי שחר בדיוק לפני שלושה ימים חזרנו מטיול ירח דבש במקסיקו ,פנמה וקוסטה ריקה (סה''כ טיילנו חודשיים ומתוכם היינו 3 שבועות בקוסטה ריקה). אני ממליצה לך בחום לנסוע לקוסטה ריקה , מדינה מהממת ביופי
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון