התלבטות בין יעדים
-
היי לכולם,
לי ולבן זוגי יש 10 ימים בסוף מאי שאנחנו מעוניינים לנסוע ליעד שעוד לא יצא לנו להיות...
מאוד רצינו ניו יורק אבל נראה שזה ייצא מאוד יקר.
ההתלבטות היא בין אמסטרדם - אני חוששת ש10 ימים זה יותר מידי זמן ולא הצלחתי למצוא באתר איזשהו סיכום טוב לטיול (כמובן אשמח לקבל אם למישהו יש)
אולי רומא, או ברלין?
בקיצור שמחנו שיש לנו הרבה זמן ומצד שני זה קצת תקוע מבחינת זה שזה לא הרבה זמן לנסוע ליעד כמו אירלנד למשל (לשם מאוד הייתי רוצה להגיע אבל הייתי רוצה להקדיש לה יותר זמן)
ומצד שני זה הרבה זמן לעיר מרכזית ..אולי בכלל יעד אחר כמו טנריף? (האם העונה טובה?)
למישהו יש רעיונות ?
ממש אשמח לרעיונות ועצות

תודה!
-
התלבטות בין יעדיםיש לי רעיון קצת יצירתי:
רק היום (זה נשמע כמו פרסומת, אבל זה אמיתי
) יש מבצע הנחות באיזיג'ט על מגוון מסלולים בין החודשים אפריל לספטמבר. אז אנחנו כאן בארץ טיפה התבאסנו כי אף מסלול לא עובר בתל אביב, אבל אולי אתם תוכלו לנצל את המבצע כדי לבנות לכם תוכנית טיול דו-ערית במחיר לא גבוה!למשל - ואני סתם זורקת כאן רעיונות לא בדקתי - לטוס לברלין ל-5 ימים, וממנה לאמסטרדם לעוד 5. או כל קומבינציה אחרת שתתאים לכם ותמצאו לה טיסות טובות (וכאמור אולי קונקשן שווה במבצע בתוך אירופה).
ואם לא - זו בחירה מאוד אישית, אבל העיר שבה אני תמיד אוכל בקלות למצוא מה לעשות גם 10 ימים, שוב ושוב - זו לונדון.
-
התלבטות בין יעדיםאני אישית לא אוהב להיות בעיר 10 ימים וזה כולל כל עיר בעולם. אבל זה אינדבידואלי. ב 10 ימים אפשר לטייל 3 ימים בעיר בה נוחתים ועוד שבוע מסלול ברכב. למשל רומא ואזור אמלפי או ברצלונה וקוסטה ברווה, או פריז והלואר ונורמנדי ועוד ועוד
אגב גם אירלנד ב 10 ימים זה מצויין. אבל המקומות שציינתי למעלה יותר שווים בעיני
-
התלבטות בין יעדיםרומא ואמלפי נהדר בעיניי
מאמצת בחום את הרעיון שהעלו עוד לפניי...
גם טנריף מעולה לטווח הזמנים הזה...הבעיה שאין טיסות ישירות, מה שקצת מסרבל את ההגעה...וגם מייקר את הטיסה.
תהנו
-
התלבטות בין יעדים10 זו תקופה נהדרת לטיול .... עם רכב....בכל כך הרבה יעדים נהדרים באירופה
איטליה: טוסקנה, אגמים (דולומיטים זה קצת מוקדם), אומבריה, אמלפי, ולשלב עם רומא אם רוצים
קרואטיה וסלובניה
ועוד רבים אחרים וטובים..
מסוגלים/רוצים לשכור רכב?
-
התלבטות בין יעדיםהמון תודה לכל העוזרים! נתתם לי כמה רעיונות שאני שוקלת...
דווקא לטנריף מצאתי כמה טיסות סבירות , הבעיה הייתה שלא הייתי בטוחה אם זו תקופה לא מי יודע להיות שם...
imeshy- בעיקרון מעדיפים שלהמנע מלהשכיר אוטו בגלל העלויות הנוספות..:\
באופן עקרוני יש אפשרות כזו אבל קצת רצינו סוג של חופשה עירונית -או לפחות כזו של להמעיט בנסיעות..
-
התלבטות בין יעדיםלמיטב הבנתי טנריף זה מקום שאפשר להגיע אליו בכל עונות השנה - ומזג האוויר שם נפלא, אבל בטנריף לדעתי צריך לשכור רכב
אם מסתדר לכם עם טיסות נראה לי יעד מעולה.
חוזרת גם על ההמלצה של רומא ודרום איטליה אזור אמלפי...שם אולי אפשר להסתדר גם בלי רכב, אלא עם רכבות ואוטובוסים (פחות נוח בעיניי, אבל אפשרי)
בכל מקרה תהנו
-
התלבטות בין יעדיםכדאי לכם מאד להתחיל בטיולי רכבים
כל כך קל לנווט היום בעידן ה- GPS
ומגיעים למקומות הנפלאים באמת ולא רק הערים
-
התלבטות בין יעדיםמכל העלויות של הטיול - רכב היא אחת הפחותות שבהן... ורווח אדיר מצד שני.
יש ואפשר להתנייד במקומות רבים בתחבורה ציבורית, אך אם תעשו תחשיב, תגלו פעמים רבות שכרטיס זוגי לרכבות עולה לפעמים לא פחות או קרוב לעלות השכרת הרכב!
מצאו לכם מקום שמושך אתכם ואח"כ תחליטו איך תתניידו.
-
התלבטות בין יעדיםבאיטליה אין בעיה לעבור ממקום למקום בעזרת רכבות . אפשר לטייל ברומא 4-5 ימים ברכבת לפירנצה ליומיים ברכבת הלוך וחזור לונציה. או להשאר בוונציה יומיים ומשם חזרה לרומא .גם מרומא לסורנטו אפשר להגיע ברכבת ולטייל שם.או ברכבת לנפולי ולהפליג לקפרי . בקיצור האפשרויות רבות גם בלי לשכור רכב ואם רוכשים את כרטיס היורייל זה גם לא יקר מידי.
-
התלבטות בין יעדיםאנחנו לפני כמה שנים שילבנו בין פריז ואמסטרדם, כאשר המעבר ביניהם היה ברכבת, הייתי מחלק 6 ימים בפריז ו-4 באמסטרדם
-
התלבטות בין יעדיםהתחבורה הציבורית בין ערים מפורסמות אפילו בתוך אותה מדינה היא היקרה ביותר. במקום השני - רכב שכור. במקום השלישי והחסכוני ביותר - תחבורה ציבורית לעיירות קטנות ויעדים קרובים לעיר הגדולה. בעיני זאת גם צורת הטיול הכיפית ביותר המאפשרת להכיר קצת יותר לעומק ולגוון את הטיול. יש פוטנציאל לקצת טבע ואוויר פתוח. ניסיתי את זה בעבר פעמים ובסוף יוני שוב - הפעם עם הבת באמסטרדם ומחוצה לה. נטייל באופניים באזור ווטרלנד מצפון לאמסטרדם, נשוט בסירה, נהיה כמובן גם באמסטרדם עצמה, יש כרטיסים לקולדפליי... מה רע?