ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלויות טיול שבועיים ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1699
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יוני בטש
      יוני בטש נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים

רציתי רק סתם לשאול לגבי טיול שבועיים ביפן

מה יהיו העלויות בערך?

טיסות, לינה (ברמה בינונית), בזבוזים, טיולים וכאלה

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

עלויות טיול שבועיים ביפן

זה מאוד תלוי בך, אבל אני אנסה לתת לך סדרי גודל. טיסות אפשר למצוא ב-700 דולר (עם החברה הרוסית), באזור ה-1500 דולר (עם קוריאן למשל) ובתוך הטווח הזה- טיסות עם חברות כמו KLM, אייר פראנס ואליטליה. 

לגבי לינה, טוקיו יחסית יקרה לעומת שאר יפן (כשלא נמצאים בעונות השיא- השלכת והסאקורה), ובעונות השיא הערים המתויירות מקפיצות מחירים. בטוקיו, מקום לינה סביר במחיר יחסית זול יתחיל באזור ה-90-80 דולר (וגם את זה רצוי להזמין מספיק זמן מראש). לי היה איכשהו מזל בביקור האחרון שלי בטוקיו, ומצאתי מלון לא רע בכלל במחיר ממוצע של 55 דולר ללילה, אבל זה משהו די נדיר לפי הניסיון שלי, וגם מחירים כמו שציינתי בתחילת הפסקה לא תמיד קל למצוא. 

תחבורה פנימית- בתוך הערים המחירים סבירים, אבל התחבורה הבינעירונית די יקרה. קח בחשבון שלמשל פאס לשבוע יעלה באזור ה-300 דולר.

מה אתה מגדיר בזבוזים? אם זה אוכל וקניות, אז אפשר לאכול בזול בקונביני (7eleven ודומיו) ובמסעדות יפניות זולות (ארוחת צהריים תעלה בסביבות ה-500 ין). רשתות מזון מהיר הן טיפה יקרות יותר (באזור ה-700-900 ין לארוחה) וכמובן שאפשר ללכת על מסעדות ברמה בינונית ומעלה שארוחה תעלה 1500 ין וצפונה. שוב, זה תלוי בבחירות שלך. יש הכל מהכל. 

כניסות למקדשים- לפי מה שאני זוכר, הכניסה לרוב המקדשים שהייתי בהם עלתה 500 ין. מעבר לזה אני לא יודע מה אתה מחשיב "טיולים". יש אתרים מסויימים שהכניסה אליהם עולה כסף, אם תהיה יותר ספציפי אני אוכל להיות יותר ממוקד. 

• ramiav1
          ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

עלויות טיול שבועיים ביפן

ללא טיסות , ניתן להגדיר שההוצאות הן ברמה אירופאית , ובהחלט לא ברמה אסיאתית . אני לא זוכר ששילמתי כניסות למקדשים , אבל לטירות ומוזיאונים שילמתי כניסה .

הסעיף הכי כואב , זה התחבורה .

לגבי טיסות , כמו שכתב קודמי יש השתנות גבוהה ותלויה בעונה ובתקופה , 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון