ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בונציה- התלבטות

פורום אירופה
    12
    20
    3871
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaniki12
      shaniki12 נערך לאחרונה על ידי

לאחר חיפושים רבים אחר מלונות/הוסטלים/דירות, לא מצאתי מקומות לינה במחיר סביר לכיס שלנו שהם גם במרחק סביר!

אז ההתלבטות היא כזאת: אנחנו זוג מגיעים רק ללילה אחד בונציה, באי ונציה עצמו (ולשלם הרבה) וכך לפחות להנות מונציה גם בערב, או ללון מחוץ לאי ונציה במרחק של 20-30 דקות נסיעה והמחיר יהיה יותר סביר. בגלל שאנחנו מגיעים רק ללילה אחד מה עדיף?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שוקי3
        שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

מתי?

• shaniki12

לינה בונציה- התלבטות

ספטמבר

• שוקי3
            שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

בתחילת יוני אוכל לתת לך חוות דעת על המלון הזה.

• nymy
              nymy נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

צמוד לונציה יש את ונציה החדשה "מסטרה" במסטרה אין ספור מלונות מכל המינים וכל הסוגים ואוטובוס שמוביל לונציה

בונציה מיד עם היציאה לגשר -עשר דקות באוטובוס מכיכר רומא ישנו אתר קמפינג שמשכיר גם ביתנים שבהם מיטות,שרותים ,מקלחת ומטבחון  -מומלץ מאוד

http://www.booking.com/hotel/it/camping-venezia-village.he.h tml?aid=329424;label=camping-venezia-village-pJt9nymgcsh02r9 WSqWYXQS67356805398%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3 Afi%3Atiaud-146342135830%3Akwd-6698414635%3Alp20519%3Ali%3Ad ec%3Adm;sid=ac6a01b64f237c5556ef36ba4c5228ae;dcid=4;ucfs=1;r oom1=A,A;dest_type=city;dest_id=-121620;srfid=d1e486d8684157 3c04972431e3d8bf10aaa0968dX1;highlight_room=

• nymy
                nymy נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

אנחנו ביקרנו במקום לפני שנתיים עם קראוון והתרשמנו מאוד לפי מה שבדקתי הם משכירים ביתן שכזה  לפחות לשתי לילות 380 ש"ח לשתי לילות במחיר כזה שווה להשכיר ולנצל אפילו רק ללילה אחד

• סקר סביונית
                  סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

אני יכולה להמליץ על 2מלונות מאותה הרשת במסטרה שהדירוג שלהם לא גבוהה אבל בהחלט מספקים את הסחורה.תחנת אוטובוס לוונציה מעבר לכביש,ומוונציה עוצרת בפתח המלון.

המלונות הם דלפינו ואמבשיטורי.על ארוחת הבוקר בהחלט אפשר לוותר.

• shaniki12

לינה בונציה- התלבטות

תודה, סגרנו בסוף לילה במסטרה

• השוקע המתמיד
                      השוקע המתמיד נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

אני אנצח את זה שזה בדיוק הנושא שגם אני מתלבט לגביו. אנחנו מתכננים גם יומיים שלושה באזור ונציה וכעת אני מתלבט לגבי לינה במסטרה. מצד אחד המחירים ללינה בונציה הם די שערורייה, אין ספק בכלל. במסטרה אפשר לקבל הרבה יותר באותו כסף. מצד שני, בהתחלה התלבטתי אם בא לי לשרוף שעה מהיום על נסיעות הלוך ושוב, כמו גם לצמצם במידה מסויימת את האפשרות לטייל בעיר בלילה. אותו צד שני די התעצם כשראיתי את המחירים השערורייתים של נסיעות במערכת התחבורה הציבורית של ונציה. איך נאמר, הסבר פנייך לתייר לא כל כך קיים שם. מה דעתכם?

• metayelet-i
                        metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

דעתי היא שכשמדובר בטיול חד-פעמי ובלינה כה קצרה, אין התלבטות; לינה בדבר האמיתי, בוודאי לא בפרבר שבשכמותו אני יכולה ללון גם בישראל. לינה בוונציה תאפשר לכם לקום מוקדם ולטייל בבוקר לפני שמגיעים ההמונים, כנ"ל בלילה. כמובן, לקנות כרטיס של 72 שעות לתחבורה הציבורית, שמאפשר נסיעה ללא הגבלה.

אני לנתי במלון 3 כוכבים ישן ופשוט - אך עם צוות מקסים- במחיר של 115 אירו לפני כשנה. חדר זוגי בוודאי יעלה יותר, אבל לא יותר מאשר מלון דומה במרכז פריז או רומא. בשבילי הנושא של "לקבל יותר עבור הכסף" לא תופס כאן. ונציה עצמה היא "יותר" - גם לאחר שני ביקורים ו-8 ימים בסך הכל ויש לי עוד שבועות לגלות שם - לא התנאים במלון, שמעבר לשקט וניקיון, אין לי דרישה מהם.

אני מקבלת את זה כחלק מהוצאות הביקור ביעד הכה ייחודי הזה שאין כמותו בעולם. אין מבחינתם עניין של להסביר פניהם לתיירים (גם אם הצוות במלון "שלי" היה בדיוק כזה), הדרישה היא עצומה, ובצדק, להחזיק את העיר הזאת עולה הרבה כסף ושוב, זה אחד מהתנאים של הביקור שם (שאני מקבלת באהבה, הרבה יותר חשוב לי לחוות את המקום מאשר לדאוג לכמה בדיוק עולה כרטיס הנסיעה. יקר? כן, אבל התמורה שווה כל אירו לדעתי) מדובר ביעד שונה מכל מה שתכיר אי פעם, עם עושר תרבותי ואמנותי עצום, בכל פינה ממש, והיסטוריה של מאות שנים. ולינה של כמה ימים בוונציה עצמה תיתן לך  זמן מינימלי להכיר גם אזורים פחות מתוירים מאשר המסלול השגור והכל כך צפוף. ויש מה להכיר.

לזמן כל כך קצר, כאמור, לדעתי אין בכלל התלבטות: לינה בתוך ונציה. זה המלון שלנתי בו בשנה שעברה:

http://www.booking.com/hotel/it/mignon-venezia.he.html

• דנוש60
                          דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

אני מאוד מאוד ממליצה על המלון שאני וחבר שלי לנו בו בונציה..קוראים לו b&b la foresteria

נמצא בעיירה ספינאה זה מרחק של חצי שעה באוטובוס לונציה ומאוד קל להגיע, האוטובוס עד שעה מאוחרת ...

הבעלים של המלון הוא בנאדם מדהים, אוהב מאוד ישראלים, נחמד ונותן לך הרגשה של בית, והוא ישב איתנו, נתן לנו מפות של ונציה, עזר לנו לתכנן את המסלול בונציה.. וגם השארנו את הרכב אצלו ככה שחסכנו המון כסף על חניה 

קישור למלון : 

http://www.booking.com/hotel/it/la-foresteria-spinea.he.html ?aid=329424;label=la-foresteria-spinea-FbTwDgCiu7N6m0tYH3qGj gS30733877478%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3A tiaud-146342136550%3Akwd-22778299945%3Alp1008004%3Ali%3Adec% 3Adm;sid=112279ac4cfe5bc8324a68f116cb931f;dcid=12;dest_id=10 1357;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;s rfid=4474d41b37e64ffbfddd85407aefa3a600603962X1;type=total;u cfs=1&#tab-reviews

• shay869
                            shay869 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

ממליץ בחום על מלון קרניבל פאלאס בתוך ונציה , בתעלה שקטה ולא מרכזית.

http://www.carnivalpalace.com/

• צחצח המטייל
                              צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

ונציה מקום קסום וחד פעמי. אם רוצים לחוות את הקסם צריך ללון בתוך ונציה. ולחוות אותה בבוקר ובלילה כשהיא מתרוקנת מתיירי היום.

• סקר סביונית

לינה בונציה- התלבטות

המלונות שהצעתי בהודעה 7 נמצאים ביציאה הכי קרובה ממסטרה לוונציה,הנסיעה אורכת 10 דקות אולי קצת יותר תלוי בעומס.הדירוג של המלונות לא גבוהה בעיקר בגלל המיקום שהוא לא בוונציה עצמה.

לחוות את וונציה ביום ובלילה ניתן גם ממסטרה.לא ידוע לי על חיי לילה סוערים במיוחד בוונציה,לא ידוע לי על פאבים ומועדונים שפתוחים עד השעות הקטנות של הלילה.מה שכן,נאלצנו לצאת מהקזינו לפני שהתחבורה תיפסק כשידנו על העליונה ועדיף שכך.

• צחצח המטייל
                                  צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

התחושה היא אחרת שישנים בוונציה לא יעזור כלום.

זה לא עניין של חיי לילה.

זה עניין של לגור במקום קסום ולא רק לטייל בו

תנסי פעם ואז תביני

• תמי
                                    תמי נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

לראות בלילה את הארמונות המוארים על גדות התעלה. לראות מוקדם בבוקר את הסירות מגיעות לשוק הריאלטו ופורקות סחורה. לשבת מול החלון במלון ולראות את התנועה על התעלה הגדולה.  אופרה בלה פניס או קונצרט בכנסיה בלילה, וחזרה בסמטאות השקטות, את זה אפשר רק כשגרים בונציה עצמה. מצטרפת לממליצים. 

image.jpgimage.jpgimage.jpg
                                    • metayelet-i
                                      metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

זה לא עניין של חיי לילה. זה עניין של שחרור מכל מגבלה של אוטובוס או כל אמצעי תחבורה אחר, שההתניידות בו לוקחת זמן מיותר. רק ההגעה חזרה לתחנת הרכבת וממנה לוקחת זמן.

זה עניין של לקום מוקדם, להיות בסן מרקו ב-7 וחצי בוקר לפני שכל ההמונים באים. זה עניין של חופש ושל אי צורך להתפשר על לינה במקום חסר אופי. בשבילי שווה לחסוך במקומות אחרים ולא לוותר על לינה בוונציה.

• סקר סביונית

לינה בונציה- התלבטות

די,שכנעתם אותי!

• joyroy1
                                          joyroy1 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

גם אני מהממליצים ללון בעיר עצמה אנחנו ישנו במלון  הזה זה המלון הנורמלי במחיר הכי זול שמצאתי ולא הצטערנו לרגע שבחרנו בעיר התעלות ולא במסטרה.

• norha1
                                            norha1 נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה- התלבטות

במרחק של כשעה ברכבת ממערב לונציה  תוכלו למצוא מקומות לינה  בערים יחסית גדולות בשפע ובמחיר שווה לכל נפש.

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון