קונקשין בבריסל
-
ערב טוב לכל חברי הפורום!
שמעתי הערב בחדשות שעבודות השיפוץ בשדה״ת בבריסל בשל הנזק הרב שנגרם בפיגוע ,יארכו עוד מספר חודשים וכי בתקופה זו השדה יעבוד באופן חלקי.
אני מתכננת לטייל השנה בסקוטלנד ושקלנו את אפשרות הטיסות של בריסל איירליינס עם קוניקשן בבריסל . האם משהו יודע מהי הסבירות שאכן יהיו שיבושים בקויקשינים?
-
קונקשין בבריסלבזמן הקרוב כדאי שתחפשו קונקשיין אחר .
בטווח הארוך סביר שהשדה יחזור לעבודה תקינה.
-
קונקשין בבריסלאצבע לרוח. ההערכות מדברות על כך שבריסל איירליינס מפסידה כ-5 מליון אירו בכל יום שהשדה לא פעיל, בהיותו שדה הבית שלה, כך שיש לחברה אינטרס חזק לזרז את חזרתו של השדה לפעילות מלאה. לנחש מה הסבירות שקונקשיין ספציפי יתקיים בעוד מספר חודשים? אף אחד לא יכול.
-
קונקשין בבריסלמפתיע אותי שהחברה לא העבירה את הטיסות באופן זמני לשדה אחר - מישהו יודע מדוע הם לא עשו את זה? אין בבלגיה שדה גדול אחר?
-
קונקשין בבריסלאנחנו הזמנו עוד לפני הפיגוע כרטיסים לאוגוסט עם קונקשן בבריסל.
בעקבות הנקודה שורדודו העלה התקשרתי לסוכן הנסיעות דרכו הזמנו ולדבריו, בעקבות שיחה שערך בימים האחרונים עם מנכ"ל בריסל איירליין בארץ, השדה אמור להתחיל לחזור לפעילות בהדרגה כבר בעוד מספר ימים ותוך שבועות בודדים לחזור לפעילות מלאה.
-
קונקשין בבריסלשדה התעופה של ליאז'- מתפקד ב"מקום" שדה התעופה של בריסל-אבל הוא קטן יותר .
גם שדה התעופה של שרלרואה קיבל חלק מהטיסות (פחות).
היום השדה אמור להתחיל לעבוד במתכונת חלקית
I am very pleased and proud to be able to announce that tomorrow, Sunday 3 April, Brussels Airport will be able to welcome its first passengers after the devastating bomb attacks.
ואפשר להתעדכן כאן באנגלית במצב הטיסות בשדה התעופה של בריסל -און ליין.
-
קונקשין בבריסלעכשו שמעתי בחדשות ברדיו שהשדה יתחיל לחזור לפעילות חלקית כבר מחר ועד סוף יוני יחזור בהדרגה לפעילות מלאה
-
קונקשין בבריסלתודה לכל המגיבים.
התכנון שלנו הוא לסוף הקיץ ואכן אני יותר רגועה!
-
קונקשין בבריסלגם אנחנו הזמנו טיסות לסקוטלנד לקיץ עם בריסל איירליינס..אני די בטוחה שעד אז, הכל יחזור לפעילות רגילה.