תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן
-
שלום לכולםעוזרת לזוג שלא כל כך בעינייני הפורומים...הם טסים לשבועים וחצי ליפןזה כולל קצת לפני פסח , פסח ועוד קצת אחריחשוב להם תקשורת עם הארץבארץ הם מנוים של סלקוםאני רוצה לעשות להם קו כמו של בזקום שאפשר יהיה להתקשר אליהם ליפן וגם הם יוכלו להוציא שיחות. אבל התקשרתי לבזקום אמרו שצריך קו מקומיוביפן לא יהיה להם קו מקומייהיו להם גם איפוניםאני קצת מבובלבלת מכל החבילות ורוצה לפשט להם ולימה הדרך הכי טובה וזולה לתקשורת עם הארץ בזמן הנסיעה ליפןהאם לקנות סים מקומי שם ? ובנוסף חבילת גלישה?הבנתי שביפן בכלל אי אפשר לקנות סים מקומי אם אתה תייר?הצרכים שלהם זה כמובן באיפון ווטסאפושניהם גם יהיו עם לפטופ וצריכים לראות מיילים סקייפ וכומה כדאי לעשות ?כתבו לי במקום אחר על ראוטר נייד -האם איפון שיש להם והם לא משתמשים בו יכול לשמש ראוטר נייד? אבל אם אי אפשר לקנות סים מה יעזור להםמבולבלים לגמריאשמח לעזרה -
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טריאתמול נחתנו (שוב) ביפן, והחדשה הטובה - יש סים פריפייד שנקרא so-net ומופיע בכל הגדלים, לדאטה בלבד ללא שיחות. קניתי בשדה התעופה (אוקינאווה) באוטומט כמו של משקאות. במכונה היתה הפנייה לחנות נוחות בה המוכר עשה את כל פעולות ההתקנה והאיתחול, שלדעתי היו מסובכות יותר ממה שאני מכיר בעולם. 1 ג'יגה לחודש (מה שנגמר קודם) בעלות של 3000 ין שזה כ 100₪ שעובד ברשת 4G. לדעתי זה מספיק לטיול בן שבועיים שלושה לצורכי תקשורת בסיסית (אלא אם יושבים במלון וכותבים בלמטייל....) וגם לצרכי ניווט בנהיגה ובהליכה. ולא, לא צריך דרכון או משהו אחר. רק כסף. ברחוב ראיתי עוד סים אבל לא התעמקתי בו. אולי מחר. בפעם הקודמת ביפן (שנה שעברה) לא היה סים יפני ונשתמשתי בחבילת גלישה של אורנג', בהיקף דומה בעלות 149₪.
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טריהמון תודה על תשובתך
הנקודה היא שהם די ישתמשו באינטרנט
אפילו די הרבה
בעיקר לשיחות בסקייפ
וווטסאפ
אולי אפשר לקנות סים עם יותר גיגה?
או שניים כאלו ?
תודה
רוני אפשר לדבר איתך בטלפון?
אני ב 0547946224
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טרייש עם נפח גדול יותר ועולה יותר. אבל לדעתי ומנסיוני 1g מספי- בהחלט לווטסאפ וכו. לא מספיק להורדות של סרטים ומוזיקה. בעקרון את יכולה לדבר איתי, אבל כאמור אני באוקינאווה כרגע. צפוי לחזור באמצע מאי. תעבירי שאלה בפרטי, אם רת רוצה. אשתדל לענות במגבלות הטיול.
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טרירוני תודה, כרגיל נעזרת בכל פיסת מידע שאתה נותן. אנחנו נוחתים אוטוטו בנאריטה יש לך את השם של הכרטיס או דרך לברר האם ברור שנמצא אותו גם שם? אנחנו לא הצלחנו למצא את החבילה שהזכרת באורנג', ועל הwifi הנייד שמענו שהוא איטי.
תודה,
צוף
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טריתודה
זה שאנחנו תיירים לא בעיה לקנות שם סים נכון ?
כי קראתי במקום אחר שתיירים לא יכולים לקנות סים מקומי
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טרישם הסים שקניתי הוא so-net ועובד עם חברת ntt-docomo היפנת.
הנה קישור לאתר.
כמו שאמרתי אין שום בעיה לרכוש אותו.
יש לי אותו שלושה ימים בלבד ועדיין לא מספיק נסיון. היו לי לא מעט התנתקויות. אהיה יותר חכם בעוד כמה ימים.
-
תקשורת עם הארץ בנסיעה ליפן - טרי טריצוף, הנה הלינק לפרטנר. תראי את החבילה האחרונה 1G גלישה ב 149 ש"ח לחודש.