התייעצות לגבי מונטריי
-
שלום,
צריכה את עזרתכם בתכנון המסלול במונטרי. אנחנו זוג + 2, מגיעים אחר הצהריים מיוסמיטי למונטהריי בערך בשעה 18:00 ובבוקר יוצאים לכיוון מורו ביי. רוצים לשלב את האקווריום. מה המסלול המומלץ? מה נספיק בפרק זמן זה?
תודה
-
התייעצות לגבי מונטרייהאקווריום נסגר בטוח עד 18:00. אנחנו גם לנו ליד מונטריי ויום אחר כך במורו ביי והלכנו לאקווריום בבוקר והספקנו..למרות שמשפחה ייקח לה יותר זמן באקווריום אז תצטרכו אולי לוותר על דברים אחרים באותו היום..
-
התייעצות לגבי מונטרייתוכלי בבקשה לפרט מה הספקתם?
תודה
-
התייעצות לגבי מונטרייבאיזו שעה התכוונתם לצאת מיוסמיטי? אל תשכחו להוסיף זמנים לזמני הנסיעה של גוגל, בפרט עם שני ילדים. זו נסיעה ארוכה יחסית.
אם אכן תגיעו בשש בערב, כדאי להכנס לעיר, לחנות ליד הטיילת ופשוט לחלץ עצמות בטיול שקיעה. קו החוף של מונטריי מקסים והטיילת נחמדה ומעניינת. למחרת, תוכלו להגיע לאקווריום על הבוקר. אנחנו מיצינו אותו בכשלוש שעות ביקור.
שימו רק לב לזמנים כי הנסיעה עד מורו ביי לא קצרה בכלל. הנסיעה עצמה זה משהו כמו ארבע שעות. תוסיפו עצירות למסלולי הליכה פה ושם ויש לכם יום מלא וגדוש למדי.
-
התייעצות לגבי מונטרייקודם כל אנחנו לנו שעה ממונטרי כך שהיה לנו שעה פחות נסיעה מיוסמיטי (יצאנו ממנה בסביבות 4) כך שאם אתם מתכוונים להגיע ב18:00 למונטרי זה לצאת ב14:00. ממליצה לתכנן את הזמן ביוסמיטי ולראות אם זה בכלל ישים לצאת בשעה כזו מוקדמת.
לגבי מה שהספקנו- כשאנחנו היינו בשעה 9:00 נפתח האקווריום (צריך לבדוק, אולי זה גם תלוי בעונה)
בשעה 12:00 כבר יצאנו לכיוון דרך ה17 מייל (5 דקות נסיעה)
עצירות בתצפיות בדרך בדרך ה17 מייל וכביש 1 כולל פיקניק צהריים
בשעה 16:30 נראה לי הזמנו מראש סיור בHearst Castle של שעה. עוד שעה של הסתובבות במקום ובערך ב6 וחצי נסענו למורו ביי (חצי שעה נסיעה בערך).
בדיעבד הייתי מקדישה עוד זמן למסלולים בכביש 1. מודה שעם ילדים זה נשמע לי שאפתני מאוד אבל אם אין ברירה זה אפשרי (אפשר להוריד את Hearst Castle אולי)