ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירדן. כמה המלצות

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    2
    4
    4002
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • monats
      monats נערך לאחרונה על ידי

היתי בירדן 4 פעמים בחודשים האחרונים. עקבה מהממת האוכל מופלא והאנשים ממש נחמדים. שהיתי במרכז הצלילה אל מרסה.almarsa/ זה 12 קמ דרומית לעקבה המתחם שיש בו כמה מלונות/אכסניות מרכזי צלילה. הוא הכי חדש ובנוי, לדעתי הכי יפה. כמה דברים.  כל המתחם הזה נמצא על החוף אבל לא ממש על החוף כי יש כביש באמצע. לכן יש קצת רעש מהכביש אבל זה 200 מטר מהים. המסעדה שם נהדרת!! אבל שימו לב. כדאי להזמין מקומות דרך בוקינג דוט קום או טריפ אדווייזר כי הם בלי חשבון מכפילים את המחיר כשמשלמים להם ישירות אותי זה הרגיז. אלא אם אתם מגיעים עם נהג מונית שמוריד אותכם שם. אני שילמתי 35-40 דינר ללילה כשאם היתי מגיעה עם מדריך זה היה עולה 25-30. אם אתם כבר בעקבה אל תחמיצו את החמאם הטורקי הכי מהמם שהיתי בו בחיים. אין דברים כאילה למנהל קוראים ראיד ותבקשו את המסז' ממנו. היתי בעננים[email protected]/ 00962799731731/ bab-Hara turkish hamam spa/

אם אתם צריכים מישהו שיעזור לכם לארגן את הטיול/ הויזה, שיקח אותכם לטיולים תתקשרו לעלי 00962777225247. תבקשו ממנו מקומות לאכול של המקומיים. תעשו חיים ותמסרו ממני דש. אני כבר מקנאה בכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenchen1234
        chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

ירדן. כמה המלצות

ואיך הצלילות עצמן?
        ומה המחירים בערך?

• monats
          monats נערך לאחרונה על ידי

ירדן. כמה המלצות

הצלילות היו מהממות. בתור אחת ירושלמית לשעבר שפוחדת פחד מוות מהים לקחתי מדריך אישי שהחזיק לי את היד והיה מדהים!!! מחיר של משהו בין 30-40 דינר שזה בערך 200 ש"ח לצלילה אישית. כולל תמונות מתחת למים. הריפים יפהפיים במקומות מסויימים ובכל מועדון צלילה יש מפות והמלצות לאיפה לצלול

IMG_2955.JPG
          • chenchen1234
            chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

ירדן. כמה המלצות

תודה!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון