קניית מזוודה
-
שלום, אני חדש בכל תחום הטיולים ברחבי העולם (נער בן 18) ואני רוצה לקנות מזוודה והמליצו לי על לקנות אותה דווקא בחו''ל ולא בארץ (אני טס לברלין הקיץ).
רציתי לשאול אם מישהו היה בברלין וקנה מזוודה שם, ואם כן מה ההפרשים במחירים בין המזוודות (בין הארץ לבין ברלין).
והאם יש דברים נוספים שכדי לי לקנות בברלין ולא בארץ-
למשל בושם בדיוטי פריי או בברלין וכו.
תודה מראש

-
לגבי בושםאנחנו עכשיו שבועיים לפני פסח. בכל רשתות הקוסמטיקה יש עכשיו מבצעים על בשמים. יותר משתלם מהדיוטי פרי. יש בגרמניה מוצרי קוסמטיקה שהם הרבה יותר זולים מבארץ. ספציפית לגבי בשמים לא בדקתי. מעריכה שזה לא פער משמעותי מהמחירים שלפני החגים.
לגבי מזוודה, ובכן זה פורום של חברת למטייל, חנות שמוכרת מזוודות, בין היתר. זה קצת לא לעניין לבוא לכאן ולבקש המלצות על חנויות מתחרות.
-
לגבי בושםאת צודקת לגמרי... לצערי איני חשבתי על זה אלה ראיתי בזה פורום לשאול את כל השאלות. אם יש אפשרות למחוק תגידי ואני אשמח למחוק את השאלה הזו.
ובנוגע לבשמים, הסתכלתי על הדיוטי פרי שלהם והבשמים מאוד יקרים שם ביחס לארץ. את בטוחה שהמחירים בעיר בברלין של הבשמים זולים יותר?
-
לגבי בושםאם המנהלת של הפורום תחשוב שיש צורך היא יכולה למחוק ולערוך הודעות.
אני מציעה לך לקנות בושם בארץ עכשיו באחד ממבצעי פסח. לא קניתי בושם בגרמניה, אבל מה שכן קניתי זה אלכוהול - המחירים בסופר המקומי היו מצוינים וזולים יותר מאלו שבדיוטי פרי הגרמני ומאלה שבדיוטי פרי הישראלי.
-
קניית מזוודהלגבי רכישה של מזוודה בחו"ל - ובכן, יש עם זה בעיה קטנה... שבשביל זה צריך לטוס בלי מזוודה...
-
קניית מזוודהדווקא מזוודות לא ראיתי מציאות בברלין. ואפילו ב"פרימרק" שהמזוודות יותר זולות הם לא היו נראות איכותיות.
בארץ אפשר להשיג מזוודות במחירים יותר טובים. ובנוסף יש אחריות.
-
קניית מזוודהמציעה לך-דוקא בגלל גילך הצעיר-לקנות מזוודה בארץ.
מבחינת אחריות ותיקונים זה הכי קל במקרה הצורך.
יש המון מבצעים ומזוודה רגילה היא לא מוצר כ'כ יקר.
דיוטי פרי ברלין זול יותר מהדיוטי בארץ.
לתשומת ליבך-על קניות מעל סכום מסוים יש החזר מס-יש חומר לקרוא על הנושא TAX FREE-וזה ממש כדאי!!!!!
בהצלחה והנאה רבה

סיגל