שווייץ - הר במחיר שפוי
-
שלום,
אנחנו זוג שמעוניין לשלב טיול במפלי טרומבלך + לשלב עליה ברכבת \ רכבל לאחד ההרים במחיר שפוי שלא יעלה יותר מ- 70 פרנק לאדם. לאיזה הר גולשי האתר המנוסים יכולים להמליץ לי לעלות?
נ.ב אנחנו נהיה עם רכב שכור וצריכים לחזור לרכב.
תודה מראש

-
שווייץ - הר במחיר שפויהשאלה מה אתם רוצים לראות...
נכון שהיונגפראו ייקר בצורה מחרידה - אבל הבילוי עליו יכול להגיע , אם רוצים ליותר חצי יום (שעושי קרח, הליכה בשלג לבקתה מונך, מערת קרח ועוד..)
ישנם הרים נוספים :
טיטליס- לא בדיוק באותו איזור (שעה נסיעה). קצת זול יותר מהיונגפראו ונותן "תמורה" דומה יחסית. אם אתם לא קרובים אליו - אז יש בכך סיכון כלשהוא- מזג האוויר בשעה שהתחלתם לנסוע אליו לא חייב ללהיות זהה למזג האוויר כשתגיעו אליו.
פילאטוס - בסמוך ללוצרן. זול יותר משמעותית אולם פחות אטרקציות בפסגתו.
שילטהורן - קרוב לטרומלבאך, אולם חוץ ממסעדה מסתובבת, אין עליו יותר מדי מה לעשות.
אז מה בדיוק אתם מחפשים?
לדעתי - הנוף הכי יפה באיזור נמצא בפסגת "הר" נמוך הרבה יותר - שיינגה פלאטה.. וזול משמעותית
הנהאלבום תמונות שתוכלו להתרשם
-
שווייץ - הר במחיר שפויתודה רבה על התגובה.
מעניין אותנו לראות נופים יפים אולי אפילו איזה מסלול הליכה או איזה תצפית.
האם בשיינגה פלאטה יש רכבל עם נופים עוצרי נשימה?
עריכה: רק עכשיו שמתי לב לאלבום תמונות... תמונות מדהימות לא צריך לפרט עוד! תודה רבה!
-
שווייץ - הר במחיר שפויאני הייתי בטיטליס שהוא הר מדהים שעולים עליו עם שלושה רכבלים מענינים ואחר כך בפסגה יש רכבל נוסף לשעשועי שלג. יש מערת קרח ועכשיו שמעתי שיש עליו גם גשר חדש לאמיצים.
בירידה ראיתי שאפשר לרדת בתחנת ביניים ולקחת אופנים או קורקינט ולהמשיך איתם.
ההר מלא בפעילויות. כדאי לבדוק מראש באתר.
-
שווייץ - הר במחיר שפויבשמחה....רק נשמח לדעת מתי אתה טס (פרמטר חשוב בשלג של שווייץ)
-
שווייץ - הר במחיר שפויהיי
יש לי 2 אפשרויות. השאלה אם אתם אוהבים ללכת ברגל.
1 לנסוע לגרינלוולד להחנות בחנה של "המנלישן" לעלות עד אמצע ההר(שינגה פלטה) ומשם יש מסלולים לרדת למטה. או עד לתחנת הרכבת ומשם לקחת רכבת למטה.
2. לעלות ל "פירסט" לעשות את אחד מהמסלולים ויש הרבה. הנופים משגעים .
3 אם תרצו יותר פרטים פנו אלי בפרטי ונדבר בפלאפון
תהנו
-
שווייץ - הר במחיר שפוימצטרפת בחום לעלייה על פירסט - כמובן תלוי באיזה חודש.
עולים ברכבל, ומשם מסלול הליכה מקסים עם נופי הרים סביב עד לאגם שכמו כלוא ברכס - וחוזרים בהליכה לרכבל.
משם יש אופציה לרדת ברכבל או לרדת עם אומגה - מה שאנחנו עשינו - ירידה של תחנה אחת ברכבל - חוויה כיפית - אך לזכור שמייקרת הטיול - ואפשר כמובן לוותר על ירידה ברכבל ולרדת גם רגלית עד לכפר בו חנית את הרכב.
-
שווייץ - הר במחיר שפויויש גם מסלול ממנליכן (עליה ברכבל מגרינדלוואלד או ברכבת מלאוטרברונן או שילוב של הרכבת + רכבל מוונגן) אל קליינה שיידג.
בעיני גם הרכבל מעל אגם תון, זה שבביטנברג - מאוד יפה כי רואים בו את גוש היונגפראו ממול וגם את האגם. ואפילו ממערכת הרכבלים של מיירינגן רואים במסלולי ההליכה את גוש היונגפראו מול העיניים.
כל הרכבלים האלה יעמדו לדעתי בתקציב שלך. בכל חור באזורים ההרריים של שוויץ יש אינסוף רכבלים וככל שהרכבל פחות מפורסם כך הוא גם יעלה פחות. אישית, אני לא צריכה את משחקי השלג. לילדים זה כמובן כיף. בעיני הנוף גם מהגבהים הבינוניים מרשים ומדהים ואני בכלל לא מתלהבת מהפסגות המפורסמות. קווי הרכבל והרכבת עמוסים (תלוי כמובן באיזה עונה). החוויות שלי במקומות מהסוג הזה היו של מפעל לשינוע עדרי תיירים ממקום למקום. לא התחברתי לזה.
-
שווייץ - הר במחיר שפויתודה רבה על התגובות

נוסעים בתחילת מאי.
הטיטליס ירד מהפרק כי שותפי לטיול כבר היה שם...היונגפראו ירד מהפרק כי המחירים הזויים לגמרי.
אז לפי התגובות יש 2 אופציות:
1. פירסט
2. שינגה פלאטו
אז מה מהם עדיף? בגדול אנחנו אוהבים מסלולי הליכה קצרים (שעה - שעתיים), נופים עוצרי נשימה, קצת אקסטרים כמו אומגה גם לא יזיק

-
שווייץ - הר במחיר שפויאז התשובה ברורה..
פירסט... (מסלול נפלא)
תעלו ברכבל למעלה..
תעשו מסלול קצר יחסית בפסגה עד לאגם
תרדו "קומה" אחת באומגה
ועוד קומה עם טרוטיבייק
אחלה
-
שווייץ - הר במחיר שפוירק לציין כי בתחילת מאי האגם קפוא ויתכן מאד כי חלק מהמסלול יהיה חסום.
כדאי לברר יום יומיים לפני את המצב בהר.
-
שווייץ - הר במחיר שפויטוב, אז הוחלט שעולים מגרינדוולד לפירסט, עושים מסלול לאגם ויורדים חצי דרך באומגה וחצי ברכבל \ברגל...

כמה זמן זה אמור לקחת בערך? האם לדעתכם נספיק להיות במפלי טרומבלך באותו היום?
-
שווייץ - הר במחיר שפוימדובר בטיול קצר של כמה שעות. בתקופה שאתם נוסעים תחילת מאי כדאי לבדוק האם המסלול הזה עביר וכמה קר בגובה הזה. אנחנו טילנו בשוויץ בסוף מאי ומסלולים בגבהים של 2000 מטר וגם פחות היו חסומים.
במאי יש כמויות גדולות של שלג וקרח במקומות נמוכים יחסית ואין צורך לעלות על הרים גבוהים בשביל להנות מנופים עוצרי נשימה.
-
שווייץ - הר במחיר שפויתודה רבה TELO
דיאנה איזה קטע, חיפשתי באתר וחסכתי מלא כסף! במקום להוציא 1633 שקלים (המלון הכי זול) בלינק ששלחת. הוצאתי 267$ בbooking.com
תמשיכי לעזור לאנשים!
-
שווייץ - הר במחיר שפויציניות?
(נראה שההודעה שלה פרסומית, אז בוא נפיק את המיטב)
-
דיאנה והמלונותאין צורך להתייחס לכל הודעת פרסום.
לוקח שעתיים- או 12 שעות
והיא נמחקת לתהום הנשיי של המפרסמים (תהום די עמוקה,חייבת לציין).
אגב- אפילו לא חובה להיכנס לקישור המוצע
היום זה מפרסם קמצן
מחר זה וירוס.