ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש בדצמבר

פורום תאילנד
    5
    5
    1093
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Etai_3592054
      Etai_3592054 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

לאחר עיון בפורום והתייעצות עם כל החברים שהיו בתאילנד החלטנו על המסלול הבא:

15.12 טיסה לבנקוק

16.12 לילה בבנקוק

17-21.12 טיול בצפון - מתכננים לקחת טיול של 4-5 ימים בצ'אנג מאי והסביבה. ראיתי המלצות על כוכב הצפון וטאנה.

22-24.12 טיסה לדרום מערב ולינה בריילי ביץ'.

25-28.12 קו פי פי

29.12-1.1 טיסה לקוסומוי ולינה שם

2-4.1 חזרה לבנקוק לכמה ימי קניות מרוכזים (דרישה של האישה).

נשמח לשמוע דעתכם על המסלול שלמיטב הבנתי נחשב למסלול ה"קלאסי" לנסיעה ראשונה. בנוסף, נשמח לקבל הצעות והמלצות בנוגע לאמצעי תחבורה בין האיים (במיוחד בין ריילי לקופיפי), מלונות, מסעדות, מקומות בילוי, אטרקציות וכל דבר אחר שיעלה לכם בראש.

מודים מראש על העזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • moga11
        moga11 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בדצמבר

חבל להיכנס פעמיים לבנגקוק, הפעם הראשונה

מיותרת.

כדאי לטוס ביום הנחיתה ישר לצפון ולהשאיר את בנגקוק

לסוף.

את היום הזה אפשר להוסיף לקוסמוי.

• איציק 69
          איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בדצמבר

במקום ירח דבש רגוע ומהנה סידרתם לעצמכם מירוץ למיליון שכולל יותר מדי מקומות ומעברים מחוף לחוף ככה שתחזרו ארצה עייפים אך לא מרוצים... כמו שאמר קודמי לא הבנתי למה ללון פעמיים בבנגקוק אפשר להמשיך ישירות לצפון, תתמקדו בחוף המערבי או המזרחי אין טעם לקפוץ מחוף לחוף בתקופה כל כך קצרה,תעשו שיעורי בית ותחזרו עם מסלול יותר הגיוני ורגוע ואז נוכל לייעץ לכם יותר...

• Chagit
            Chagit נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בדצמבר

איזה כיף לכםםםםם!!!

אז בתור אחת שחזרה מירח דבש שהיה חודש והביקור הראשון בתאילנד , לפני כחודשיים אני יכולה להמליץ מהניסיון האישי שלי :

תאילנד מהממת , והכל באמת תלוי באופי שלכם ומה אתם מחפשים. אתן לכן כמה תובנות ותנסו להתאים את זה לצרכים שלכם - אנחנו נחתנו בבנגקוק ומשם ישר לצאנג מאי ל 5 לילות שבהם עשינו טיולי יום - העדפנו להימנע מהישראלידה שיש בטיולי ג'יפים הפופולאריים ולהנות מהשקט שלנו בקצב שלנו. (עשינו ספארי, אומגות, מקדש דוי סופ,שוק הלילה ומלאאאא מסאזים שהכי זול בצפון ) משם המשכנו לפוקט שכמעט ולא הספקתי להכיר כי הייתי חולה (הרושם הראשוני היה לא משהו היא נראתה לי יותר פרובוקטיבית ועמוסה) משם המשכנו ל3 לילות בקופיפי המדהימה!!!!! והרגועה . חזרנו לפוקט וישר טיסה לקוסומוי ל3 לילות משם מעבורת לקופנהגן שבעיני זה האי הכי מדהים שהיינו בו וחווינו את מסיבת הפול מון - כיף לא נורמלי. חזרנו לקוסומוי לעוד 4 לילות ומשם לבנקוק ל3 לילות . לא הרגיש לנו בכלל שהיה קשה עם המעברים והכל היה מתוקתק ויעיל. קיצר תנסו להבין קודם מה אתם מחפשים ותכוונו למקומות המתאימים. אישית אני חושבת שבדיעבד הייתי בוחרת ללכת לאזורים הפחות מתויירים והיותר אותנטיים מאשר מרכזי התיירות. אבל שוב, טעם אישי.... מה שכיף שבתאילנד יש הכל מהכל.... תהנו מלא 😊

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

טיולי הג'יפים יתנו לך הרגשה של מורה מלווה לכיתה יא

בטיול שנתי.

לירח דבש אני מציע שתבחרו אופציה אחרת.

ההפרש במחיר לטיול פרטי לא גדול והטיול שונה לחלוטין.

אם נשארים בסביבת צ'יאנג מאי לא כדאי טיול מתגלגל, תשארו במלון וצאו לטיולים יומיים.

אם רוצים לצאת צפונה יותר למשל לצאנג ראי לטעמי אין לכם מספיק ימים בצפון.

מצטרף להמלצות לותר על הלילה הראשון בבנגקוק ולהמשיך ישר לצפון ולהמלצה להתמקד יותר בצד אחד של האיים ופחות לקפץ בין מזרח למערב.

3 ימים לקניות הם פרק זמן נכבד אני הייתי רוצה להנות גם מפנינות החמד התיירותיות של בנגקוק אבל מכבד את ההעדפה שלכם.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון