התייעצות לגבי נסיעה
-
שלום לחברי הפורום,
לגבי השכרת רכב - קיבלנו הצעות זהות גם מחברת אלמו וגם מחברת הרץ. גם הביטוחים זהים. האם יש עדיפות לחברה אחת על השנייה או חברה מומלצת יותר?
בנוסף הבנתי שחברת אלמו נותנת לבחור את הרכב האם זה כך גם אצל הרץ?
לגבי מלון בלאס וגאס - אנו זוג + 3 הזמנתי במלון פריז חדר לארבעה עם שתי מיטות כפולות, האם צפויות לנו בעיות בגלל שאנו חמישה. באתר של המלון מצוין שהחדר נועד לארבעה.
תודה לעונים.
-
התייעצות לגבי נסיעהמניסיוני- אלאמו כמעט תמיד מציעים נהג נוסף בחינם, בהרץ אם אני לא טועה לא הציעו לי בחיני-חינם אף פעם... יכול להיות שיש לזה השפעה מבחינתכם.
-
התייעצות לגבי נסיעהאין לי נסיון עם אלאמו בשדה בלוס אנג'לס ,אבל בכל מקרה הנוחיות באלמו של לבחור בעצמך את הרכב (במיוחד כשמגיעים בשעות שהליין מלא יחסית),זאת פריבילגיה שאנחנו נהנינו ממנה לא פעם,ובפעם האחרונה בספטמבר האחרון בדנוור, ובפילדלפיה.
לגבי הרץ מה שאני כותב הוא ממקרה שלי ,ודיווחים של כמה חברים למקרה שלהם.
הם קובעים לך את הרכב,צריך להתפלל שיש להם רכב מהקטגוריה שהזמנת,צריך לבדוק שהרכב שקיבלת הוא אכן מהקטגוריה שהזמנת,צריך לשים לב על אילו סעיפים אתה חותם טרם קבלת הרכב.
לגבי 5 בחדר, כפי שראובן החזיר לך תגובה בנושא בהודעה אחרת ,כך לדעתי כדאי לנהוג.
אני מניח שמשפחות שהגיעו לעיר עם 3 ילדים יוכלו לענות לך מניסיונם.
מוני
-
התייעצות לגבי נסיעהתודה על התשובה.
גם בהרץ הציעו נהג נוסף ללא תוספת תשלום.
לגבי המלון בוגאס לא קיבלתי תשובה בעבר, אולי גולשת אחרת באותו נושא, אבדוק בשרשורים קודמים.
תודה
-
התייעצות לגבי נסיעהבחירת חברת השכרה:
אם תנאי השכירות והמחיר ממש זהים, בדוק את פריסת הסניפים באזור שבו אתם מתכוונים לטייל. במקרה של תקלה כלשהי רצוי שהסניף הקרוב לא יהיה רחוק מדי.
בחירת רכב:
בהרץ היו פעמים שבדלפק ההשכרה נתנו לי לבחור בין מספר דגמי רכב, אך לא במכונית המסוימת, אם היו כמה מאותו דגם. במקרים מסוימים טענו, שאין רכב מהדגם שהעדפתי וניסו למכור לי שדרוג לרכב יקר יותר. לאחר התעקשות, פתאום נמצא רכב בדיוק כמו זה שרגע קודם לא היה זמין...
באלאמו יש מקומות שנותנים לכם לגשת לבד לחניון ולבחור את המכונית (למשל סיאטל) ויש מקומות שלא (למשל JFK).
לינה:
אין לי נסיון בהרכב כמו שלכם, אבל בהכירי את האמריקאים, כשהם אומרים "עד 4" הם מתכוונים בדיוק לזה. אם אתם רוצים משהו אחר, כדאי לפנות בכתב למלון ולבקש אישור. לפי מה שהבנתי מאחרים כאן בפורום, יתכן ומגבלות הביטוח של המלון ותקנות כיבוי אש עלולים למנוע הלנת מספר גדול יותר של אנשים ולפעמים זה רק ענין של תוספת תשלום קטנה עבור האדם הנוסף.
-
התייעצות לגבי נסיעהדוקא כן היתה התיחסות-
בבקשה התיחסות של reuben13 לסוגית המלון
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-424 7569/srch-#msg_4247569
אגב לא חזרת לשרשור ההוא שההודעה הפותחת בו הייתה שלך.
מוני
-
תודה