צפון איטליה
-
היי ,
אנחנו זוג שנוסעים בטיול עצמי עם רכב לצפון איטליה והאגמים .
עדיין לא הזמנו טיסות , האם כדאי להזמין טיסה הלוך ושוב מאותו מקום , או עדיף להזמין טיסות מיעדים שונים ( למשל נחיתה במילאנו וחזרה מוונציה )?
תודה לכל העונים/ות .
-
צפון איטליההיי,
אני באופן אישי מעדיף חזרה מיעד שונה. זה חוסך את "הנסיעה חזרה".
-
צפון איטליהזה מאוד תלוי באיפה מטיילים..
אם הטיול שלכם ברובו יהיה באיזור אגם מגו'רה / קומו/לוגאנו וכו' - אז אפשר להתחיל ולסיים במילאנו.
מתי אתם טסים? (לגבי הדולומיטים).
כמה זמן יש לכם?
מה תרצו לראות?
-
צפון איטליהתלוי היכן אתם רוצים לטייל
צפון איטליה הוא איזור עצום, בד"כ מטיילים בחלקו בלבד.
לפי היעדים ( והשיקול הכלכלי) מזמינים את הטיסות...לא מדובר בשאלה עקרונית -
צפון איטליהאנחנו טסים בתחילת חודש יוני מעוניינם להיות באגמים ,הרי הדולומיטים וונציה ... מתכנים להיות בין 7 ל10 ימים אנחנו גמישים .עדיין לא בנינו את המסלול סופי, אשמח אם תעזרו לנו גם בעניין זה .
-
צפון איטליהנראה לי הגיוני לטוס הלוך לונציה..
להיות שם בין יום ליומיים
דולומיטים עוד כ שלושה ימים.
ולבחור אגם גארדה או איזור מגורה/קומו/אורטה לעוד שלושה ימים.
אם זה גארדה אז אפשר לחזור מונציה או מילאנו. אם זה מגורה אז לחזור ממילאנו
אפשר להוסיף בהתחלה יום טיול נוסף בורונה אפשר להוסיף בסוף עוד יום טיול במילאנו כמובן שאפשר להפוך את הסדר. שתי הערים הללו אינן חובה בטיול קצר יותר
-
צפון איטליה
הייתי ממליץ לבדוק אפשרות של לקיחת הרכב בשדה אחד והחזרה בשדה אחר ואז להזמין טיסות ליעדים שונים.ככה לא תצטרכו לבזבז יום שלם בנסיעה על מנת להחזיר רכב.
ישנה אפשרות לקחת את הרכב בנקודה אחת ולהחזיר בנקודה אחרת, ממליץ לבדוק אפשרות מראש.
מלונות כבר שריינתם?
-
צפון איטליהבתי מלון עוד לא סגרנו , חשבו לסגור במקום .מה דעתכם. מה מומלץ יותר אגם גארדה או מגורה /קומו/אורטה ???
-
צפון איטליהגילוי נאות לא הייצי בגארדה.
אבל סוג של כלל אצבע אומר שגארדה יפה אבל קצת פחות ו מתאים יותר למשפחות עם ילדים.
אגם מגורה/קומו/אורטה מרהיבים בעיני. מאוחר יותר אשלח אלבום תמונות.
לסגור במקום מלונות זה כמו בכל מקום שיקול ותלוי בעיקר בך. ספונטניות על חשבון זמן/עלות. במקום לרוב המלונות יהיו קצת יותר יקרים ותצטרכו לחפש. מצד שני תוכל להיות יותר גמיש.
בעיני בטיול קצר ובזמני השיא רצוי להזמין מראש
-
צפון איטליהלדעתי אגם קומו הכי יפה, אחריו מאג'ורה. דרום אגם גרדה ממש לא יפה (העיירות מסביבו כן יפות אבל דרום האגם עצמו- לא יפה לדעתי. צפונו יפה).
-
צפון איטליהאני אספתי רכב בונציה בעיר והחזרתי במלפנסה.
דמי החזר היו בסכום של 70 יורו.
-
צפון איטליהתודה רבה לכל העונים /ות
כנראה שמתחילים את הטיול שלו מוונציה.
לגבי הרי הדולומיטים - איך לשלב אותם במסלול ? בהתחשבות במרחקים / משך נסיעה ? ידע שנהיה בו לפני או אחרי... .
-
צפון איטליההייי
אני וחבר שלי נסענו שנה שעברה גם לצפון איטליה ל-9 ימים.. היה מדהים.
אנחנו נחתנו במילאנו וחזרנו מונציה וזה היה הכי נכון וחסכוני ..
אני לא מצליחה לצרף קישור לבלוג שלי אבל תחפשי בגוגל "צפון איטליה היפה" ותגיעי אליו.. בטוחה שיוכל לעזור לך בתכנון הטיול (היינו באגם קומו, גארדה, דולומיטים וונציה)
-
צפון איטליהתודה, הסבר מקיף ומפורט! נשתמש גם!!! כל הכבוד על ההשקעה

-
צפון איטליהתודה רבה עזרתם לנו מאוד. במה נעזרתם בהסיעות בוויז א gps ??? מה מומלץ ?
-
צפון איטליהאני השתמשתי בוייז והיה בסדר גמור.
בהחלט הייתי מרוצה.
-
צפון איטליההיי דנה
קראתי את הסיכום טיול שכתבת והוא מצויין
אז תודה רבה!! דבר שני, את אולי זוכרת כמה עלה הרכבל להר סן סלבטורה? -
צפון איטליהרק אציין שהנסיעה מונציה למילאנו זה בסה"כ שעתיים. לא יום שלם. צריך קודם להיסגר על הטיסות ואחר כך לסגור את כל השאר.
אנחנו השתמשנו בוייז, הוא היה הרבה יותר נוח ומעודכן מה GPS המובנה ברכב.