ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ממיין לבוסטון ביום וחצי

פורום צפון אמריקה
    3
    9
    1933
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שרה אוהבת לטייל
      שרה אוהבת לטייל נערך לאחרונה על ידי

מוני ושאר המומחים, יש לנו נסיעה ממיין לבוסטון-טיסה חזרה לארץ (תחילת אוגוסט), וזמן של יום וחצי לדרך הזו. אלו מקומות מעניינים כדאי לעצור?
      והיכן כדאי ללון - לא חובה קרוב לבוסטון, יש מספיק זמן למחרת להגיע לשדה"ת. אשמר לקבל יעוץ איך לנצל את הדרך חזרה בצורה מעניינת. תודה שרי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

ממיין לבוסטון ביום וחצי
        שלום
        מהיכן במיין אתם יוצאים בדרככם לבוסטון ,והאם אפשר לדעת באיזו שעה אתם צריכים להתייצב בשדה התעופה.
        מוני
        • אגולד
          אגולד נערך לאחרונה על ידי

ממיין לבוסטון ביום וחצי
          כמו ששאל מוני - השאלה היא מאיפה אתם מגיעים במיין?

אני הייתי מציעה - אם אתם יכולים - להתחיל את הבוקר בפארק אכדיה - אפשר לבלות שם את מרבית היום, ולקראת אחרי צהרים לנסוע לפורטלנד - לבלות את הערב באזור הנמל שוקק המסעדות והחנויות הנחמדות, ולמחרת לנסוע לבוסטון - בדרך לבוסטון אפשר לעבור לכמה שעות בקונקורד וסביבותיה - לטעות קצת היסטוריה אמריקאית.

לחילופין - אפשר להתחיל כאמור את הבוקר בפארק אכדיה, ללון בבאר הרבור הסמוכה - ובבוקר לצאת לכיוון בוסטון - עם עצירת ביניים של כמה שעות בפורטלנד.
          • שרה אוהבת לטייל

ממיין לבוסטון ביום וחצי
            יוצאים מ- Castine לאחר 4 ימים במיין אצל מקומיים, כך שאני מניחה שנטייל במקומות המרכזיים. הכוונה לנצל את הדרך חזרה לבוסטון.
            צריכים להיות בשדה"ת בסביבות 15:30-45.
            שוב תודה, שרי
            • מוני
              מוני נערך לאחרונה על ידי

ממיין לבוסטון ביום וחצי
              שרי
              וואוו איזו נקודה קצה בחרו מכריך להתמקם,צריך להיות מענין בנקודה המבודדת הזאת,הסתכלתי קצת עליה מתוך סקרנות והאם אני לא טועה ואין בה מיגדלאור? שרי שלא תפלי לנו למים סתתתתתתם.
              עכשו לא ברור לאיזה מרכז יקחו אותכם המכרים בזממן שהותכם בקסטיו
              אני דוקא חושב שבימים הללו תגיעו לביקור בפארק אכדיה,ויש להניח שיקחו אותכם לחוש עיר כמו באנגור,ומהמר שתגיעו לא רחוק במיוחד מקסטין לחויה בכך שיעברו איתכם על הגשרים דרך שרשרת האיים כמו Deer Isle ומהם מנקודה הנקראת Stonington תעשו שיט אל Isle Au Haut

לפני שנציע את הדרך חזרה לבוסטון שבקשת,אם תוכלי לרשום דרך איזה תוואי אתם מגיעים ל-Castine (האם מבוסטון?) .
              מוני
              • שרה אוהבת לטייל

ממיין לבוסטון ביום וחצי
                מוני, אכן קצה קצה כמו שאמרת. בפעם הקודמת שביקרנו אותם הם גרו בניו-המפשר בתוך יער פרטי שלם שאין שכנים ברדיוס גדול מאוד, ועכשיו על אגם פרטי. טבע בטוח לא יחסר לנו!!!
                אז כמו אתה מניח, גם אני יוצאת מנקודת הנחה שהם כבר ידאגו לטיולים ולמסלולים. אנחנו מגיעים אליהם בסוף הטיול מהקצה הדרום-מערבי לאס-וגאס, נוחתים בפורטלנד (משם אוספים אותנו). האמת שנהיה כבר די "שבעים" מהמראות (זאת גם פעם שניה שלנו בארה"ב), כך שלא מתכננים "לכבוש" עוד יעדים ומראות, אלא לעצור בנקודות מעניינות במיוחד בדרך לבוסטון. ומקום חביב ללינה. תודה על ההשקעה ותמשיך עם הסקרנות הבריאה, שרי
                • מוני
                  מוני נערך לאחרונה על ידי

ממיין לבוסטון ביום וחצי
                  הי
                  זכרתי שלא סתם רשמתי את האפשרות שתוך כדי השהיה ב-Castine תגיעו עם מארחכם או לבד למקום הכי הגיוני הקרוב והוא איזור ה-Deer Isle.

ומעשה שהיה כך היה :- באוגוסט האחרון נכנסה גולשת בשם ליאת במטרה להתיעץ בנושא מיין והדרך ממנה אל וורמונט,וכטוב ליבי בכל מה שקשור במדינות ניו אינגלנד-נענתי לאתגר ,ולאט לאט הגולשת הזאת בנתה נקודות עצירה שעליהן הכינה חומר ובין היתר שילבה מה שקוראים במיין
                  נסיון לפקוד שלושה מסלולים לא כל כך קצרים של חנויות של ANTIQUES במיין, שאחד מהם (אני מצרף לינק שלהם) הנקרא- The Down East Trail
                  הוא הקרוב למקום שהיתכם ,וזכור לי שבמסגרת התוואי שלהם הצעתי לה שתסתפק בו.

עכשו לגבי מה שהתכנסנו והוא החזרה המומלצת לבוסטון:
                  אני מציע שבדרך דרומה על כביש מס 1 תעשו חניה ראשונה בעיירה המקסימה Camden ובין היתר תעלו לתצפית על מפרצון העיירה ממקום
                  שנקרא פארק קמדן הילס(Camden hills State Park)נמצא מייל אחד מצפון לעיירה מה שאומר שאתם פוגשים את הפניה אליה לפני הגעתכם למרכז העיירהמדובר על גבעה גבוהה 244 מטר גובה (Mount Battie)דרך אגרה אבל ביום בהיר מומלץ ביותר משם תצפית מרהיבה כעל כף היד של העיירה.
                  בהמשך הירידה אחרי קמדן דרומה אפשר שתבחרו באחת משתי האופציות לסטית ירידה לאחד המפרצים המתוירים(אגב רק אם לא יצא לכם מכל ה..מפרצונים מועורכים) הראשון מבינהם Pemaquid Point מ-Newcastle וחזרה ל-1 , או אל בותבי הרבור על ה-27 קצת לפני wiscasset. אולי כדאי שתשאלו את המכרים מה לדעתם לבחור ,או בכלל לגנוז את הרעיון.

בהמשך הירידה וכאן אתם נוסעים לצידו של החוף הישר אגב מדי פעם אפשר לקדם קצת על ה-95 המהיר וממנו לצאת למקומות כמו שאני חושב שעוד הפסקה תעשו תוך כדי שיטוט במרכז עיירת המותגים Freeport לא,לא אאוטלט! ושוה שתציצו במבנה העץ הגדול של L.L BEAN לא לשם קניות אלא להתרשם מעצמת המותג בעיקר במיין.

אגונקיט היא אכן נקודת משיכה מומלצת כעיירת חוף שם:- perkins cove הנמצאת באיזור לשון הים שיש להם באיזור החוף ומעגן הסירות.
                  מקוה שתגיעו ללינה ביום הזה עד ליורק (york),ובעיקר עבור York Village שם מקבץ מבנים היסטורייםבכיכר המרכזית
                  ואגב בלינק שאני מצרף למקום האידאלי לתצפת על המיגדלור היפהפה של האיזור שב-cape neddick Nubble lighthouse ,כי נדמה לי שלא מאפשרים גישה ממש עד אליו.

למחרת חושב להפנות אותכם בדרך לקייפ אן שם העיירה רוקפורט אליה תרדו מיורק על ה-95 עד ליציאה 57 המפנה אותכם המפנה אותכם אל -
                  Nuburyport וממנה דרך עיירות כ-Rowley , ו-Ipswitch ,ו-Essex
                  ועם ה-133 עד המהיר 128 מזרחה בכיוון רוקפורט.
                  אפשר אבל לא בטוח שבחזרה משם לבוסטון תציצו בסילם ביחוד אם זה יום א' בשבוע.
                  מוני
                  • המיגדלור
                  • deer isle
                  • שרה אוהבת לטייל

ממיין לבוסטון ביום וחצי
                    מוני, איזה השקעה, לא סתם אתה נחשב כאן למומחה, תודה על כל המידע, עקבתי במפה אחרי המקומות שכתבת. מה מיוחד בעיירות Nuburyport וממנה דרך עיירות כ-Rowley , ו-Ipswitch ,ו-Essex שמצדיק סטייה מהכביש הראשי? דבר נוסף: לא הבנתי מה זה "סילם" במשפטך האחרון. שרי
                    • מוני
                      מוני נערך לאחרונה על ידי

ממיין לבוסטון ביום וחצי
                      הי
                      תודה,אבל התואר מומחה לא מקובל עלי ברשותך.
                      הקטע של הדרך שהצעתי אם, ואני מדגיש אם תרצו להגיע לקייפ אן ובעיקר עבור העיירה החמודה Rockport היושבת ב-Sandy Bay,שייך
                      למסלול הנקרא The North Shore (מתוך 23 המסלולים המוצעים בסיפרון
                      On ThE Road New England )היוצא והחוזר לבוסטון.
                      אתם פשוט באים ממקודדת קצה צפוני של המסלול אז חשבתי לתומי שתצטרפו לפחות לחלק לא גדול שלו, כי אני מביא בחשבון שבחזרה מרוקפורט(ואני חוזר שרי רק אם תבחרו להגיע לאיזור הזה) תחזרו במהירים 128 ו-93 אל השדה בבוסטון.
                      ביחס לנקודות שציינתי אנחנו עשינו את החלק הדרומי של המסלול(כולל הביקור בעיר "המכשפות" סיילם) לכן לא פקדנו את הנקודות ששאלת עליהן אבל Nuburyport היא העיקרית והמרשימה מהרשימה הזאת.
                      בעברה הרחוק כאשר נשרפו בתי העץ הקולוניליים הם נבנו מחדש מלבנים .
                      בין השנים 1970 ו-1980 עברה תוכנית שיפוץ בשטח איזור מזחי הסירות והיכטות.
                      ואולי ברחוב הראשי (Main) של ESSEX שוב מה שהאמריקאים מאוד אוהבים 40 חנויות Antique.
                      תבלו
                      מוני
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון