הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימה
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימההגיעה שעת צהריים ונהיינו רעבים.
הגענו לאזור של בתי אוכל קטנים, בכל מקום מספר שולחן מצומצם ותורים ארוכים בחוץ.
בחרנו באחד מהם והושיבו אותו בשולחן משותף עם עוד שתי מקומיות אבל התפריט כולו בסינית, והמלצרית לא מבינה מילה באנגלית.
אחת מהשותפות שלנו לשולחן התנדבה לעזור ולתרגם לנו את המנות, ומה שקיבלנו, לא ממש היה טעים לנו.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהלאחר הארוחה,המשכנו להסתובב ברחובות הקטנים של האזור, השלמנו קניות, הצטלמנו לכל מיני פרסומות וקיבלנו כל מיני מתנות לילדים וחזרנו לקאולון במטרה להגיע בערב להופעה שקניתי כרטיסים עוד בארץ - CIRCA – OPUS A physical theatre with music , במסגרת חודש פסטיבל הונג קונג השנתי שהביקור שלנו נפל בדיוק על זה.
לפני ההופעה, הספקנו לעבור על המזח ולהנות ממראות קו החוף של האי הונג קונג וממגדל השעון המפורסם שהוקם ב 1915 כשמקום עוד שימש כטרמינל מרכזי.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהתמונה פנורמית
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהסנצ'ו אני מתה. לא, לא, במובן הכי ישיר של המילה. רק לפני כמה ימים הסתכלתי על מפת אירופה וראיתי שהיא הולכת ונגמרת לי. כלומר הערים הגדולות נגמרות לי. נשבעת לך באותו הרגע חשבתי על הונג קונג. והנה באת והבאת עיר שהשם שלי פשוט כתוב עליה. וזה מבלי להזכיר את יוניקלו ואת הקורונה
שאלה פרקטית ברשותך - כמה שעות טיסה מפה לשם? ועוד שאלה אולי אולי תדע - לפי התרשמותי הקטע של העישון בחלק ההוא של כדור הארץ מוקצה על גבול פלילי. זה נכון? מבחינתי אלה שתי הנקודות הקריטיות שיכריעו לכאן או לכאן. מקסימום אחכה לגלגול הבא (הלא מעשן והלא מפחד מטיסות). ובינתיים המון תודה על עונג שבת.
אלונה
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהוואו !!! מה זה פסטיבל הפרחים הזה ? משגע !!! זה כל שנה באותם תאריכים ? מה שם הפסטיבל ? יורם, אל תחסוך תמונות. זה מדהים
מתחברת לתחושות שלכם לגבי האוכל... לא מצאתי את עצמי בסין והונג קונג מבחינה קולינרית... והילדים לצערי אכלו הרבה במקדונלדס ... לציין שיש הרבה רשתות מערביות.. פיצה, סטארבקס וכו שזה די עוזר
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימההיי אלונה,
תלוי אם טסים ישיר או לא. אני טסתי דרך עמאן והקטע עמאן - הונג קונג ארך 8 שעות.
לגבי עישון, אני לא מעשן אך ניתן לעשן שם ליד מאפרות המוצבות ברחובות.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהאלונה, שהעישון לא ימנע ממך להגיע לשם. אפשר לעשן, אבל לאפר רק בפחי אשפה בצמתים. זריקת בדל סיגריה זה קנס של 1500 דולר.
הטיסה אורכת כ 10 שעות בלבד. טיסה שיוצאת בשעות הערב מהארץ ונוחתים שם בצהריים.
החזור יוצאת משם אחה"צ ונוחתים כאן לקראת חצות. יוצא די נוח.
עדי, האמת, שארוחה זאת היתה הנפילה היחידה. כל שאר הארוחות היו חגיגה קולינרית אחת ארוכה.
אורן, מעניין כמה זמן לוקח דרך עמאן כל הקט מהיציאה מישראל?
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהאפילו כבר מצאתי מלונות בבוקינג למעשנים. עכשיו צריכה לבדוק אם יש איזה טיסה עם לילה אחד באמצע הדרך. סנצ'ו באמת אהבתי את "10 שעות בלבד". אני אחרי 5 מתחילה להתקדם לכיוון דלת חירום.
זהו לא מפריעה יותר. אנא, תמשיך לספר.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהלארוחת ערב בחרנו ללכת למסעדת דים סאם שקיבלתי עליה המלצה מחבר שמבקר די הרבה בהונג קונג, והסתבר שהיא 3 דקות הליכה מהמלון שלנו.
מסעדה קטנה, ולמרות השעה המאוחרת היתה מאד עמוסה, והושיבו אותנו בשולחן משותף עם זוג מסינגפור שהוא אוסטרלי במקור והיא מהודו, האוכל מסתבר זה גורם מאד מחבר ובילינו ערב מאד נחמד וטעים.
האוכל דרך אגב מאד זול במסעדות, ומנה במסעדה הזאת, עולה לדוגמה 20-30 דולר בלבד.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהבמסעדת הדים סאם אוכלים גם מוסקה עם טוויסט אסייתי. מעולה!!
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהפסטיבל פרחים... חגיגה קולינרית... מזל שנכנסתי לפה. כנראה שצריך לחזור להונג קונג להשלמות .. ובלי ילדים ומקדונלדס...
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהאחלה ביקור!
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהלעמאן הטיסה היא 25 דקות באויר. טיסת ההמשך יצאה עד שעה אחרי.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהיורם,
מדהים, מדהים!!
פסטיבל הפרחים נראה מקסים ואיזה יופי שהוא התלבש לכם בדיוק בזמן של הנסיעת עבודה. שאפו!
והתמונות של האוכל....
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהאיזה כייף שהגעתי היום לפורום, שלל טיולים במזרח הרחוק.
יורם, אחלה יעד בחרתם לעצמכם. סינגפור והונג קונג אצלי ברשימה מאז המירוץ למיליון וכעת יש לי הזדמנות לקרוא על הונג קונג דרך העיניים שלך. איזה כייף וגם נראה מאד מאד טעים!!!
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהמיקה ודן ברוכים הבאים גם לכם ומקווה שתמשיכו להנות.
את היום השני פתחנו בביקור במקדש Wong Tai Sin Temple ע"ש נזיר ששנודע בכוחות הריפוי שלו וביכולתו לחזות את העתיד. המקדש כל הזמן מלא במבקרים מאמינים שבאים להתפלל ולעלות קטורת.
הביקור במקדש מאד חוויתי לראות את היופי של המקום ואת המתפללים שמגיעים ומניחים מנחות.
אתן לתמונות לדבר.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימה -
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהבמתחם של המקדש יש גם אזור גדול של גינה מטופחת עם בריכות בה שוחים להם קרפיונים צבעוניים.
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהמרתק.
תמונות נפלאות.
תודה על השיתוף.
באמת איך לא חשבנו על הונג קונג ביוחד שיש לאלעל טיסה ישירה??
-
הונג קונג IN - כפרי דייגים, מקדשים, ועיר מדהימהיורם
איזה כיף. הסיפור שלך זה ממש אפיקומן לחג.
שמחה גדולה שאתה משתף אותנו במסעותיך בעולם הגדול.
אלעד