לונדון בקיץ
-
מה כדאי להזמין כבר עכשיו מראש?
הצגות? מאיפה הכי בטוח ומסודר?
כניסה לאתרים? ארמון בקינגהם, צריך רק לראות מתי יש חילופי משמר?
מישהו שמע או מכיר את מלון citadines בככר טרפלגר?
תודה
-
לונדון בקיץהצגות מבוקשות כדאי להזמין מראש.
בנוסף הזמנתי מראש תצפית בחינם ממגדל סקיי גרדן - נקודת תצפית מצויינת על נהר התמזה, גשר ומצודת הטאואר.
-
לונדון בקיץעמיחי תוכל לפרט איך מזמינים לתצפית ולצרף קישור
ואם יש מעלית עד למעלה.
תודה רבה.
מציעה להזמין מקום למופעים
ולאולפני הארי פוטר אם אוהבים.
-
לונדון בקיץהקישור לסקיי גרדן. מדובר בבניין גבוה שלמעלה יש גן עם מסעדות. כמובן שיש מעלית - זו קומה מאוד גבוהה. למי שאוכל באחת המסעדות הכניסה חינם. אבל בנוסף למי שנרשם מראש גם מקבל כניסה חינם. פרטים בלינק שהוספתי.
אכן שכחתי - גם אנחנו הזמנו מראש כניסה לאולפני הארי פוטר.
-
לונדון בקיץעמיחי תודה רבה

-
לונדון בקיץהזמנה מראש לאחד מן האתרים כולל הצגה מוגבלת לתאריך? תקופה?
לאולפני הארי פוטר צריך לבחור תאריך מסוים?
-
לונדון בקיץכל ההזמנות שפורטו כאן בשירשור: הצגות, הארי פוטר ומגדל הסקיי גרדן מחייבים הזמנה מראש לתאריך ושעה מסויימים.
-
לונדון בקיץבאיזה אתר הכי מומלץ להזמין כרטיסים למחזות זמר?
-
לונדון בקיץאם אנחנו מדברים על הקיץ, מה היתרונות של הזמנה מראש?
מחיר? יש סיכוי שבמשך ה-10 ימים שאני שוהה בעיר לא אמצא כרטיס להצגה?
יש סיכוי שאגיע לאולפני הארי פוטר ויגידו לי אין כרטיסים?
-
לונדון בקיץאני התארחתי לילה אחד במלון של citadines בכיכר טרפלגר.
אין ספק שזה מלון דירות יוקרתי(באופן יחסי) ובמיקום מנצח.
מצד שני, אפשר לקבל את אותה תמורה במחיר זול יותר כשמתרחקים מהלב של לונדון.
התארחתי גם במלון THINK Earls court(שנמכר לרשת מלונות אחרת, GO NATIVE) שהיה מצויין, גם הוא מעוצב לעילא ואלו דירות עם שירות, אך הוא נמצא במרחק הליכה של כעשר דקות הליכה מתחנת הטיוב ארלס קורט.
בקיצור, אם המחיר שהם מציעים לך, סביר בעיניך, זה אופציה טובה במיקום מעולה.
אם לא, יש עוד כמה אופציות כאלה בלונדון...
-
לונדון בקיץלגבי מחזות זמר, אם לא מזמינים כרטיסים לפחות חודש וחצי מראש, אז נשארים רק הכרטיסים היקרים ביותר. או כרטיסים בודדים למקומות זולים. ואז לא תשבו ביחד. מחיר כרטיס זול למלך האריות עלה 180₪. לשיקולך
-
לונדון בקיץבעונת התיירות רוב הסיכויים שאם תגיע לאולפני WB ללא כרטיסים מוזמנים מראש לא תוכל להיכנס. הכרטיסים אוזלים גם שבועיים לפני התאריך.
-
לונדון בקיץלגבי CITADINES, הזמנתי אותו בבוקינג לפני 4 חודשים במחיר טוב, היום כבר אין מקום וכשהיה מקום עד לפני כחודש המחירים קפצו ב-20 אחוז.
מבחינתי, מיקום המלון הוא הדבר החשוב ביותר אחרי ניקיון החדר. ראיתי שהחדר גדול ביחס להרבה מקומות שחיפשתי והמיקום נראה מנצח.
מאיפה אתם ממליצים להזמין כרטיסים להצגה?
תודה
-
לונדון בקיץאני גם הזמנתי מקום ב CITADINES לאוגוסטץ מקווה שיהיה טוב
אני מתכנן להזמין כרטיסים מראש להארי פוטר. כנראה כבר בימים הקרובים כי אני כבר סגור על התאריך משיקולי מעבר לינה.
באוגוסט יש את kids week וצפויות הנחות על מופעים לילדים. מכירת הכרטיסים מתחילה ביוני, אז אני מניח שעד אז נחליט איזה הופעה ונזמין
אגב, אני בהחלו מכוון לפועי צהריים. בערב יש סיכוי גבוה שהילדים (וגם אני
) נהיה עייפים. זכורים לי נימנומים שלא לאמר שינה במופעים בברודווי. אפילו הצלחתי לנמנם בסטומפ שזה מופע מאד רועש. -
לונדון בקיץיש יום מועדף לבקר באולפני הארי פוטר?
בהנחה שבשבת כדאי לבקר בשוק וכו'...
אני מבין שבאולפני הארי פוטר אפשר להיות בערך חצי יום כולל הסיור, מה עוד כדאי/אפשר לשלב באזור?
-
לונדון בקיץהיות וכמות המבקרים באולפנים ממילא מוגבלת, לא חושב שיש יום עדיף לביקור שם. תלכו מתי שהכי מתאים לפי לוחות הזמנים שלכם.
אם אתם מתגוררים במרכז לונדון, הדרך הלוך (וגם החזור) אורכת בערך שעה וחצי. זמן הביקור המומלץ ע"י האולפנים הוא כ3 שעות. כך שבמינימום תקציבו לביקור כ6 שעות (וזו הערכה סופר אופטימית, בהנחה שהכל עובד כמו שעון).
אנחנו תיכננו עוד לחזור ולהמשיך לטייל בלונדון באותו היום... אבל מציאות לחוד... הבת מאוד נהנתה שם, עמדנו בכל התורים האפשריים (להצטלם בכל מיניי מקומות), ראינו את כל ההסברים וכו, ולא יצאנו משם לפני 7 בערב...
-
לונדון בקיץאכן לנים במרכז לונדון, הכי טוב להזמין כרטיסים מהאתר הרשמי?
אני מבין שצריך לקבוע מועד לסיור בעת הזמנת הכרטיסים, לפני ואחרי הסיור אני יכול להסתובב חופשי ללא מגבלה של זמן? אני פשוט מגיע לנקודה מסוימת להתחלת הסיור?
-
לונדון בקיץאני הזמנתי מהאתר הרשמי כי לא מצאתי חלופה טובה יותר.
יש להגיע לאולפנים בשעה שנקובה לסיור. ההגעה לאולפנים באופן עצמאי היא דרך רכבת מתחנת יוסטון בלונדון אל תחנת ווטפורד. משם יש אוטובוס של האולפנים שיקח אתכם (בתשלום) אל האולפנים.
הסיור נפתח בהסברים + כמה הפתעות בחלק הראשון של האולפנים. זה לוקח כ 20 דקות. לאחר מכן מגיעים לנקודה שמשם הסיור עצמאי לחלוטין בהמשך המסלול באולפנים. בחלק הזה אפשר להיות כמה שרוצים.