טיסה ממינכן_tuifly
-
הזמנתי טיסה חזרה ממינכן דרך חברת טווי פליי אשר אין לה נציגות בארץ.רציתי היום לעשות ציק אין ולא ניתן לעשות. אחרי חיפוש מצאתי שהכסאות שהזמנתי הם במעברים ואסור ילדים במעברים.נסיתי לבחור בכסאות אחרות נשארו במחלקת תיירים תמורת תשלום.בכל זואת לא יכולתי גם במחלקה זו למרות שמופיע שנשארו כסאות.בסוף ראיתי בין השורות את מה שצרפתי בתמונה .עזרתכם.איך אוכל להדפיס כרטיסים?
-
טיסה ממינכן_tuifly -
טיסה ממינכן_tuiflyהקטע שהם לא עונים.
-
טיסה ממינכן_tuiflyמה הכוונה ב "אסור ילדים במעברים"?
-
טיסה ממינכן_tuiflyרשום כסאות ליד יציאות חירום לא מיועדות לילדים מתחת לגיל 12 ולכ לנשים בהריון.
-
טיסה ממינכן_tuiflyזה נכון שבכל העולם בכל חברות התעופה חל איסור הושבת ילדים ליד יציאות חרום. המדה והצלחת לקבל כסאות אלו, הרי בעת ההושבה פיסית במטוס, דייל לדאג לבצע החלפה (ללא תשלום) אבל יתכן שתצטרכו לשבת 'בזוגות' (אבא וילד, אמא וילד)
-
טיסה ממינכן_tuiflyשני נושאים
אם הזמנת (בטעות) הושבה ליד מושבי החירום-חברת התעופה כבר תעשה את ההעברה שלכם (בזוגות כי ילד לא ישב לבדו) והחלפה עם מושבים אחרים במטוס. מסיבות של מאמץ ילד לא יכול לפתוח את דלתות החירום ולכן חברת התעופה מעדיפה מבוגר אחראי ליד הדלת.
אז בכל מקרה לא תשבו שם.
מעבר לכך- כתוב לך כי מסיבות ביטחון בטיסות לישראל ואליה לא ניתן לעשות שינוי במקום הישיבה במטוס ב"כרטוס מוקדם" כשזה מתבצע ביממה שלפני הטיסה.
מה שנותר- להגיע קצת יותר מוקדם לבן גוריון ולתת לפקידה שם לשבור את הראש.
טיול נעים.
-
טיסה ממינכן_tuiflyתודה לכולם. יונית כמה שאלות 1.בנתב"ג יכולים להדפיס כרטיסים חזרה ובאיזה עמדה? 2.האם קבלה עם שמות של נוסעים ומספר טיסה יספיק לי ? 3.האם אני חייב להציג כרטיס חזרה בנתב"ג? כלומר בלי זה אי אפשר לצאת מהארץ?
-
טיסה ממינכן_tuifly1. בנתב"ג לא מדפיסים כרטיסים לחזרה.
2. אין צורך בקבלה. ההזמנה רשומה בחברת התעופה. מספיק דרכון.
3. אף אחד לא בודק כרטיס חזרה בנתב"ג (למי שיוצא מהארץ)
לגבי יציאות החירום - אם נעשתה טעות והושיבו ילדים ליד יציאת חירום, הדיילים מחוייבים לפתור את הבעיה לפני היציאה. לא יגבו כסף על ההושבה החדשה.
-
טיסה ממינכן_tuiflyזה התשובה שלהם מהיום.אין דרך להתקשר לחול גם הם התחילו לחייב .מה עושים
-
טיסה ממינכן_tuiflyזה נראה כמו ביטול/שינוי בלוח הזמנים של הטיסה
תסתכל בלוח הטיסות היוצאות ממינכן (הטיסה המקורית) לאיזו שעה השתנתה הטיסה ו...תתקשר אליהם- אין לך ברירה - אם אתה רוצה לדעת מתי הטיסה שלך.
מאד מוזר שרק כשאתה מנסה לעשות צ'ק אין "אופ'ס" הטיסה שונתה...בלי להגיד למתי וכו....
אני רק מתקשה להבין
מדובר בטיסה ממינכן לישראל
מנתב"ג למינכן
מחר בבוקר?
אתה בארץ? במינכן?
-
טיסה ממינכן_tuiflyנראה לי הכי טוב להתק שר אליהם. יש להם שרות לקוחות ממש טוב. אנחנו טסנו איתם בשבוע שעבר וגם בהלוך וגם בחזור המטוס לא היה מלא והיו מקומות בשפע. נקודה שלא ידענו לגביה.. החזרה ממינכן, לישראל בכל חברות התעופה , היא מטרמינל נפרד (f) .אל תצפו לדיוטי פרי ,יש שם חנות אחת בלבד ומזנון.