מסלול שטוקהולם - נרוויק
-
אשמח לקבל חוות דעת על המסלול, בפרט על נסיעה ברכבת הלילה. -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reהחלק היפה של המסלול הוא בעצם סיומו - מקירונה לנרביק, כאשר הדובדבן האמיתי הוא הסוף - כשפתאום נגלה לעיניך הפיורד של אופוטן. עד שם, הדרך די משעממת ועוברת בעיקר באזורים מיוערים. כדאי בהחלט לעשות את חלקה בלילה. קח בחשבון שככל שאתה מצפין, אין משמעות ליום וליל -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reיעל תודה, אם תוכלי להעביר לי חומר לדוא''ל, הכתובת שלי [email protected] -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reכדאי שתתן לי כיוון;-) לאיזה מידע אתה זקוק? מה המסלול (בגדול), כמה זמן וכו... -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reאיפה לעצור בדרך משטוקהולם, אם בכלל. מה יש לעשות בקירונה. איך תנאי הנסיעה ברכבת הלילה, כמה עולה. פארקים לאומיים באזור -איזה מומלץ, הן מבחינת הטבע, הן מבחינת התשתית התיירותית. איפה ללון. אם לחזור לשטוקהולם בטיסה - כמה עולה. כל זה לשבוע ימים. -
אם כך- קצת צפון נורבגיהאז ההמלצה הראשונה שלי היא להתייחס לדרך משטוקהולם לנרביק כמשהו שחייבים לעבור כדי להגיע לצפון נורבגיה, ולא כעניין המרכזי בטיול. האמת היא שלמרחקים של הצפון, שבוע זה זמן קצר מאד, במיוחד אם אתה בלי רכב. כדאי לשקול השכרת רכב בקירונה, וחזרה בטיסה. בנרביק לא לו -
ונשמטה לי ''לא'' בהקשר שלספינת הויקינגים בבורג. היא לא מרשימה כמו אלו שבאוסלו, אבל מאידך רואים אותה בסביבה האותנטית שלה. ועוד המלצה מאד לא פוליטיקלי קורקט... אם אתה כבר מגיע לצפון - ללופוטן, לווסטרולן, לטרומסו - תאכל סטייק לוויתן. -
אם כך- קצת צפון נורבגיה:Reקבלתי המלצה לעשות טיול כוכב מקירונה. מכירה את האזור ? אגב, אני ''מת'' על יערות צפוניים (האשוחים במיוחד). הזכרת שכל הדרך לקירונה עוברת ביערות. אולי יש מקום מיוער מומלץ לטיולים ביותר ? -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reראשית,אני שמח לחזור לפורום הנהדר אחרי העדרות של מספר חודשים. לגבי שאלתך: הייתי ממליץ לך בכל זאת לשכור רכב ולנסוע מסטוקהולם ל טרונדהיים(בשנה שעברה כתבתי כאן,על המסלול ומה ניתן לראות). מטרונדהיים סע צפונה ותתחבר לכביש 17 המפורסם(גם על כביש זה כתבתי בשנה ש -
אם כך- קצת צפון שבדיה:Reשלום אמנון אם אתה מתכונן להגיע לצפון ,הייתי ממליץ לך להגיע לשמורת סארק. שמורה זאת,שנצאת בצפון שבדיה נחשבת לאחת השמורות היפות בעולם! על מנת להגיע לשם,סע בכביש 45 המפורסם וב jokkmokks אחרי 10 ק''מ קח שמאלה בדרך הצרה עד ל kvikkjokk . שם למעשה ,מתחילים המסל -
אם כך- קצת צפון שבדיה:Reווולאק, הדלקת אותי עם ההתלהבות שלך... THANKS -
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reשלום לכולם. ברצוני להגיע לאיזור bodo\narvic אך משם קיימת מגבלת זמן של 5 ימים להגיע לסטוקהולם. מה מומלץ יותר- התמקדות איי לופטן בנורווגיה או התמקדות בקירונה ופארק סארק. כמו כן בהתחשב במגבלות הזמן, כיצד מומלץ להגיע לסטוקהולם? תודה לכולם ובייחוד ליעל