ביטול חדר ב Booking
-
היי לכולם, רציתי לוודא איתכם פרט קטן אך חשוב מאוד בקשר להזמנה ב Booking כדי לא לבצע טעויות.
למשל יש את המלון הזה בברצלונה: http://ow.ly/4n69BS
יש שם שני מחירים, אחד זול יותר (ללא אפשרות ביטול) ואחד יקר יותר עם אפשרות ביטול, ששם רשום בתנאים: בעת ביטול או שינוי עד יום 1 לפני מועד ההגעה, לא תחוייב עמלה. בעת ביטול מאוחר יותר או במקרה של אי הופעה, 100% מסך מחיר ההזמנה יחויב.
עכשיו רק למען הסר הספק, אם אני מזמין עכשיו את החדר לעוד מספר חודשים ואני מבטל משהו כמו שבוע-שבועיים לפני תאריך הכניסה לחדר, אני אוכל לבטל בחינם ללא כל תשלום?
למשל מתחת למדיניות הביטול כתוב שיש תשלום מראש של 15% מסך ההזמנה. איך זה הולך אם אני מבטל?
ויש עוד מלונות שבהם מדיניות הביטול שונה. למה חשוב לשים לב בדיוק?
תודה מראש

-
ביטול חדר ב Bookingכאשר אתה מזמין עם אפשרות ביטול אין לך מה לדאוג. ביטלתי בעבר הרבה פעמים ואף פעם לא חייבו אותי. האתר אמין ואחראי. לגבי תשלום 15% - לא נתקלתי בזה בעבר אבל כנראה שאם תבטל תקבל את מלוא הסכום
-
ביטול חדר ב Bookingחובה וחשוב מאוד לראות עד מתי ביטול החדר יהיה ללא עלות אן עם החזר מלא של המקדמה.
קרה לי שפספסתי ביום ושילמתי על לילה הראשון

-
ביטול חדר ב Bookingיש אפשרות ביטול ללא תשלום ויש תשלום מראש, והם שני דברים שונים.
ביטול ללא תשלום - במידה ותבטל לפי התנאים, לא תשלם על הלינה (ואם שילמת - תקבל החזר).
תשלום מראש - תשלום חלקי או מלא מראש, בהתאם לתנאים.
אנחנו מעדיפים להזמין ללא תשלום מראש ועם ביטול בחינם, זה הכי בטוח.
בעקרון במקרה שהצגת, אם תבטל נניח שבועיים לפני, תקבל את כספך בחזרה. לנו קרה ששילמנו הכל מראש (לא שמנו לב לנושא הזה), 350$, והיה אפשרות לביטול ללא תשלום. כמה חודשים לפני השהות המתוכננת שלנו המלון נסגר, וכשביקשנו חזרה את הכסף הם בכלל לא ענו לנו למיילים, ובטח לא החזירו את הכסף. במקרה הזה הזמנו דרך בוקינג ולכן פנינו אליהם והם זיכו אותנו על כל הסכום, אז הסתדר סה"כ.
-
ביטול חדר ב Bookingיש אפשרות ביטול ללא תשלום ויש תשלום מראש - נכון מאוד.
ובמקרה הספציפי של המלון בברצלונה זה ביטול עם תשלום מראש. שבוע שבועיים לא תוכל לבטל חינם.
צריך לשים לב מתי ההזמנה היא עם מיקדמה מראש או בלי.
תמיד עדיף שילוב של אפשרות ביטול מראש וללא שום מיקדמה.
-
ביטול חדר ב Bookingהבנת מצוין
אופציה 1- הזמנה ללא אופציה של ביטול
מרגע שלחצת על כפתור ההזמנה- החדר שלך. הגעת? לא הגעת? 100% של התשלום מחויב.
(גם אם לחצת בטעות, גם אם טעית בתאריכים, או כל טעות אחרת)
אופציה 2- הזמנה עם אופציה של ביטול
free cancellation-
אתה יכול לבטל עד יום לפני ההגעה ללא עלות.
15% מהתשלום ירדו מהכרטיס אשראי כ30 יום לפני ההגעה.
מה קורה במקרה של ביטול -נניח שבועיים לפני ההגעה (אחרי שירדה המקדמה)? המלון מחזיר לך את המקדמה בדיוק בדרך בה נגבתה דרך חשבון האשראי שלך. לעיתים יש הפרשי שערי מטבע, אבל זה כול ה"נזק" במקרה זה.
יש לעקוב אחרי חשבון האשראי (כרטיס האשראי) ולא אחרי חשבון הבנק עצמו-כי הכסף חוזר אל חשבון האשראי.
שים לב- יש שם גם אופציה עם ובלי ארוחת בוקר.
למה עוד כדאי לשים לב בעת הזמנה דרך בוקינג? -
אני תמיד מציעה לעבור לגירסה האנגלית, לעיתים הגירסה בעברית מתרגמת עקום או לא מדויק את המקור. נתקלתי כבר בשינוי תוכן בעיקר כאשר מדובר בנושא ההזמנה עצמה.
נתונים על המלון עצמו-מיקום, כמה קרוב ל.... לשים את המלון על מפה של גוגל, לראות את הסביבה(מגורים,חנויות,כנסייה גדולה, מועדוני לילה, פסי רכבת, "ישבן" של מפעל סרדינים ....) .
לקרוא מדויק את התיאור של "קרוב לתחנת מטרו" כזו או אחרת - איזה קו? תחנה שמשרתת כמה קוים? קו אחד? שמגיע ל....
גם שיקול של הגעה אל ומ שדה התעופה יכול להיות משמעותי.
קרבה למקום בילוי בלילה או הגעה (אם רלוונטי כמובן ).
לקרוא את חוות הדעת ולא רק את הדירוג שלהן, גם בבוקינג וגם באתרים אחרים (טריפאזוויר למשל) לראות שיש הלימה בין חוות הדעת. לראות מה ההערות שחוזרות ואם זה משמעותי לכם (למשל אם כולם מתלוננים על חימום לא מספיק, ואתם נוסעים ביולי- זה לא משמעותי, בדצמבר -כן) כאן כשאתה נכנס לפלח את חוות הדעת-אתה מבחין מייד כי המיקום של האכסנייה טוב לפי רוב המבקרים מצד שני איכותו פחות טובה ולמעשה הצוות הידידותי והמיקום מעלה את הדירוג שלו.
מחיר ארוחת הבוקר מגוחך (3.5€)
כדאי לנסות לראות תמונות של המלון, חדרים,ארוחת בוקר שצולמו על ידי מבקרים שהיו במלון עצמו ולא רק פרסומת של המלון .
המלון כאן-Hostal Abrevadero מדורג 7.4 (על ידי יותר מ1000 מבקרים-מה שנותן לדירוג אמינות גדולה ). הוא אינו מלון אלא יותר אכסנייה אבל בכל חדר יש מקלחת ושירותים נפרדים.
-
ביטול חדר ב Bookingתודה רבה לכל אחד ואחד על התשובות