נסיעה משפחתית לתאילנד
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג + שני ילדים (14, 11) ומתכננים נסיעה לתאילנד. אני מאד אשמח לקבל המלצות למלונות טובים (4 כוכבים) בצ'אנג ראי (לא חייב במרכז), צ'אינג מאי, פוקט, קוסומוי, אמפאווה ובנגקוק.
אנחנו נרצה חדר משפחתי מרווח ומיקום לא מרוחק מהמרכז.
בנוסף, היות ואני ובעלי כבר היינו לבד, אשמח להמלצות לאטרקציות נוספות (אם יש) המתאימות לגיל הילדים מעבר לרכיבה על פילים, אומגות, ביקור בשבטים וכו'.
תודה רבה מראש וחג שמח,
אורית
-
נסיעה משפחתית לתאילנדמלנות שהינו בהם לפני 3 חודשים והינו מאוד מרוצים.. בנגקוק ramada dma נמצא במיקום טוב בסביבה יש כול מה שתרצו .מסעדות קניות .קרוב לכול בתי הכולבו נסיעה של 10 דקות .קרוב לשוק הסיטונאי פארטנום. בצאינג מאי מלון duangtawan דקות הליכה משוק הלילה ארוחת בוקר טובה בסביבה יש הכול והמלון מרכזי . בצאנג ראי הינו לילה 1 במלון rimkok resort מלון עם שרות טוב ארוחת ערב ובוקר מכול טוב המיקום טוב .
-
נסיעה משפחתית לתאילנדלהוסיף בכול המלנות האלה יש אינטרנט חופשי והם 4 כוכבים .
-
נסיעה משפחתית לתאילנדאני מסתייגת מההמלצה על המיקום של הרמדה והשכן שלו איסטין מקסן
הרבה שעות ביום הדרך לאיזור פקוקה וכל יציאה לאיזור סיאם דורשת מונית
למשפחות הייתי מתאכסנת באיזור סיאם
-
נסיעה משפחתית לתאילנדלחלק מהמקומות ניתן להגיע בהליכה .וכשהינו לא היה נורא ולכול מקום הגענו בנסיעה במונית או טוקטוק בלי הרבה פקקים ..כידוע כול העיר הזאת פקוקה בשעות מסוימות שזה בבוקר או בשעות הצוהרים המאוחרות.
-
נסיעה משפחתית לתאילנד...לכן לוקחים מלונות על ציר הרכבת העילית ולא להסתמך על מוניות וטוקטוקים
-
נסיעה משפחתית לתאילנדצ'אנג מאי:
מלון מצויין ולא יקר, חמש דקות הליכה משוק הלילה ובמרחק הליגה גם מ"התנחלות" צ'אנג מאי.
צ'אנג ראי:
מלון ברמה טובה מאוד ומומלץ.
-
נסיעה משפחתית לתאילנדהיי,
התוכנית קצת שונתה, נהיה בפוקט 5 ימים, מבקשת המלצה למלון 4 כוכבים בחוף פטונג. שיהיה מלון מפנק מכל בחינה, זה חשוב לנו.
תודה,
אורית
-
נסיעה משפחתית לתאילנדאל תוותרו על יום בחוות פטרה, זו חוות פילים ששומרת על פילים ולא מתעללים בהם, מבלים כל היום עם פילים ממרחק ״אפס״, מכילים ורוחצים אותם... חוויה מטורפת ושווה כל שקל (באט..) למרות המחיר היקר. זה הדבר העיקרי שאח״כ זוכרים

תהנו!
-
נסיעה משפחתית לתאילנדthe kee hotel