ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סלובקיה

פורום טיולי משפחות
    7
    10
    1997
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רותי
      רותי נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים 3 ימים במלון אפרודיטה. Hotel Aphrodite Palace : Rajecke Teplice

לא אידיאלי מבחינת מיקום טיולים אבל רצינו להתפנק בערבים אחרי טיולי יום בספא.

חשבתי על טיולי יום לדירי,וזקפונה.

משהו יכול לתרום רעיונות נוספים שהם במרחק נסיעה סביר? שעתים לכל כיוון נחשב בגדר סביר.

אנחנו שוכרים רכב.

אשמח לרעיונות נוספים

תודה וחג שמח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יהודה ל.
        יהודה ל. נערך לאחרונה על ידי

סלובקיה

עוקב

• אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

סלובקיה

האמת? יש כל כך הרבה מקומות עם ספא באזור. מלונות,מלונות בתוך מתחמי פארקי מים,פנסיונים פרטיים עם סאונה,ג'קוזי וטיפולים...מלונות במרחר נסיעה של דקות ממתחמי הספא..למה ללון במרחק גדול ממסלול הטיול,ולנסוע שעתיים לכל כיוון מראש.

אם עדיין לא סגור ויש אפשרות שינוי,הייתי בוחרת מקום מרכזי יותר. מקטינה את מרחקי נסיעות. ומבלה בערב/בוקר מוקדם(כדאי לברר שעות פעילות מראש) בבריכה,סאונה,ג'קוזי..באזור ליפטובסקי מיקולש או בסטארי סמוקוביץ/ פופרד.

את המרחצאות של אפרודיטה רשמתי לי כאפשרות ליום גשום למשל...

• niralo
            niralo נערך לאחרונה על ידי

סלובקיה

איזה מקום מומלץ לצאת לטיולי כוכב? אשמח גם להמלצה למלון/דירה למשפחה באזור זה.

• urgenson
              urgenson נערך לאחרונה על ידי

סלובקיה

לטיולי כוכב כדאי להתמקם בטטרה הנמוכים ו/הגבוהים. יש הבוחרים לפצל לשני האזורים (שניהם מרשימים ויש הרבה מה לעשות בהם), ויש הבוחרים לישון רק בטטרה הנמוכים ולנסוע משם כחלק מהכוכב גם לטטרה הגבוהים ( נסיעה של שעה+ לכיוון).

לטטרה הנמוכים חפשו לינה באזור LIPTOVSKY MIKULAS. לטטרה הגבוהים ממליצה להתמקם גבוה בהרים עצמם ולא בערים הנמוכות יותר - חפשו TATRANSKA LOMNICA או STARI SMOCOVEC וביניהן

יש עשרות המלצות ללינות ולמסלולי טיול והמון תיאורים של טיולי כוכב בסלובקיה בפורום ובבלוגים. כדאי להתחיל מקריאה שם.

• Klarit10
                Klarit10 נערך לאחרונה על ידי

דעה על מקום לינה בטטרה הגבוהים

בהמשך לפוסט הזה  

הצלחנו למצוא מקום לינה ב עיירה בשם Velka Lumnica  

מקום הלינה נקרא Apartmany Lomnica או Apartmany Velka Lomnica   לפי הגוגל מפות 6 דקות מסיעה על כביש 540 מ TATRANSKA LOMNICA

האם המיקום טוב, מתאים לטיולים לנקודות המרכזיות בטטרה העליונים לרבות זאקופנה ושמורת פניני (כשעה מרחק משם) ?

כמו כן אם מישהו מכיר את מקום הלינה הזה אודה מאד על קבלת עצה

(אציין כי אנחנו 2 משפחות עם 4 ילדים בסה"כ מהם 3 קטנים (7-8).

• urgenson

מיקום בסדר גמור לטטרה הגבוהים. 

אישית הייתי מעדיפה להתמקם יותר צפונה ולהיות בהרים עצמם ו"בתוך" הנוף (בקו של טטרנסקה לומניצה ) אבל זה כבר סובייקטיבי.

הציון בבוקינג גבוה, זה בהחלט ממש קרוב לטטרה הגבוהים, ונראה שיש מה לעשות מסביב (מהגוגל נראה שיש מיני גולף ממש ליד וגם אגמון קטנטן בכניסה למקום) כך שלא נראה לי שתסבלו blush

לזקופנה מדובר בבערך שעה וחצי נסיעה. הגוגל לרוב נותן הערכה לא ריאלית של כמה זמן תיקח כל נסיעה, כדאי לבדוק ב http://www.viamichelin.com/ 

• Klarit10
                    Klarit10 נערך לאחרונה על ידי

נכו. גם אני מעדיפה אבל לא כל כך מצליחה בינתיים. יש עוד דירה בחשבון בטטרה בעיירה סטרה לסנה על כביש 3102 לכיוון 537. היא יותר קרובה בקו אווירי אך משום מה בגוגל מפות המרחק בזמנים לטטרה לומניקה לדוג זהה - כנראה כי היא לא עלכביש ראשי. האם המיקום הזה נראה לך טוב יותר משמעותית. הדירה עצמה יפה מאד וגדולה (60 מ"ר) אך אין מתקנים לילדים במתחם וזה קצת חסר לי. מה דעתך.

• urgenson

מסכימה איתך, אישית הייתי מעדיפה מקום עם מתקנים לילדים או לפחות חצר שאפשר להשתולל בה. כשהבנים שלי היו יותר קטנים זה היה תנאי קריטי כשהזמנו לינות.

מה גם שסטרה לסנה נמצאת על כביש פחות ראשי- וככה היא אפילו קצת מרחיקה אתכם מזקופנה/שמורת פייניני. לדעתי אין יותר מידי שוני בין לישון בה לבין ולקה לומניצה

• lbd
                        lbd נערך לאחרונה על ידי

אם אפשר תתמקמו באחד מהמקומות ליד כביש 537.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון