יש רכבת מדלהי לדרמסלה?
-
מעניין אותי האם יש רכבת מדלהי לדרמסלה , איך מזמינים כרטיסים? והאם אפשר לוודא שזו תהה רכבת טובה כלומר רכבת שבה יש שרותים-עבורי זה הכרחי.
מישהו יודע? אשמח לכל אינפורמציה -
יש רכבת מדלהי לדרמסלה?אין יותר מידי רכבות בצפון הודו. הרכבת הכי מתאימה מדלהי לדרמסלה זה לעיירה שנקראת פתנקוט, על הדרך לקשמיר (הרבה חיילים על הרכבת). רכבת לילה, מגיעים בבוקר ומשם זה כמה דקות ברגל (או ריקשה) לתחנת האוטובוסים. יש עוד נסיעה של בערך 4 שעות לדרמסלה. אני לא יודע אם יש סוגים שונים של רכבות שעושות את הקו הזה. אני נסעתי באחת רגילה, בסקנד סליפר (מחלקה שניה עם מיטה). הנסיעה היתה נחמדה וההודים מסביב היו די נרגשים, לא היו הרבה תיירים על הרכבת, וכנראה בצדק, כי אוטובוס מדלהי לדרמסלה יכול לחסוך זמן וכוחות -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטרכבות מדלהי לפטנקוט ומאמריצר לפתנקוט :
http://www.indiamike.com/india/showthread.php?postid=7566#po st7566
ND = New Delhi
DE = Delhi
PA = Pathankot
CB = Chakki Bank (3 km from Pathankot station)
במחלקה שלישית ממוזגת (או שניה ממוזגת) יש שרותים אירופיים נקיים יחסית.
בשאר המחלקות שרותי כריעה, במצב פחות מסביר פנים
מפתנקוט, מונית למקלאוד עולה 1500-2000 רופי (תלוי בכושר המיקוח) ועדיפה על אוטובוס מקומי דחוס ואיטי (למרות שגם הוא חוויה)
כרטיסים לרכבת קונים יום קודם בתחנת הרכבת בניו-דלהי, קומה שנייה -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטתודה רבה מאוד עזרתם
יש מצב שלא יהיו מקומות או שלא לדאוג בגלל זה? -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטאיך מגיעים לתחנת רכבת מהמיין בזאר? זה רחוק?אולי אפשר להזמין כרטיס דרך סוכנות נסיעות במיין בזאר - לחסוך זמן. לא בא לי להיות באזור הזה הרבה זמן -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטתחנת הרכבת נמצאת בקצה המיין באזאר, מרחק כמה דקות הליכה. לכו לשם, עלו לקומה השנייה, יש שם חדר שבו מוכרים כרטיסים במיוחד לתיירים. קנו שם כרטיסים, אל תקנו בסוכנויות, זה בדיוק המקום שבו מרמים אתכם בגדול.
הביאו אתכם דולרים, או קבלה על כך שהחלפתם כסף, ואז תוכלו לשלם ברופיות. -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטפנינה תודה על התשובות
יש מצב שלא יהיו כרטיסים?יש לך מושג כמה רכבות יש ביום או אולי יש שעה קבועה ביום? אני כל כך רוצה לברוח מהר מדלהי. אולי אני מפספסת אולי יש בה משהו דברים מדהימים ואני לא נחשפתי אליהם מי יודע -
יש כמה רכבות מדלהי לפתנקוטראשית, לא הייתי בורחת מדלהי מהר. אני אוהבת אותה ואני חושבת שהיא עיר מקסימה, אבל זה אני.
שנית, יש אתר של הרכבות בהודו, יש קישור כאן בשאלות נפוצות. תכנסי לאתר, תקלידי את היעדים ותראי כמה רכבות יש ביום ובאילו שעות. -
הרכבת מדלהי לפתנקוט לא מופיעה באתר הראשיאלא בקישור שנתתי
יש כמה רכבות ביום, ואם לא יהיה מקום על אחת, יהיה מקום על השניה.