ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קופנהגן - מספר שאלות

פורום אירופה
    3
    4
    961
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mcmcmc
      mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

שלום, 

למי שטייל בקופנהגן, רציתי לשאול מספר שאלות: 

1. מגדל העירייה - באתר רשום שיש סיור מודרך בשעות 11, 14. האם ניתן לעלות כל העת על המגדל ללא סיור מודרך? או שרק בשעות הנקובות? 

2. האם יש טעם לעלות הן על מגדל העירייה והן על המגדל העגול, ואם לא - מי עדיף? 

3. האקוואריום של קופנהגן נמצא קצת 'רחוק', ליד שדה התעופה. האם מישהו היה ויכול להמליץ אם מדובר במשהו מיוחד (נניח שחורג מהמצפה התת ימי) השווה הגעה?

זמני יחסית מוגבל. 

4. ארמון שרלוטנבורג - האם שווה כניסה? 

5. סירות בקופנהגן - באתר 'קופנהגן קארד' כתוב מצד אחד שיש סירות הן מניהאבן והן ממעגן אחר, אך למחזיקי הכרטיס אי אפשר להשתמש מניהאבן. מצד שני יש כביכול שתי חברות של סירות, שכן הכרטיס (שמאפשר כניסה חינם ל73 אתרים) מאפשר canal grand tour, מחד (כאן:  http://www.copenhagencard.com/attractions/363/Canal%20Tours% 27%20Grand%20Tour%20of%20Copenhagen) ומאידך יש בו גם אפשרות של netto boats שלכאורה מאפשר שימוש מניהאבן . האם מדובר בשתי חברות שונות או שמדובר באותה חברה ואז אי אפשר להשתמש מניהאבן? 

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תמי
        תמי נערך לאחרונה על ידי

קופנהגן - מספר שאלות

היינו בקופנהגן, אבל אני לא יכולה לענות כמעט על שום שאלה.. Sad

הילדים עלו במגדל העגול, היה נחמד לדבריהם.  בכל השאר, לא ביקרנו. 

לגבי השייט שבמסגרת הכרטיס, קודם כל, ממש מומלץ. יש לי זכרון שגם אני ראיתי את המגבלה הזו, והלכתי לתחנה שממנה היה ברור שאפשר לעלות על סירה שתהיה חינם, תחנה שהיא מאוד מרכזית (ליד אחד מחדרי השירותים הציבוריים הכי יפים שראיתי בעולם! שווה ביקור!!) בכל מקרה, הכל מאוד קרוב שם, כך שזה לא כזה סיכון לנסות גם בתחנה אחרת. 

• mcmcmc
          mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

קופנהגן - מספר שאלות

תודה רבה

• ריקיriki
            ריקיriki נערך לאחרונה על ידי

קופנהגן - מספר שאלות

אנחנו היינו במגדל העגול אך לא במגדל העירייה כך שאין לי למה להשוות. המגדל העגול יפה והנוף הנשקף מלמעלה ביום נאה שווה את הטיפוס.

לגבי האקווריום- הוא קרוב מאד לשדה התעופה ומתאים ליום הנחיתה או ליום הטיסה. מדובר באקווריום יפה ומיוחד ושווה מאמץ לבקר בו.

לגבי השייט- לא יכולה להשיב לשאלה לצערי. אנחנו עשינו את השייט הכלול בכרטיס. הוא שייט נחמד, אבל מעט מיגע. לא משהו מיוחד...

אם יש עוד שאלות, אשמח להשיב בפרטי...

נסיעה טובה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון