ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול טיול

פורום צפון אמריקה
    3
    11
    1535
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noy_3598891
      Noy_3598891 נערך לאחרונה על ידי

היי שמי נוי, ב30.6 אני טזה לשלושה וחצי שבועות בארהב, אני מחפשת מסלול ומקומות עצירה בין ניו יורק למיאמי, פלורידה. מחפשת מקומות לינה, אטרקציות, ודרכי נסיעה. בנוסף מחפשת עצות למה לעשות בפלורידה. הנסיעה שלי לפלוריה מתוכנתת לשבועיים כולל השהות שם. תודה רבה לכל העוזרים 😁

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול

כמה זמן את מעונינת להקדיש לדרך?

האם את מתכוונת לנהוג או להשתמש בתחבורה ציבורית?

בעיקר אם את מתכוונת לנהוג, מה ההעדפות שלך מבחינת מקומות בהם תטיילי?  טבע?  ערים?  משהו נוסף?

• Noy_3598891

מסלול טיול

אני מתכוונת לשתמש בתחבורה ציבורית, אני מתעניינת בהכל גם טיולי נופים וגם פשוט להסתובב.

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול

תחבורה ציבורית משמעה בעיקר טיול ערים.  הגישה לאתרי טבע בתחבורה ציבורית מוגבלת.

יש מספר ערים מרכזיות או מענינות בדרך: פילדלפיה, וושינגטון, אלו הברורות לכל.

ניתן לבקר גם בריצ'מונד, בירת וירג'יניה.

אם נמשיך דרומה, אז צ'רלסטון, בקרולינה הדרומית היא יר עם מרכז קומפקטי, בתים ישנים ויפים, ומיקום יפה (מן חצי אי).  נוסף על כך, היא נוטפת בהיסטוריה אמריקאנית.

בהמשך דרומה ישנה עוד עיר "עתיקה" בא טרם ביקרתי, סוואנה, שבג'ורג'יה.

לא הרבה דרומה משם כבר נכנסים לפלורידה.

את יכולה לבקר באורלנדו ובפארקי השעשועים שלידה. כמדומני שהביקור הזה אפשרי גם ללא רכב.  מה זמן תשהי שם תלוי בך.  לוח הזמנים שלך די צפוף.

קייפ קנדי או קייפ קנאוורל (אותו מקום.  לא בטוח מה השם הנוכחי) נמצא באותו קו רוחבב כמו אורלנדו, פחות או יותר, אבל על החוף המזרחי.

סך הכל, הזמן שעומד לרשותך די קצר.  אני מבין שמסובר בפחות משבועיים. המרחק הוא גדול.  מדובר במספר ימי נסיעה, גם ללא הפסקות תיור.  מובן שבנסיעה באוטובוסים, זמן הנסיעה ארוך יותר מאשר ברכב פרטי (אם כי אולי ניתן לעשות חלקים מהנסיעה בלילה ולחסוך זמן טיול וחדר במלון).

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול

אם יורשה לי לשאול -- את סגורה על המסלול הזה דווקא? יש לך משהו קונקרטי במיאמי? משהו בדרך?

המסלול מניו יורק לפלורידה הוא יחסית ארוך ומשעמם. כלומר בהחלט יש מה לעשות בדרך, אבל באופן כללי, ובייחוד בתחבורה ציבורית תגיעי למקומות פחות מעניינים ועם הרבה יותר נסיעה בינהם.

דווקא לתחושתי באיזור ניו יורק עצמה יש כמה ערים יותר מעניינות (פילדלפיה וושינגטון שתוכלי לעבור גם בדרך דרומה, אבל גם בוסטון בצפון מזרח), ובאיזור קו החוף של קונטיקט (צפון מזרח) יש כל מיני עיירות חביבות.

אני לא סגור על נגישות לנופים בשום מקום.

שבועיים זה ממש לא הרבה לטיול מניו יורק למיאמי בתחבורה ציבורית. בהנחה שאת גם רוצה להיות כמה ימים במיאמי, ואולי גם כמה ימים באורלדנו.

אפשר גם לשקול דילוג גדול:

מניו יורק נוסעים לפילדלפיה וושינגטון אולי סיור קצר של משהו באיזור (בתחבורה ציבורית או בטיול מאורגן). - כל פרק זמן מ-4 ועד 7 ימים יהיה סביר. אולי בשילוב שופינג בדרך

משם טסים לאורלדנו

3-5 ימים באורלדנו לכמה פארקי שעשועים ואולי קצת מנוחה, שופינג וכו'.

נסיעה למיאמי

מיאמי ל -3 ימים

סך הכל כשבועיים

• Noy_3598891

מסלול טיול

תודה רבה!! סהכ הזמן שלי בארהב הוא כשלושה וחצי שבועות אבל חמישה ימים אני מקצה לניו יורק ועוד חמישה לאיזור של בוסטון ( יש לי שם משפחה). אני רוצה להגיע למאמי יכול להיות שבסוף אני אטוס לשם לאסע למקומות באיזור כד לא "לבזבז" זמן על נסיעות ארוכות של ימים.

• Noy_3598891

מסלול טיול

היי יש לי עוד שאלה. אני חשבתי אולי לטוס לסוואנה ג׳ורג׳יה (גם שם יש לי משפחה) ומשם לסוע לאורלנדו ולמיאמי בתחבורה ציבורית.

• אנשיםטובים

מסלול טיול

כמו שאמרנו - הכל אפשרי

אבל בואי נעשה רגע חישוב של ימים

יש כבר טיסות בינלאומיות מוזמנות? לניו יורק וממיאמי? ה-24 ימים הם ברוטו או נטו?

5 ימים ניו יורק

חצי יום לפחות מעבר מניו יורק לבוסטון (אם כי אפשר לנסות אוטובוס לילה) - תלוי איך מגיעים ממרכז בוסטון לבית המשפחה

5 ימים בוסטון

חצי יום טיסה לסאוונה

4 ימים בסוואנה

חצי יום מעבר לאורלדנו

4-5 ימים באורלדנו

חצי יום מעבר למיאמי

5 ימים במיאמי

סה"כ - עברנו כבר את ה-24 ימים שמוקצים לנו

אפשר כמובן לקצץ ימים, להוריד יעד, או עם הטיסות לא מוזמנות להקצות יותר זמן Smile

שימי לב שבכל מקרה התוכנית הזו כוללת יחסית מעט יעדים עם הרבה זמן בכל אחד. לא דיברנו על מסע דילוגים של חצי יום פה ושם.

היכולת לעשות מסע דילוגים נגזר גם בין היתר מאופי הציוד שלך. השאלה היא אם נוח לך לטייל עם התרמיל הגדול על הגב (וכמובן ללא מזוודה) ואז אפשר למשל לקחת אוטובוסי לילה וביום לטייל בעיר כזו או אחרת, או סתם לחלק נסיעה לשניים (למשל בדרך מסוואנה לאורלדנו לעצור בג'קסונוויל). אבל אם את עם מזוודה מסודרת (שלא לאמר מזוודה + טרולי) אז מרגע שיורדים מאוטובוס/רכבת צריך ישר לחפש מלון, או לפחות שמירת חפצים, וזה מגביך מאד את היכולת למסע דילוגים

• Noy_3598891

מסלול טיול

יש לי משפחה בסוואנה ככה שאצלם אועל להשאיר את רוב הציוד שלי. במידה וארצה בנוסף אני מטיילת עם לפחות מזוודה אחת ותיק לטיולים שבו אפשר לשים דברים לשבוע בערך. האיסות הבינלאומית כבר מוזמנת אבל הטיסות הפנימיות עדיין לא מוזמנות. יש לי עוד שאלה. שאני מזמינה טיסה מניו יורק למאמי לדוגמא. כמה כבודה מותר לי? מזוודה ותיק למטוס?

• אנשיםטובים

מסלול טיול

בטיסות פנים זה תלוי בחברה. ברוב החברות - כרטיס רגיל הוא עם תיק יד או טרולי בלבד, ומזוודה היא בתשלום נוסף.

הבעיה עם להשאיר ציוד אצל המשפחה זה שצריך לחזור אליהם Smile

במסלול שפרטתי קודם למשל לא רואה איך חוזרים לסוואנה לאיסוף הציוד.

אם היה פחות ציוד הייתי למשל מציע בדרך בין סוואנה לאורלנדו לעצור בג'קסונוויל. אבל עם מזוודה זה יהיה מאד לא נוח.

יש אפשרות לשכור רכב לחלק מהטיול? אני מניח שאת צעירה אבל לא יודע כמה. רכב יאפשר לשפר חלק מהמסלול. למשל לטוס לאטלנטה, לשכור רכב ולהחזיר באורלדנו, תוך טיול של שבוע דרך סוואנה ועוד מקומות. זה לא בהכרח זול, אבל מאפשר המון גמישות.

• Noy_3598891

מסלול טיול

לא חשבתי על לשכור רכב מהסיבה שאני לא רוצה לסוע לבד באוטו, ובנתיים אין לי שותפים

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון