ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות לגבי יפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    7
    1275
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • guest26
      guest26 נערך לאחרונה על ידי

מתלבט לגבי נסיעה ליפן. האפשרות זה לנסוע בתחילת-אמצע אוקטובר לתשעה ימים נטו. מדובר על זוג וילדה בת כמעט שלוש. ברור שנחזור ליפן אבל אני מעריך עוד 7-10 שנים. מעוניינים בגנים יפים, לחוות תרבות יפנית (אולי לישון בבית יפני מסורתי, מנהגים, רובוטים, אולי מופע אומנות לחימה) לראות המוני יפנים בשעות העומס, קניוני ענק, רכבות מהירות. פחות בקטע של לנסוע הרבה בשביל פסל, לראות רק איזה שני מקדשים יפים במיוחד ואולי לצאת בטיול מאורגן חד יומי לראות טבע ואולי גם שלכת. חשבתי על 5 ימים בטוקיו, שתי לילות בקיוטו ואיזה יום יומיים טיול מאורגן כאמור. באוכל קצת בעייתים...מעדיפים צמחוני וגבינות/ירקות...יש גבינות פשוטות בסופר שם? הטיול די יקר והשאלה האם שווה או לא?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צחצח המטייל
        צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

שווה רק אם אין לכם שיקול כספי. כי הטיסה יקרה. אם לא מפריע לכם בכיף הייתי מחלק חצי חצי בין טוקיו ןקיוטו. או רק טוקיו וכמה טיולי יום ממנה. יפן סופר מגוונת באוכל השאלה אם אתם גמישים גם לנסות דברים חדשים. לחפש קוטג' בסופר זה קצת בזבוז. נכנסים למחלקות האוכל במרתף אחד מבתי הכלבו הגדולים ומגיעים לגן עדן.

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

בגדול שווה מאוד, אנחנו היינו 10 ימים בטוקיו עם גיחה חד יומית ועצמאית לאזור האקונה (טבע) והיה מרתק. לדעתי הדבר היחיד שאתה צריך לחשוב עליו הוא איך הילדה תתנהג בטיול כזה, לדעתי הבנים שלי בגיל 3 היו סובלים ומקטרים בגנים, בקניונים וגם במקדשים ולכן גם אנחנו היינו פחות נהנים...

• ioio
            ioio נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

אם אהיה צמוד לדרישותיך אזי לדעתי עדיף להשאר בטוקיו את כל התקופה.תמיד קיימת אפשרות של טיול יום מטוקיו להאקונה או לפוג'י

• נטע1
              נטע1 נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

אני כן הייתי נשארת עם יומיים בקיוטו, אם יש אפשרות לנחות בטוקיו ולחזור מאוסקה (או להיפך).

• יעלל
                יעלל נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

ולדעתי.... 1. הייתי נשארת שבוע בטוקיו + יומיים בהאקונה. כשאפשר 'לשבור' את בשבוע ולהכניס את טוקיו באמצע. המטרה לדעתי: כמה שפחות נסיעות. כמה שפחות שינויים בנושא הלינה. 2. ממליצה לקחת דירה דרך Airb&b. מנסיון. זה פשוט יותר נוח עם ילדים. הדירה תמיד יותר גדולה מחדר במלון. יש יותר מרחב. יש מטבח ואפשר להכין אוכל בנוחות. ארוחת בוקר...לחזור לנוח ולאכול משהו...

3. בטוקיו יש הכל. ובגדול. והרבה מה לעשות עם ילדים.

• יעלל
                  יעלל נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי יפן

תיקון טעות סופר....אפשר להיות שבוע בטוקיו ועוד יומיים בהאקונה (טבע) ואפשר להכניס את האקונה בתוך השבוע של טוקיו אם רוצים לגוון.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון