מערב ארה"ב ב-14 יום
-
מבקשת עזרה בתכנון מסלול במערב ארה"ב למשך כ- 13 , 14 יום:
נחיתה בלוס אנג'לס וחזרה מלאס וגאס כאשר השאיפה היא לבקר גם בסאן פרנסיסקו וגם לפחות באחד הפארקים.
האם לדעתכם ניתן לשלב איך שהוא גם את הגראנד קניון?
תודה -
מערב ארה"ב ב-14 יוםעל איזה תאריכים מדובר?
כמה ימים חשבתם להיות בערים השונות? -
מערב ארה"ב ב-14 יוםלדעתי, אם הנתון של נחיתה בלוס אנג'לס וחזרה מלאס ווגאס, הוא קבוע ולא ניתן לשינוי,
מומלץ לעשות נסיעה על המהיר מספר 5 מלוס אנג'לס לסאן פראנסיסקו, ומכאן בעצם להתחיל את הטיול.
1. נסיעה מלוס אנג'לס לסאן פראנסיסקו לינה בסאן פראנסיסקו.
2. סאן פראנסיסקו
3. סאן פראנסיסקו
4. סאן פראנסיסקו
5. כביש מספר 1
6. כביש מספר 1
7. כביש מספר 1
8. לוס אנג'לס
9. לוס אנג'לס
10. נסיעה ללאס ווגאס - לינה בלאס ווגאס.
11. לאס ווגאס
12. ברייס קניון
13. פארק ציון
14. חזרה מציון ללאס ווגאס + המראה חזרה.
לא נראה לי שבמסגרת הזמן המוקצב ניתן "לדחוף" גם את הגראנד קניון.
סיבוב פארקים לוקח כ 5 ימים. -
מערב ארה"ב ב-14 יוםדודו, אני חושב שבפארקים הם התכוונו גם ליוסמיטי כאופציה (כך נראה לי ולהם הפתרונים) ואם כך, האם לא עדיף לנסוע ב"קשת": ל"א -> כביש 1 -> ס"פ -> יוסמיטי -> ואגס ? -
מערב ארה"ב ב-14 יוםקשת - מעגלי, דורש יותר זמן. לפי השאלה והנתונים , יש לי התרשמות שאין להם את הזמן.
אני גם מניח שמדובר על הפארקים של יוטה אריזונה בגלל השאלה כל הגראנד קניון.
אבל כפי שאמרת - להם הפתרונים.
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםתודה רבה על התשובות והדיסקוסים המפרים בינכם.
נחיתה ב- LA ב- 25/8 והכוונה היא לשהות במערב כשבועיים, תאריך ההמראה לניו יורק עדיין לא סגור
לאחר מכן לשהות באזור ניויורק כשבוע עד חזרה ארצה ב- 13/8.
לשאלתכם, הייתי רוצה מאוד לשלב את יוסמיטי פארק אבל לפי הבנתי אאלץ לוותר על הגרנד קניון.
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםאני מניח שכוונתכם לחזרה ב-13/9 (ולא ל-13/8
).
מה שנראה לי כמסלול אפשרי למסגרת הזמן הנתונה, הוא להתחיל בל"א, משם לנוסע לס"פ על כביש 1. מס"פ ליוסמיטי, לחצות את היוסמיטי מזרחה ומשם לרדת דרומה לוגאס. לקטע בין ס"פ לוגאס כדאי להקצות לפחות 3.5 ימים כך שיהיה מספיק זמן ביוסמיטי. יש לקחת בחשבון 6 שעות נהיגה בין יוסמיטי לוגאס. לא כתבתם כמה ימים חשבתם לבלות בערים, אבל אם ההקצאה שדודו כתב מקובלת עליכם (2 ל"א, 3 ס"פ, 1-2 לוגאס) אז הנה לכם תכנית ל-13-14 יום.
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםשלום.
לדעתי במקרה זה הייתי מתחיל מאל.אי לס.פ שהוא הפחות מומלץ(חבל על יום נסיעה לס.פ) משם ליוסמטי ווגאס.
הייתי גם שוקל לקצר את השהות בניו יורק ומוסיף את הימים למערב ואפשר לטייל גם בציון וברייס.
נחיתה
2 אל.אי
3 כביש 1
3 ס.פ
2 יוסמיטי
1 נסיעה לוגאס
1 וגאס
3 ציון+ברייס+ טיסה למזרח
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםלדעתכם ונסיונכם, האם כדאי להזמין מקומות לינה מראש או להסתמך על חיפוש מקומות לינה מזדמנים.
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםאני נוהג להזמין מראש במיוחד כשידועים התאריכים.כמו כן לקיץ חייבים להזמין כבר עכשיו יכול להיות קשה להשיג מקומות (במחירים שפויים).
חבל לבזבז זמן יקר על חיפוש מקומות לינה כאשר אפשר לעשות את זה עכשיו בניחותא. זה גם מאפשר לנצל יותר שעות לטיול ולהגיע יחסית מאוחר מבלי לדאוג איפה לשים את הראש בלילה.
אם יש שינוי בתוכניות בדרך כלל אפשר לבטל בין אותו יום ל 72 שעות לפני הגעה. -
מערב ארה"ב ב-14 יוםאני גם מציע להזמין. הרי ממילא בערים כדאי מאד לזמין מראש והקטעים בין הערים הם של 3-4 ימים ואתם יודעים מה אתם איפה אתם רוצים להיות, כך שהרבה משחק לא יהיה לכם בדרך. מצד שני כמו שכתב אלון, אם מחכה לכם מלון בסוף היום אפשר לנצל טוב יותר את הזמן.
קחו בחשבון שסופ"ש של 30/8 עד 1/9 זה חג לאומי בארה"ב (לייבור דיי) וצפוי עומס רב באתרי תיירות ובביקוש למלונות.
-
מערב ארה"ב ב-14 יוםכפי שציינתי התאריכים המדוברים הם 24/7 עד 7/8 ולא ספטמבר.
האם אפשר לקבל המלצות למלונות בל.א., בס.פ. ולאס וגאס.
חג שמח -
מערב ארה"ב ב-14 יום
לא ציינת גם כמה אתם -
מערב ארה"ב ב-14 יוםהורים+18+12 -
מערב ארה"ב ב-14 יוםבהמשך לשאלתי למקומות לינה מומלצים בסאן פרנסיסקו, לוס אנג'לס ולאס וגאס,אנו 4 אנשים: הורים +18+12