ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סים data למודם סלולרי

פורום אירופה
    5
    8
    1917
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nardea
      nardea נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. בגלל שאני רוצה לשמור על המספר שלי בחו"ל, עד היום קניתי חבילת גלישה בחו"ל מהספק שלי - אורנג'. כעת אני רוצה לקנות מודם סלולרי ע"מ להתחבר אליו עם הטלפונים שלנו ב wifi. חשבתי על שתי אפשרויות: האחת לקנות סים מקומי בחול, והשניה לרנות סים של גולן ולהשתמש בחבילת הכל כלול ב 99 ש"ח. השאלה אם מישהו ניסה את אחת מהאפשרויות האלו....? הדגש על זה שהסים אמור לשבת במודם סלולרי ולא בטלפון. אודה לכמה שיותר תשובות מבעלי ניסיון או כאלה שיודעים אם הדבר אפשרי טכנית. תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לאן אתה נוסע? מה נפח הגלישה שאתה צריך?

מישראל יש עסקאות רלוונטיות לגולן ולפאלפון.

גולן עולה 150 או 250 (דמי SIM + שיטת חישוב) ויש 6GB, פלאפון עולה 100 שקלים עם 1GB.

אני שואל לאן כי לא גולן ולא פלאפון נותנים שירות בכל העולם.

האם חשוב לך כשאתה מגיע ליעד להתחבר מיידית?

אם לא אולי SIM מקומי יתן לך תשובה יותר טובה

האם אתה צריך להוציא ולקבל שיחות ולשלוח SMS?

אם ה SIM תקוע במודם אז אי אפשר, אלא אם במקביל תהיה לך עסקה נוספת בטלפונים

האם המשתמשים יהיו בזמן הרלווני קרובים אחד לשני ולמודם?

טווח השידור של המודם די קצר.

• PiniFru
          PiniFru נערך לאחרונה על ידי

סים data למודם סלולרי

לא חושב שיש מניעה טכנית.

אבל אמליץ לך להכניס את הסים של גולן לנייד שלך ומהנייד להפיץ אינטרנט לשאר המכשירים.

כדי לשמר את המספר שלך הפעל ׳עקוב אחרי׳ ממנו למספר הישראלי של הסים של גולן.

בהצלחה.

• nardea

סים data למודם סלולרי

דרקון שלום. אני טס להרבה מקומות, בעיקר באירופה. על הפרק רומניה, פולין, צ'כיה, שוויץ, קפריסין. אני בהחלט רוצה להיות מחובר כבר בשדה התעופה, כדי לנווט את דרכי משם. אני טס בד"כ למספר ימים, עד שמונה ימים. בד"כ הסתפקתי ב 1g אך לאחרונה לקחתי מאורנג' 3g כי אני משתף עם רעייתי והילדה, ולא רוצה להיות מוגבל. פיני, תודה על הרעיון ואמנם שקלתי אותו, למרות שאני מעדיף להגיע לשדה תעופה ולקחת סים מקומי בשדה כי לפי מה שאני קורא זה יוצא הרבה יותר זול. השאלה הטכנית אם סים רגיל כמו של גולן או סים דומה בחול יוכל להתאים למודם סלולרי. תודה.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

ה SIM של גולן מוגבל ל 45 יום בשנה

אם אתה נוסע הרבה הוא אולי לא מתאים.

פולין צ'כיה שוויץ וקפריסין ככל שאני זוכר כלולות בחבילה של גולן.אז ה SIM שלו בא בחשבון.

קח בחשבון שהעסקה של גולן לאורך זמן אולי לא כל כך משתלמת, 1200 שקלים לשנה זה הרבה כסף.

אם אני מבין נכון את העסקה של פלאפון אז אין עלות עלות חודשית. יכול להיות שה SIM שלהם + טעינה מחדש יתברר כזול יותר. תלוי במאפייני השימוש שלך.

אגב אפשר להשתמש בסמקטפון ישן כמודם סלולרי ואז ניתן גם לקבל ולהוצי ממנו שיחות (במקרה של גולן טלקום).

אגב שני, בקרוב באירופה יהיה קל לנדוד עם SIM מקומי ממדינה למדינה ואז יכול להיות שיהיה כדאי לשמור SIM של חו"ל ולטעון אותו מחדש כשנוסעים, כך יש שירות מיידית כשנוחתים והמחירים טובים בהרבה.

בקיצור יש לך עוד כמה נקודות לבדוק.

• lbd
                lbd נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לקודמי. החל מ-15 ליוני 2017 יבוטל התשלום עבור הנדידה בארצות האיחוד האירופי. ז"א אפשר יהיה עם SIM של מדינה אחת להסתובב בארצות האיחוד במחיר של המדינה הראשונה.

• nardea

תודה רבה על התגובות. בגלל שהזמנתי הסעה משדה התעופה בפראג, אני אנסה לקנות סים מקומי בפראג ונראה איך יסתדר.

• lover08
                    lover08 נערך לאחרונה על ידי

סים data למודם סלולרי

אתה יכול לגלוש עם סים של צ'כיה רק בצ'כיה, אם אתה עובר למדינות אחרות, זה יעלה יותר יקר. בצ'כיה עלות אינטרנט בערך 300 קרון לחבילה של 1ג'גה, אבל זה לא תקף בכל האיחוד. אם אתה חוצה למדינה אחרת אז זה עולה כבר 1.60 קרון למגבייט. ככה בכל מדינה תצטרך לקנות סים נפרד. בנוסף יש מדינות בהם פריפייד חוסם שימוש בראוטרים ושיתוף דאטא. וכמובן לפעמים צריך להגדיר הגדרות ידנית. 

עדיף 2 אופציות אחרות: או לקנות חבילה של אורנג' או לקנות סים מקומי באיביי מראש ואז יהיה לך מוכן הכל

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון