Labor Day בדנוור
-
שלום למומחים,
אני מחפשת המלצה לבילוי הבוקר של Labor Day בדנוור, לזוג ו-2 בנים בני 20+. בשעות אחה"צ המוקדמות יש לנו כרטיסים למשחק בייסבול.אשמח לשמוע רעיונות....
תודה,
נעה
-
Labor Day בדנוורקודם כל כדאי לזכור ש Labor Day זה זמן טוב לקניות (מבצעים שווים).
ה"ילדים" כבר גדולים, אני מניח שהאקוואריום כבר לא מושך אותכם? מה עם יציאה מהעיר לשמורת טבע יפה במרחק סביר?
-
Labor Day בדנוורהי עמיחי, תודה על ההתייחסות.
שמורות מחוץ לעיר - בעייתי כשהמשחק מתחיל בשעה 14 (וצריך גם להגיע, ולחנות) ובכלל אני חוששת מהתנועה של יום חג. כשאני יוצאת לטבע אני ממש לא רוצה להרגיש מוגבלת בזמן.הבעיה היא שרוב האתרים בעיר סגורים באותו היום.... בינתיים מצאתי שמוזיאון החלל והתעופה, ומוזיאון הטבע והמדע פתוחים. אולי נבקר באחד מהם למרות שגם ממוזיאונים כאלה קצת שבענו.
קיוויתי שאולי מישהו יכיר משהו חביב שיתאים. אולי באמת "נתפשר" על קניות

שוב תודה,
נעה
-
Labor Day בדנוורשלום נועה
לא יודע כמה זמן יש לכם בכלל בדנוור,אז לבטח לא תמצאי משהו שידבר למה שאת שואפת בבוקר יום המשחק
הנה הדיווח הקצר שאני לא יכול להתגאות בו ליום א בשבוע בביקורינו בדנוור-
התחלנו ברחוב לרימר,בכיכר לרימר המשמרת אופייה הראשוני של העיר, עברנו לעוד כיכר סקורה שמה גוון יפני כולל גן יפני.
מכאן מפינת רחוב 18 ירדנו לרחוב ה-16 שאותו הפכו למדרחוב ארוך יחסית,בו קיימת לאורכו תחבורה חינמית בשני הכיוונים,עם תחנות עצירה רבות.
מכאן נסענו אל בית הממשל של קולורדו,ואחריו,בדקנו לא רחוק משם אפשרות לבקר במטבעה הלאומית,לא היתה אפשרות,לכן המשכנו ופקדנו בתים עם היסטוריה כמו מוזיאון בית מולי בראון שהיתה מהבודדות שניצלו מהטביעה של "הטיטניק"-נבנה ב-1889,וראינו את בית גרנט המפריס בתחילתו של מושל קולורדו,המבנה מרשים,וגן המושלים המשתרע ממול הרחוב.
יש לציין שהרחובות הסמוכים לבתים הנ"ל מורכבים מבתי אזרחים מושקעים,ושמורים,ורחובות מיוערים,עשינו לולין בכמה מהרחובות הללו והיתה לנו הערכה לאיזור הזה של דנוור.
לסיום הביקורים נסענו ונכנסנו אל הגנים הבוטניים שכללו גם תערוכת פסלים של הפסל הנרי מור.לא יודע אם הגנים הבוטניים יכולים לעשות לכם את זה כוותיקי ומומחי אירופה המציעה לבטח גנים רציניים יותר.
מוני
-
Labor Day בדנוורמוני, תודה!
יש לנו כמה ימים נטו בדנוור (לחלקנו לא פעם ראשונה).
יכול להיות שפשוט נשוטט ברגל במחצית הראשונה של היום.
לגבי הגנים הבוטניים - באמת שכחתי לבדוק אם פתוחים ביום ההוא (מולי בראון סגור
וכך גם האתרים האחרים שהזכרת) אבל אני קצת חוששת שאיאלץ ללכת לשם לבד....אבל בסה"כ נראה לי שכבר יש כמה אופציות - כולל שיטוט רגלי.
חן חן.
נעה