Aque Dom שאלות למי שהיה
-
היי לכולם.
רציתי לשאול האם האתר מתאים לנשים בהריון? ולתינוקות בגיל שנתיים?
לנשים בהריון אסור להיכנס לבריכות חמות של יותר מ-32 מעלותץ
תודה מראש.
-
Aque Dom שאלות למי שהיההכי פשוט לכתוב למייל ולשאול. לגבי ההריון אין לי מושג, לגבי הקטנים יש מתחם לילדים עם בריכה ממש רדודה ומגלשה קטנה, אולי יש גם ג'ימבורי אני לא בטוחה. תבררו טוב לגבי הגבלות למשל אם אפשר להכניס את התינוקות למתחם המרכזי וכו'. המקום מקסים ולא זול חבל להגיע ולא להינות מכולו כולל הבירכות המחוממות החיצוניות.
-
Aque Dom שאלות למי שהיהתודה על תשובתך , מה יש במתחם המרכזי?
-
Aque Dom שאלות למי שהיהבמתחם המרכזי יש בריכה פנימית גדולה מחוממת. ומגלשה ( מפותלת ) לילדים גדולים. יש כם משהו לפעוטות אבל אני לא זוכרת ( לא הייתי עם פעוטות אז לא מאוד התעניינו )
בחוץ יש בריכה זרמים , ו 3 בריכות חיצוניות ( מלח מינרלים ולא זוכרת מה עוד )
הכל מאוד מחומם גם בפנים ובמיוחד בחוץ ( האטרקציות האמיתיות בחוץ בפנים זו בתם בריכה מחוממת כמו בכל מרחצאות ) זה לא מתאים להריון אני לא הייתי משחקת עם זה.
המקום מקסים, באמת מקסים.
אבל לא הייתי מבקרת בו בהריון.סורי
-
Aque Dom שאלות למי שהיהזה לא רק החום, זה גם הבריכות עם המים המינרלים... מתאימים להריון?
רבקה
-
Aque Dom שאלות למי שהיהמתלבט...
תראו מה הם ענו לי :
Our pools all about 34 degrees. For pregnant women the access is allowed in all our pool.
Please clarify but from in advance with the attending doctor."
מה דעתכם?
-
Aque Dom שאלות למי שהיהשלום,
הייתי שואלת את רופא שמטפל/מכיר את אשתך.
בגדול-בשליש הראשון של ההריון די לא מומלץ לבלות בבריכות חמות בגלל הסכנה של עליית חום הגוף (המגברת עקב המצב ההורמנלי ועלולה להזיק להתפתחות העובר. סכנה זו קטנה בהמשך ההריון , בתנאי שאין בעיות לחץ דם או בעיות אחרות. אבל באמת כדאי להתיעץ עם רופא.
-
Aque Dom שאלות למי שהיהמכוון שלא היתי בהריון וגם לא רופא, לא יכול לתת עיצות מלבד העצה שתתיעצי עם הרופא הנשים שלך.
-
Aque Dom שאלות למי שהיהדעתי
כשיש ספק- אין ספק.
למה לקחת סיכונים? למה להתלבט? חסרים מוקדי טיול אחרים באזור?
-
Aque Dom שאלות למי שהיהזאת תוכנית ליום גשום באזור אוץ...
יש המלצה אחרת?