פעם שנייה ניו אינגלנד
-
שלום לכולם
אנחנו מתכננים טיול בסוכות לאזור זה, זאת תהיה הפעם השנייה.
בהרכב 2 הורים ובת בוגרת, אחד מאתנו נכה ולכן התכנון לא יכלול אטרקציות שמחייבות מאמץ פיזית.
בפעם הקודמת טיילנו בבוסטון,נורט קונוואי,סטיו,כביש קנקמגוס ובסוף ניו יורק.
הפעם גם מתוכנן להתחיל בבוסטון, לנסוע דרך החוף שלמיין עד פארק אקדיה ולסיים בניו יורק.
השאלה שלי היא איך לנסוע מאקדיה לניו יורק בלי לחזור על המסלול דרך החוף או על מה שראינו בטיול הקודם.תודה לכולם
-
פעם שנייה ניו אינגלנדקישור לטיול מאוגוסט 2014 מניו-יורק לאורך חופי מיין
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3998834/srch-%D7 %A7%D7%9E%D7%93%D7%9F#msg_3998834
-
פעם שנייה ניו אינגלנדשלום
יפה אמרתם.
שאלות מקדימות-
1. בכמה ימים מדובר מהבוקר שיוצאים מבוסטון,ועד ליום החזרה לניו יורק?
2. שימו לב שאם אתם יוצאים מבוסטון במחצית השנייה של אוקטובר , לאכדיה זה אומנם אפשרי אבל לדעתי הפרטית קצת מאוחר,אבל שוב אני חוזר אפשרי,אבל הייתי בודק מזג אויר צפוי לאזור הזה במיין,ואם אתם שוהים זמן מה קודם בבוסטון מומלץ לברר!
3. האם אפשר לשמוע מכם מה היה המסלול(התוואי) שעברתם בפעם הקודמת בירידה לניו יורק?
4. באיזה חודש הייתם בפעם הקודמת,כי אומנם בנקודות הגבוהות זה אמור להיות מאוחר קצת לשלכת,אבל כן ניתן ליהנות ממנה בנקודות דרומיות יותר בניו אינגלנד,
ובעמק ההדסון.
מוני
-
פעם שנייה ניו אינגלנדאפשר לשלוח את הקישור שוב .
אני לא מצליחה לפתוח אותו באופן שזה רשום כעט.
תודה

-
פעם שנייה ניו אינגלנדתומי תודה
כל הטיול יהיה 10-12 יום, כנראה היציאה 10.10.16.
מתוכנן לנחות בבוסטון,לשהות שם 2 לילות,לבלות יום נסיעה לכיוון אקדיה, אולי יומיים,2 לילות באקדיה ואחרי זה ירידה לניו יורק.
בפעם הקודמת היינו בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר אבל השלכת הייתה רק בתחילתה.
בדרך לניו יורק נסענו בכביש 101, עצרנו לילה אחד העיירה סתמית בקונטיקוט, לא זוכרת את השם.
דווקא החלק הזה של הטיול לא היה משהו מיוחד, כנראה לא תכננו אותו טוב.
שוב תודה
-
פעם שנייה ניו אינגלנדסליחה, התכוונתי מוני
-
פעם שנייה ניו אינגלנדגם אני לא מצליחה.
תודה
-
פעם שנייה ניו אינגלנד -
ניו אינגלנד, אפשר תגובות בבקשה?תודה