הצעה למסלול בדרום מזרח
-
שלום מוני, עופר, עמיחי וכל חברי הפורום שמלווים אותי בגיבוש המסלול! אחרי אין סוף התלבטויות ובדיקות ותהיות, אני חושבת בכיוון הזה:
מה דעתכם? חשבתי לצאת מניו יורק ביום ראשון 5.6 ולחזור ביום ראשון 19.6 בערב (ולהחזיר למחרת בבוקר את האוטו)
אשמח מאד מאד להערות, תובנות והארות!
תודה
-
הצעה למסלול בדרום מזרחולהלן פרוט המקומות:
יציאה מניו יורק - דלוור גאפ (שמורה נחמדה שהמליצו לי עליה) - לנקסטר
לנקסטר - ציפור ביד - שננדואה פארק (יומיים לאמיש)
שננדואה פארק וסמוקי מאונטיין - כשבוע
אנאפוליס, וושינגטון - יומיים או שלושה
חזרה לניו יורק דרך פילדלפיה
זה בתמצית...
מה דעתכם? הגיוני לשבועיים? אשמח לכל הצעה לשיפור
תודה
-
הצעה למסלול בדרום מזרחלי נראה ששבועיים זה מתאים למסלול שבנית.
באזור צ'ירוקי - אשוויל טיילנו בזמנו באזור Pisgah Forest (מקווה שלא טועה בשם המקום) עשינו מסלול הליכה קצר בתוך היער ליד מפלים.
בתקופה חמה ממליץ להגיע לאתר הזה שאמנם המים קרים אבל נהננו.
ליד צ'ירוקי נסענו לשמורה אינדיאנית (לא זוכר את השם) אבל היה מאוד ממוסחר ומאכזב.
עופר
-
הצעה למסלול בדרום מזרחתודה עופר

-
הצעה למסלול בדרום מזרחאני קצת חוששת מהדרך חזרה, נראה לי קצת משעמם. מה דעתכם?
-
הצעה למסלול בדרום מזרחלגבי הדרך מהאמיש אל שננדואה: אם מעניינת אתכם היסטוריה אמריקאית, כדאי להוסיף ביקור בגטיסבורג שם התקיים אחד הקרבות הכי ידועים של מלחמת האזרחים. אפשר להוסיף גם ביקור בהרפרס פרי, שם פרצה מלחמת האזרחים. הרפרס פרי שווה ביקור לא רק בגלל ההיסטוריה אלא גם בגלל שזה פשוט מקום מאוד יפה.
מחוץ לעיר וושינגטון לא לפספס את המפלים הגדולים של הפוטומק (אפשר להקדיש למקום גם שעה ועד חצי יום).
לדעתי עדיף לעשות מסלול חד כיווני. אבל אם אתם רוצים מעגלי בכל זאת, בדרך חזרה אפשר לבקר בריצ'מונד (לא הייתי שם אבל קראתי קצת על המקום). אפשר להוסיף גם ביקור בג'יימסטאון, עוד אתר היסטורי חשוב.
-
הצעה למסלול בדרום מזרחבדרך חזרה אפשר גם לבקר באחוזה (חווה) מהתקופה של לפני מלחמת האזרחים. יש די הרבה מקומות כאלה שפתוחים לביקור בצפון קרוליינה \ וירג'יניה.
-
מסלול חד כיווניהיי עמיחי
בהחלט הייתי מעדיפה מסלול חד כיווני, אבל זה הרבה יותר יקר.
הקנס על החזרת הרכב במרחק גדול מ- 1000 מייל מנקודת היציאה הוא 500$
ולזה צריך להוסיף את עלות הטיסה
כלומר מסלולו חד כיווני מייקר את הטיול ב- 800$ בערך
זה לא סכום זניח

-
כבישי אגרהשאלה חשובה: האם להימנע מכבישי אגרה? אצלנו לא עולים על כביש 6 עם רכב שכור. האם גם שם זה מומלץ? ומה אם אין ברירה אחרת?
תודה
-
מסלול חד כיוונימצד שני את לא מבזבזת את הזמן בחזרה לניו יורק.
ואפשר לנצל את הזמן הזה לעוד טיולים ! (אולי לשלב עם הטיסה חזרה)
-
כבישי אגרה2 אפשרויות - לשלם בכל מחסום או לשכור מכשיר אלקטרוני מחברת ההשכרה (עולה כמה דולרים ליום עד מקסימום של 22$ לערך.. באלמו לדוגמא)
ואת החיוב בפועל - יורידו מכרטיס האשראי
-
מסלול חד כיווניבהרץ יש בעיה מסוימת: הרכבים מגיעים עם מכשיר אי זי פס סגור בקופסה, לעתים המכשיר עובד למרות שלא נפתחת הקופסה (כך קרה לי) ואז משלמים גם במזומן וגם מקבלים חיוב דרך חברת ההשכרה.
אז עדיף כבר לשלם לחברת ההשכרה את השכירות על המכשיר ולעבור את עמדות תשלום האגרה ללא עיכובים. יש מסלולים מהירים למחזיקי אי זי פס.