בקשה להמלצה - סקי למשפחות
-
שלום לכולם,
אנו משפחה מורחבת של 7 מבוגרים ו-4 ילדים קטנים מחפשים עיירת סקי שתוכל לשלב בין אתרי גלישה מוצלחים יחד עם פעילויות המתאימות לאלו שאינם גולשים.
אנו מחפשים דירה או קומפלקס חדרים לשכירות למשך שבוע הממוקמת בעיירה בה ניתן לטייל רגלי ולהנות מאטרקציות הקיימות בעיירה כדוגמת בריכה, טיולים בטבע, טיולים בעיירה, פעילויות לילדים וכדומה.
בנוגע לסקי, אנו גולשים ותיקים וניידים מבחינת רכבים ומחפשים עיירה ממנה ניתן להגיע לאתרים מומלצים המקושרים לעירה או במרחק של חצי שעה נסיעה.
בשנים האחרונות נסענו לאוסטריה (מדינה מועדפת) ונודה לכם מאוד על המלצות לעיירות מתאימות, דירות מגורים ואתרים מקושרים מומלצים.
-
שוב אוסטריה...אני מתנצל אבל זה המקום המועדף עליי שעונה על הדרישות שלכם.
דירה או קומפלקס דירות מפנק (יש לי הצעה שהייתי בה, דברי איתי בנייד 0544738363) בעיירה UDERNS בעמק צילר.
העמק מציע סקי מעולה, מגוון ובכל הרמות, מאפשר פעילויות שלג לאלה שלא גולשים.
יש בריכה ומרכז ספא פנטסטי ב-FUGEN שבעמק.
העיירות INNSBRUCK ו-SALZBURG במרחק נסיעה (קצת יותר מחצי שעה) אבל מה זה משנה. ובהלוך או בחזור אפשר לטייל במינכן ואף לקחת לילה בעיר.
אבל טיול בחודשי החורף, הוא קשה ויש להתלבש טוב.
אם בכלל, אני מציע לדחות את החופשה לתחילת חודש אפריל, שמגשר בין צורכי הגולשים והלא גולשים מבחינת מז"א.
-
בקשה להמלצה - סקי למשפחותאני יכולה להמליץ על פאלכאו כנקודת מוצא לגלישה באיזור סקי אמאדה.
קרוב לזלצבורג אם רוצים לטייל, יש פעילויות כיפיות מעבר לגלישה, תרמה אמאדה לבריכה וספא, והסקיפס מכסה איזור גדול ומגוון.
לקורסים לילדים ממליצה על ביה"ס של הרמן מאייר. האיזור של הילדים המתחילים זה ממש בעיירה אז גם מי שלא גולש יכול לראות אותם בכיף. ויש מירוץ ומסיבה וכל מיני.
-
בקשה להמלצה - סקי למשפחותתודה רבה ! נבדוק את זה
-
בקשה להמלצה - סקי למשפחות